🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 9 (07.05 - 14.05) 🌴

• 26 955
  • 579
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна/Лондон
Джеронимо, днес си в серия и ме разсмиваш яко. 😂
Адреналина ми изби с хода на тия двамата льоловци. 😁

# 226
Почна да става интересно, но към края. Аз също мисля, че Едис, Павката и Геви да замисляли нещо, това осамотяване изглежда много съмнително, ама Цецо и Ермина ги изпревариха.
Геви едвам я приеха и то към края в тази коалиция и изведнъж  се почувства стожерка там. Много си повярва нещо.

# 227
  • Варна/Лондон
Ако не бях изгледала целия епизод и пусна когато Геновева реве, щях да помисля, че Павел е умрял, а не е изгонен...
Какъв бе тоя рев, това чудо - не знам.

Понеже всички коментират Цецо и Ермина, аз да попитам видя ли някой , че Благо сякаш е с нови гащи?  Сменил е онези, дето Татяна му ги съдра от пране.
Няма кой да го пере вече и е поразровил бохчата за скрити идоли. То там на острова каквото си скрил за после, то ти  е идол. 😁

# 228
  • София
Добър епизод и ход. Ще става интересно, но жалко, че накрая. От аутсайдери останалите червени сега ще са незаобиколим фактор за съвети.
Направо вече си представям Танчето или Марчето победителки........

# 229
Геновева не каза, че тя е в петорката още от ден първи, а, че Павел играе с Ермина, Цецо и Едис оттогава, а после и самата тя се е присъединила към тях.
Не знам колко Геновева се е завъртяла около Павел с цел да оцелее по-дълго в играта, но и поведението на Ермина може да се смята за такова.
Ермина беше в петорката от самото начало. Не е врътнала палачинката, не е била на пангара и до този ход не е обмисляла да играе срещу тях.
Геновева се намърда в петицата едва след идването на червените, отначало само като необходим глас, защото на всички, дори и на нея, и беше ясно, че ще е първата изгонена от коалицията.

Сега бившите червени са в позиция да решават хода на събитията и на практика те ще изберат финалистите. Като гледам, Гевовева ще си отреже пътя към Светослав. Ако Едис не успее да омагьоса Татяна и Дани, ще е следващият изгонен, предполагам.

# 230
С много смесени чувства съм аз, за този ход на Цецо и Ермина.

От една страна - най-после някакво раздвижване, нещо да се случи в Сървайвър, да разсее малко скуката.

От друга страна обаче - чудя се , беше ли им наистина необходим този ход? Както и Ваня каза, явно 5 участника (дори може и повече) ще достигнат до етапа, в който финалистите ще се решат с игри. И нямаше никаква нужда да се разцепва петицата. А сега се поставиха уязвими и дори не им е сигурно достигането до топ 5, на Цецо и Ермина, ако Едис и Геви се съюзят със свободните електрони Светльо, Дани и Татяна.

Да, Цецо и Ермина държат скрит идол, което им дава някакво спокойствие, но ако не уцелят за кой да го изиграят си заминават преди финалните игри. А дори и да уцелят за кой да го изиграят, ако останалите 5 си разделят гласовете между Цецо и Ермина и поставят 3 гласа за единия , 2 за другия, един от Цецо и Ермина пак ще изгори (все пак зависи ще има ли ново писмо с предимство и кой ще спечели имунитета).

Общо взето, от този им ход, май най-голяма полза имат Дани, Светльо и Татяна... Което лично на мен изобщо не ми харесва. Абсолютни пътници и зрители до този момент, сега доста вероятно да се прокраднат до финала.

# 231
Предполагам смятат Павел за най-сериозния конкурент за финала и затова решиха да елиминират него, щом се появи възможност.

# 232
  • Варна
Предполагам смятат Павел за най-сериозния конкурент за финала и затова решиха да елиминират него, щом се появи възможност.
Така е. Като "петица", те играеха за Павел.
Ако целта на играта беше да спечелят сини или червени, Павел имаше най-голям шанс да спечели във вот срещу Благо.
Обаче играта е индивидуална - със сигурност нито един от двама няма да спечели ако бяха продължили с плана с "петицата", сега има обаче някакъв мижав шанс, особено ако Благо отпадне на острова.

# 233
Ермина и Цветелин: zero jury management skills. По ужасен начин реагира малката расатка и вече виждам как част от сините биха гласували за Благой.

То това отдавна си личи, например в изявленията им в стаичката за гласуване.
Ама ти видя ли как не позна като писа вчера, че никога нямало да се престрашат на такъв ход?

nosmoky95, и аз подозирам подбутване от продукцията за този развой който видяхме.

Състезанието върху призмата ми хареса, само дето никой не беше обяснил на водещия че участниците балансират върху призма а не "триъгълна платформа".
Не ми хареса че имаше витиевати правила - "изправи се" - един вид наведен не е разрешено, ама колко точно наведен???   

Състезанието с въжето не ми хареса по няколко причини.
- редовно показваха някакви червени петна по въжето - кръв може би?
- отново витиевати правила - да са с изправено тяло.
- как мога да съм сигурна дали възлите са през еднакви разстояния за всеки участник???

Геви, разбира се не знае къде се намира, чест, достойнство, глупости. Твърдо не искам да съм с нея на самотен остров. Павката не мисля че е блеснал с кой знае какви ходове, но с неговата дипломатична реакция на съвета влиза в една много, много малка група от хора способни на такава реакция. Благо и Тино са другите двама.

# 234
Примък в темата.
Снощният епизод е първият, който гледах открай докрай пред екрана. Четейки предходните мнения явно съм улучила каймакът на събитията. Оттук насетне съм спечелена да изгледам оставащите епизоди.
😁

# 235
  • София
Много добър ход жалко, че е на края.
Показно на журито как се прави в тази игра. И можеше да не висят на пейката.
Колко пропиляни възможности...

# 236
  • SF
nosmoky95, и аз подозирам подбутване от продукцията за този развой който видяхме.

Леле... И аз.  Осигурили са им идолче, писъмце...
Един технически въпрос: от самото начало ли беше обявена крайната дата на излъчване или форматът е съкратен в крачка? Не са били 90 дни в Доминикана, дори и да се включат организационните дни.
Миналата седмица разбрах от темата, че гледаме последни 4 епизода. Нещо го сплескаха накрая.

# 237
И каква стана тя? Сега Павел отива в журито, излежават си се край някой басейн и той им споделя ли, споделя как го изиграха. Вчера беше стегнат и шокиран, ама ще се отпусне и ще си каже, каквото го тормози. Ако продукцията ги е насочила към този ход, направо ги “сготви” двамата млади. Всеки от журЕто точно така изхвърча и не виждам как ще гласуват за някой от двамата.
Цецо е мозъка на тоз гениален ход, какъвто в живота, такъв и в играта. На мястото на Ермина не бих била спокойна край него и сега и после навън.

# 238

Леле... И аз.  Осигурили са им идолче, писъмце...
Един технически въпрос: от самото начало ли беше обявена крайната дата на излъчване или форматът е съкратен в крачка? Не са били 90 дни в Доминикана, дори и да се включат организационните дни.
Миналата седмица разбрах от темата, че гледаме последни 4 епизода. Нещо го сплескаха накрая.

А на всичкото отгоре, в играта все още има много участници - 7 в племето и 2 на острова на отшелника. 9 сървайвъра остават в играта, а едва 3 епизода до края.

Това винаги ме дразни в БГ сървайвъра, че над 2 месеца протакат нещата с по 1 отпаднал на седмица. И накрая в рамките на няколко дни набързо трябва да отпаднат един куп играчи.

# 239
  • София
SashoK, те добре го обясниха защо Павел. Защото той си взима игрите, а стигне ли финал (без Благо) победата е негова. Второ изпращат силен човек при Благо и имаше голяма вероятност един от тях да отпадне.

Трябваше обаче след това добре да се защитят, Зоран миналата година би въпреки конфликта с Бо накрая пак обра и техния вот. Павката също нямаше да им се сърди, а с друго отношение към него, можеше да работи за тях в журито. Той самият им каза да се държат и да спечели един от тях накрая. За целта трябва мазно с Едис докрай, за да му предаде добри послания той. Виждаме обаче, че не могат и накрая и да стигнат пак няма да имат никакви гласове.

Есме, реално са три месеца излъчване, но в момента, в който махнаха смс-ите вече смениха схемата и една наша седмица вече не беше една тяхна седмица. Сега накрая пък съвсем. Така е и в стандартния Сървайвър. Няма смисъл да висят с празни дни, ако няма гласуване на живо.

Общи условия

Активация на акаунт