Турски филми и сериали - Обща тема - Тема 14

• 114 202
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Още два летни сериала правят финал - Лятна песен и Късмет.

# 511
Започнаха да излизат тийзъри на есенните сериали.
Първият- със Симай Барлас- "Див", или както се превежда Yabani

Аз нали гледам Жар птици, та  първата ми асоциация като видях тейзъра бе именно с него. Да, историята вероятно ще е различна, но повторението на идеята е очевидно.  На Симайчето, която много харесах в "Азиз" и на целия екип желая успех, разбира се. Flowers Four Leaf Clover

Още един първи тийзър- на сериала с Илхан Шен "Сапфир".

# 512
Беркай Атеш се присъедини към втори сезон на “Предателство”.

# 513
Започнаха да излизат тийзъри на есенните сериали.
Първият- със Симай Барлас- "Див", или както се превежда Yabani

Аз нали гледам Жар птици, та  първата ми асоциация като видях тейзъра бе именно с него. Да, историята вероятно ще е различна, но повторението на идеята е очевидно.  На Симайчето, която много харесах в "Азиз" и на целия екип желая успех, разбира се. Flowers Four Leaf Clover

Още един първи тийзър- на сериала с Илхан Шен "Сапфир".

Дааа, и аз останах със същото усещане. А и не сме сами, една от сценаристките е публикувала по въпроса нещо от сорта на "подигравка" със сценаристите на Yabani.

Аз ще го гледам, дори и само заради Долунай ☺️

# 514
Сериалът "Забранена любов / Aşk ı Memnu", който се излъчва в Турция от 16.00 часа, оглави класацията на най-гледаните сериали в Турция в категория AB, изпреварвайки нови сериали в праймтайма. Оценки за повторение на проекта:

Общо: 1,25 (13)
AB: 1,61 (5)
ABC1: 1,64 (9)

Цитат
Според Бирсен Алтунташ, компанията Most Yapım, която завършва работата по сериала „Прощално писмо“, подготвя нов сериал за канала Show TV. Предварителното име на проекта е Арак. Снимките ще започнат в Истанбул в края на септември. В центъра на сюжета - кражба. Сценаристи - Айберк Чинар, Мурат Джан Огуз, Асли Гьонулай и Симге Айвазоолу

# 515
ThankYou, кой Долунай? Дай цялото име, да потърся инфо. Blush
И аз мисля да започна сериала- заради Симайчето, а и мисля, че ще е интересен. Освен това харесвам когато има намесена сериозна обществена тема, да видим пък те как ще я покажат.

# 516
ThankYou, кой Долунай? Дай цялото име, да потърся инфо. Blush
И аз мисля да започна сериала- заради Симайчето, а и мисля, че ще е интересен. Освен това харесвам когато има намесена сериозна обществена тема, да видим пък те как ще я покажат.
Долунай Сойсерт, червенокоската 😍

Между другото, някой все още следи ли лятното Семейство?

# 517
Благодаря, ThankYou! Hug
За "Моето щастливо семейство" питаш, нали? Аз го бях започнала, но  рускините спряха да го превеждат.  Наш автоматичен превод не съм търсила.

# 518
Благодаря, ThankYou! Hug
За "Моето щастливо семейство" питаш, нали? Аз го бях започнала, но  рускините спряха да го превеждат.  Наш автоматичен превод не съм търсила.
🤗
Жалко, върви много добре. А Падналия, има ли групичка от гледащи, темичка, където се коментира по-детайлно и т.н., харесва ми доста и бих се включила в коментирането му! 😃

# 519
И на мен много ми харесва. Не съм видяла да има група. Може би защото няма известни имена в актьорския състав.

# 520
Аз също продължавам да го следя, остава ми да догледам половината от 8ма серия. Много ми харесва, че има развитие и израстване на героите, особено при Ализе. Много се смея с дядото 😁
А я кажете сега като по-вещи от мен..😀 Това, че е летен сериал, не пречи да бъде продължен и през есента, ако рейтингът му е достатъчно добър? Не ги разбирам много тези неща с рейтингите и съм шокирана как изведнъж решават, че даден сериал е зле и свършва насред нищото с хиляди недовършени сюжетни линии… 🙄 Надявам се, че няма да има подобни изпълнения…

# 521
  • Кърджали
Принципно след всеки летен сезон си има сериали, които продължават и наесен. Ако са имали добър рейтинг, но повечето от тях след това не успяват да се преборят с конкуренцията или уж за да вкарат драма почват да ги оплитат едни, че накрая не остава почти нищо от началната идея. Примери - дал Бог, всеки септември.

# 522
Според мен ще навлезе в есенния сезон, но там дали ще може да се справи, не знам. То иначе четвъртък имаше ли нещо гледано есента?

Чудих се дали да не си направим темичка, но пък сме малко като гледам 🥴

# 523
Не му е много висок рейтингът, та да видим.
Ами да се преброим за темичка за Падналия. Мене ме бройте.

# 524
3 сме за тема…

Общи условия

Активация на акаунт