Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 297
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 1 305
Б@си...бе аз снощи кво съм гледала бе ??!?
Щот видях Елена много влюбена.
Ма за Генчо не мога същото да кажа...

# 1 306
  • софия
Дяволче, ей туй и моят телевизор показваше. Ти и  още шепа хора сте ми опора. Ако не бяхте вие съм на косъм да повярвам, че сънувам паралелни епизоди в друга действителност.
 Сал за едно ще те оборя. Ирина  също успя да обмени секрети с Генча. Полито остана само, в нея ми е надеждата. Ако не, ще се утешавам, че на Наум не е посегнал.

# 1 307
  • София
Да бе, вярно, че Ирина пое инициативата и го целуна.
Все тая, няма значение всичко това.

# 1 308
  • Вестерос
Опора Grinning Болшинство от фенове.. не е вярно

# 1 309
  • софия
Тиф, трябва ли да обяснявам пространствено в три страници чаршаф. Ще пробвам кратко: Тук в темата от тези, които си кукдкудякаме денонощно. 😀 Ей , не знаех, че споменаването на анкетите ще подейства, като камшичен удар. Извинявам се за причиненото.

# 1 310
Пишели на Валерия в профила и се излагали , а тук в темата какво чудо е . Епитети, грозни думи, всяка с мнение за естетика и се преоткрива , като психолог.  Едната поставя диагнози , другата анонимка ни обеснява как тя изглеждала. Тези формати какви крайности и обсесии изваждат у коментиращите .
Момчето ще избере Валерия , ще си напълни двата планирани концерта, Елена ще увеличи последонагелите си и ще се включи в някой проект , Валерия ще вдигне хонорарите за снимки .....и всички страсти ще бъдат забравени.
Или като Хепи Ванче може да получат някоя рубрика или предаване по БТВ.

# 1 311
  • Вестерос
Тиф, трябва ли да обяснявам пространствено в три страници чаршаф. Ще пробвам кратко: Тук в темата от тези, които си кукдкудякаме денонощно. 😀 Ей , не знаех, че споменаването на анкетите ще подейства, като камшичен удар. Извинявам се за причиненото.
Стана ми забавно просто, не е упрек. Каквито хора да съм подкрепяла от различни реалитите, никога така не съм мислела, затова. Не е с лошо Simple Smile

# 1 312
Здравейте!

Тази серия ме замисли много и то най-вече за трудното решение на Евгени.
Аз го харесвам и съм гласувала за него в анкетата. Викат му Ергени херпеса, меката китка  и т.н.
Това ме разсмива. Обаче наистина му предстои тежък избор и бих била доста недоволна, ако избере Елена.
Защото ако сега гледа сериите ще разбере що за двоен стандарт има в нейното поведение.
Забелязахте ли как в тяхната среща първо го нарече "маестро" и после няколко пъти го каза.
Тя е влязла в предаването, за да бъде до маестрото, до известен мъж и си го е нацелила като виждахме как той й става фикс идея. Борила се била. Трябвало всеки да се бори за любовта и т.н.  На другите им било лесно.
Тя любовта не пита дали се бориш или не, а идва неочаквано и спонтанно. Тя от епизод едно вече е решила, че тази към която Евгени прояви по-различно отношение, в случая чукнал Валерия по нослето, ще бъде нейна конкуренция и тя наостри всякакви ножове срещу тази конкурентка. Каква вина имаше Валерия за това почукване?
В краен случай Евгени избира между всичките. Според мен дори това почукване е било доста неволно, но злопаметността на Елена се изля с хъс.
За мен тя е нещастна жена и, ако Евгени я избере ще го направи нещастен, без той да разбере кога ще е прекрачена границата, въпреки, че той винаги говори за границите и тяхното прекрачване.
Дори на срещата с Евгени, когато рисуваха, успя пак за иронизира Валерия и да разкритикува карикатурата.
Все Валерия е в главата на Елена. Това е истинско падение и пълно нещастие.
Една вече бивша защитничка на Елена в мое лице, те поздравява за точния коментар!

# 1 313
Почвам да си мисля, че липсата на майка при Елена я е накарала да мисли, че трябва да правиш всичко, за да получиш внимание. Иначе чак такава завист ми е непонятна и то за жена на 32, не някаква 23-годишна пикла (бай, Ирина).

Някакви стари травми й отключва Валерия явно, друго не ми идва в плиткия ум.

Аз също се замислих, ако са заедно Гената и Елена, гледайки епизодите, той какво ли си мисли?

И ако това всичкото е сценарий, значи Елена тотално си е сбъркала професията. Да заминава незабавно в Холивуд! Абсурд да играе толкова добре!

Нямам възможност да прочета всички мнения до края, та съжалявам ако се преповторя с някое, но и според мен липсата на безусловна майчина обич през детството й я кара да смята, че любовта се завоюва, че трябва да се бориш за нея и да я получиш като награда. Направи ми впечатление, че при монолога със сълзи в очите при историята с колието тя подчерта, че всичко й се случва трудно, че като знае колко е правила за близките си и т.н. Добре, правила е много за близките си, доста хора са правили и ще правят защото искат, защото смятат, че така трябва. Но значи ли това, че нещо трябва непременно да получиш щом си правил жертви или усилия? Нещата в живота не са винаги насрещни престации и като дадеш не значи, че ще получиш награда. Предполагам, че така е свикнала от малка - да се бори за любовта на родните й и затова се нерви, че някой може да получава без да се е борил много, без да се нагажда, сменя стратегии като хамелеон и ласкае обекта на желанието.
Ако Евгени я избере тя ще си получи наградата, към която се стреми и смята, че й се полага, но има опасност след време и за него да реши, че му дава много пък той не й отвръща с достатъчно любов, внимание и  т.н. Защото никога няма да може да получи точно тази безусловна майчина обич, която май търси във връзките си. Това са предположения, разбира се, на база на това, което се показва. Може да има и доза сценарий.

# 1 314
Съвсем очевидни са заключенията за Елениното поведение и детството ѝ. Обаче фактът, че причината е явна, не го прави правилно. Правилното е да си обърнеш внимание на нерационалните вярвания, да си отработиш травмите и да заживееш един по-щастлив живот. Щото нали сме много начетени и интелигентни.

# 1 315
"гледахме едни вече опознали се и улегнали хора, които са отишли на едно приключение сред природата завършило с барбекю под звездите"

Точно това видях и аз. Каквото и да говори Евгени (вярвам, че е искрен), поведението му подсъзнателно показва друго. Няма любов там, само прагматично решение да избере най-удобната. Няма я първичната страст, заслепението, желанието да направиш другия щастлив. Каквото и да е казал в гората, на пейката здраво я поряза, че се колебае и тръгна да прегръща и целува други. На финала зависи прагматичен или емоционален ще е изборът, всичко е възможно. И при всички случаи ще е прав, той избира.

# 1 316
Втори поред сезон на Ергенът, втора ергенка зодия скорпион се оказва най-агресивна, ревнива и обсебваща...Вече се чудя дали е съвпадение, ще ме извиняват дамите тук с тази зодия, чувала съм че има и бели Скорпиони 🙂

# 1 317
Дяволче, ей туй и моят телевизор показваше. Ти и  още шепа хора сте ми опора. Ако не бяхте вие съм на косъм да повярвам, че сънувам паралелни епизоди в друга действителност.
 Сал за едно ще те оборя. Ирина  също успя да обмени секрети с Генча. Полито остана само, в нея ми е надеждата. Ако не, ще се утешавам, че на Наум не е посегнал.
СлаБе, и аз така. Сега като прочетох Дяволо, направо се уплаших,  викам си - божкееее, сигурно аз съм мъж, щом усещам нещата като него:)))))

# 1 318
  • Някъде там...
Дяволче, ей туй и моят телевизор показваше. Ти и  още шепа хора сте ми опора. Ако не бяхте вие съм на косъм да повярвам, че сънувам паралелни епизоди в друга действителност.
СлаБе, и аз така. Сега като прочетох Дяволо, направо се уплаших,  викам си - божкееее, сигурно аз съм мъж, щом усещам нещата като него:)))))

Не сте сами. И аз в кюпа.
Помня епизода с колието и как седяха в градината прегърнати. Супер криндж ми беше. Хем супер болно, хем имах усещането, че от екрана химията се изливаше на талази. Е, реших, че не съм с всичкия си. Joy

# 1 319
Психолозите казват, че за детето първите две години са най-важни за създаване на близост в семейните връзки. Стига с тази липса на майка. Елена е била вече 12 годишна, тийнейджър направо. Това, че се бори за мъжа, който харесва или че се опитва да угоди на другите, не е от липсата на майка след 12 годишна възраст, а че има нужда да бъде валидирана. Тези нужди се формират на по-ранен етап. Има много хора с родители, които са до тях, но не са получили достатъчно внимание от тях и съответно имат нужда от внимание, което търсят да получат от друго място. Мисля, че повечето хора сме засегнати от такъв тип нужда, може би, защото родителите ни не са били достатъчно зрели, когато са ни създали и отглеждайки ни, са били заети повече със своите си проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт