🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 9 (07.05 - 14.05) 🌴

• 26 928
  • 579
  •   1
Отговори
# 105
  • Другата България
И Геви не знае къде се намира, ех, хормони......
Тя може, на нея не може.

Казах ли ви за Едис, че ще отмъщава?
Смехурко....
Толкова е слаб физически, как си представя нещата и той не знае вероятно....

# 106
  • София
Хаха! Ваня обаче как грейна!

# 107
Уау, Едис ще отвръща на удара.
Най-накрая да стане интересно.

# 108
Хаха! Ваня обаче как грейна!
Най-накрая усети че е в Сървайвър Simple Smile

# 109
Едис не знам как си мисли, че плаши гаргите с двигателната култура на морско свинче.

# 110
  • София
Извинявам се публично на Дани и Светльо, че ги заподозрях. Вероятно е имало мисъл и там....
Или просто Ермина и Цецо си свършиха добре работата.

# 111
Едис си мисли, че е впечатлил с игра. Grinning А да знаете само сега какво ги чакаа. Grinning

# 112
  • Другата България
На Ваня му пролича, че искрено се зарадва на този ход, пък било то и два дни преди финала!
Аз чак не можах да повярвам, как ѝ хрумна на Ермина, или на Цецо, или и на двамата - не знам, но най-сетне!!!

# 113
Едис не знам как си мисли, че плаши гаргите с двигателната култура на морско свинче.
А и с един човек под ръка … интересно какво пък ще направи … а и мекотелото Танчето, забравих.

# 114
  • София
Мен искрено ме развесели това, че Павел не смята, че Цветелин и Ермина имат капацитета да направят подобен ход. Много спонтанен беше отговорът му. Joy Което е много тъжно, защото обобщава нивото на играчите три месеца след началото на сезона.

# 115
Извинявам се публично на Дани и Светльо, че ги заподозрях. Вероятно е имало мисъл и там....
Или просто Ермина и Цецо си свършиха добре работата.
Не е мисъл толкова при Дани и Светльо, а Страх. Инстинкт за самосъхранение, за оцеляване- по- силни са от мисълта при тях. При Татяна сега ще е интересна преориентацията по оста Цецо- Ермина или Едис- Геви.

# 116
Едис е достатъчно хлъзгав, за да го заподозра в умишлено прикриване на истинските му способности.

Вероятно всички там разсъждават за играта, но такива кадри не влизат в монтажа. Вместо това гледаме за праните гащи на Благо и цъкаме с език как са събрали толкоз глупаци на едно място.

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 22:28 от Дидичка

# 117
Леле! Само да не си изтърват нервите Цецо и Дани, че тази вечер ги очакват яки провокации от Едис. За Ермина не се притеснявам.

# 118
  • Другата България
Тръгнал Синузита да плаши....и какво ще направи той лично и поединично, като е наистина с двигателна култура на дъждовен червей, и с интериор като ТанчИ и Геви? Не е в позиция да плаши, ако наистина е великия стратег, за какъвто само той явно се смята, щеше да оцени този ход, сега му остава само да прави метани на Благо като се върне /ако се върне/, и покрай него ако намаже нещо. Наистина Смехурко е той.

# 119
  • Sofia
Много странно ми е усещането в момента.
Хем се радвам,че най-накрая има някаква мисъл и раздвижване в играта.
Хем тази женица Ермина ми е толкова неприятна,че...

Общи условия

Активация на акаунт