Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 824
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 150
Ами сигурно има и подставени лица. Никак не е трудно да се разоознаят. Обикновено са регистрирани преди няколко месеца, или нямат други интереси във форума освен "телевизия" Wink
Валерия все повече набира сила. Дали не е, защото е едно младо, естествено, реализирано и самоуважаващо се момиче? Не знам, не знам 😁
Да, наистина щях да съм безкрайно щастлива, ако всички харесваха Валерия, защото са част от продукцията. Животът ми щеше да се изпълни със смисъл.
А сега по-сериозно. Смятам, че има подставени лица, защото Валерия не е масово харесвана, както се е очаквало. На всички ни е ясно, че тя е победителката, но едитът й съвсем не е в толкова положителна светлина, както се очакваше след победата на Капитонова, или поне така го виждат доста голяма част от зрителите. Затова трябва и малка манипулация чрез мнения тук и в СМ. От позната знам, че и на част от старите участнички им е било казано да подкрепят нея в интервютата си.
По тази логика и аз съм подставено лице. Най -добре да ходя до Малкото НДК да си искам парите.😂

# 151
DelRey995, същият въпрос зададох в миналата тема. Без да правя определения за участничките. Отговор не получих. Само ми обясниха, че се опитвам да манипулирам. Аз наистина нямам обяснение защо не се възхищават и радват на  хубавите качества на Вал, а задължително за да изпъкне тя се налага да се обяснява другите какви били лоши. Ще се радвам, ако някой този път разгадае мистерията.
И кои по-точно са хубавите качества на Вал? Естествено, тя не е някакво чудовище, но и не притежава нищо, за което да и се възхищаваме. При нея най-много изпъква това, което другата потребителка каза - агресията, фанатизма и да добавя от мен - ниската култура и абсолютната липса на възпитание.

# 152
  • # супернатурална #

По тази логика и аз съм подставено лице. Най -добре да ходя до Малкото НДК да си искам парите.😂
На всичкото отгоре отговаряш и на най-важното условие 😁 Говори за две, крайно време е да монетизирам годините драскане във форума.

# 153
Добре, че е това предаване да си измисля и аз възвишена кауза, с която да спечеля следващия конкурс за красота, на който няма да се явя -- да избавим чалготеките от салфетките.

Мога да включа и части от речите на Грета Тунберг на тема опазване на околната среда и климатични промени Sweat Smile

# 154
На няколко пъти се спомена в постовете, че Валерия имала дългове покрай каузата си. Това е обичайно за доброволците, които се грижат за бездомни животни. Познавам много такива. В същото време Валерия качва снимки с предизвикателно облекло от един от най-скъпите хотели във Виена. Нещо нещата с дълговете и луксозния живот не ми се вързват.
За да имаш дългове и да помагаш на животните, трябва самият ти да живееш като бездомно куче, за да ти помагат със средства и да ти повярват ли?
Дали правите разлика между личен живот и отдаденост на нещо? Хората, основали фондации за това и онова, трябва в тяхна чест да се принизят до просяци, за да са адекватни на това, за което се борят? Ами това е... нелепо, меко казано! Освен че е много глупаво възприемане на нещата.
По принцип съм съгласна, че е лицемерно да искаш пари от хората и да качваш лъскаво съдържание в Инстаграм, но Виена не е Маями и нощувките в Амбасадор не са чааак толкова скъпи, особено ако е само една. С 200-300 лева няма да си покрие дълговете, не са хиляди левове.
Това с лекуването на бездомните е бизнес и самите “спасителки” се топят една друга по групите и си разкриват схемите. Какви войни се водят там, леле 😂 На мен на мвсинджър ми е писала една известна “спасителка” да проси пари уж за лечение на някакви кученца.

# 155
Може и да има такива ,но масово хората са с добри сърца и са загрижени за животните.,за да се занимаваш с тази кауза се искат много грижи и отдаденост.

# 156
  • Варна

Проблемът е, че изказът Ви издава. Стил, изразни средства още повече са издайници (да, без да е писател, всеки има стил).
Позицията, която сте избрал, че държите да обяснявате, как стоят нещата, показва само липса на диалогичност.

Нещата, които ви казвам ще ги чуете и от беден и от богат мъж, това е голата истина. Що богати мъже си взимат жени трофеи? Знаеш ли колко е безумно мъж постигнал всичко сам, полагал жертви сам, поемал рискове сам, да толерира жена да му се качва на главата, която чака на готово? И аз харесвам жени с характер, не да говоря на стена, ама да се правят сякаш мъж не им трябва за квото и да било 🤣😂 пък същевременно търсят мъж дето ще прави всичко? Логика? Нямааааа и това не е мъж мързел, който иска жена да прави всичко. Тогава е подчинение от страна на мъжа, не господство, понеже очевидно ще зависи изцяло от нея.

Защо да зависи изцяло от нея? Никой не може да свърши всичко сам, не защото не може, а защото няма да му стигнат времето и силите. По-слаб партньор се взима за само ти да определяш кои задължения да свършиш ти, и кои другият.

Валерия от първата среща започна с условията, но усети, че прекалява и се ограничи. Интересно ми е, някой сеща ли се едно изискване, което Елена да има към Евгени?

Иска да я иска цялата.

Връщам се да дочитам.

Благодаря за темата!

# 157
Точно този поглед над нещата прави почти невъзможно да се поддържат каузи. Дълбоко ме съмнява Валериното да е схема, защото схемаджиите гледат да са по-така в миманса, не се изтипосват в риалити в прайм тайма, защото е ясно, че има ли нещо скрито, ще се изрови и ще ги разкостят.

# 158
  • # супернатурална #
Понеже ме мързи да пиша, а все пак съм на смяна:

Харесвам във Валерия, че е лоялна, държи на приятелите си, чувствителна е, не само обича животните (нещо, което всеки втори би казал), но и реално се е ангажирала включително финансово да им помага. Харесва ми, че си държи на мнението и не би легнала като килим пред мъж само, за да е с нея. Допада ми, че си има самочувствие и смятам, че хората с добро такова генерално са по-приятна компания, защото имат по-малко комплекси и по-малко стимул да ги избиват върху околните. НЕ ми харесва, че не е достатъчно овладяна и макар че има какво да каже, то се губи в крякане като се вбеси.
Това не е в сравнение с Елена, но съм убедена, че след малко ще се включи някой да каже, че е Ода за Валерия. Grinning Ни така, ни иначе. Де да ми плащаха, ех, с моето количество мнения в тоя форум, щях да пиша сега от верандата на лятната ми вила с гледка към Скалистите планини. Grinning
Цитат на: Misi_36 link=topic=1551573.msg46397648#msg463976
И кои по-точно са хубавите качества на Вал? Естествено, тя не е някакво чудовище, но и не притежава нищо, за което да и се възхищаваме. При нея най-много изпъква това, което другата потребителка каза - агресията, фанатизма и да добавя от мен - ниската култура и абсолютната липса на възпитание.

Миси, едно от основните права и задължения на развитото гражданско общество, е да контролира отдадените средства за благотворителност. Поради тази причина аз дарявам лично и донякъде съм съпричастна с каузата.  В общество като нашето, тези, които не дават/не правят  нищо, критикуват най-много.

# 159
Може и да има такива ,но масово хората са с добри сърца и са загрижени за животните.,за да се занимаваш с тази кауза се искат много грижи и отдаденост.
И пари…

# 160
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Аз хейт по Елена не виждам, определени съфорумки дръзват
да изкажат мнение различно от масата и веднага биват заклеймени
като нечии защитнички и нападани за предпочитанията си. Сега чета
бисера, че ако симпатизираш на Валерия си човек на продукцията /логика няма/.
Агресия и доста обиди и докладване обаче забелязвам от правоверните
и много "смирени" съфорумки яростни фенки на Елена. Ако трябва да се
обижда и напада Валерия това е позволено, ако се отвърне със същото за Елена
се призовават модератори и админи веднага да се изтрие, интересен двоен аршин.
Харесвам определени черти във Валерия и определени в Елена. И двете момичета са в
пъти по-читави от миналогодишния подбор, вярвам, че са и с добри чувства една към друга
след шоуто. Стискам палци и двете да не получат рози от Евгени и да напуснат, за мен
и двете заслужават нещо по-добро.

# 161
Аз хейт по Елена не виждам, определени съфорумки дръзват
да изкажат мнение различно от масата и веднага биват заклеймени
като нечии защитнички и нападани за предпочитанията си. Сега чета
бисера, че ако симпатизираш на Валерия си човек на продукцията /логика няма/
.
Агресия и доста обиди и докладване обаче забелязвам от правоверните
и много "смирени" съфорумки яростни фенки на Елена. Ако трябва да се
обижда и напада Валерия това е позволено, ако се отвърне със същото за Елена
се призовават модератори и админи веднага да се изтрие, интересен двоен аршин.
Харесвам определени черти във Валерия и определени в Елена. И двете момичета са в
пъти по-читави от миналогодишния подбор, вярвам, че са и с добри чувства една към друга
след шоуто. Стискам палци и двете да не получат рози от Евгени и да напуснат, за мен
и двете заслужават нещо по-добро.
Или нейната майка. От другата тема. 😁

# 162
  • софия
Не помня кои бяхте на опашката за заплати пред малкото НДК, ама да знаете, че и аз ида. Благодаря на всички, които ми отговориха на въпроса за съпоставянето,  разбрах ви. Дано не изтрият тази полемика, мисля, че беше интересна за всички.
 Валерия може да е всякаква и да и липсват много неща, но съм убедена, че за каузата си се раздава на макс и с най-голямо желание. Не ме питайте защо съм убедена, пак пустото вътрешно чувство. Че има безумия много и замесени пари в грижата за изоставени животни, има. Но не бива да поставяме всички под общ знаменател.
 Jess! , ако наистина има съфорумци, които постоянно докладват това, което не им харесва или  не могат да оборят, няма ли и те да отнесат бан? Това постоянно да досаждаш на модовете как се приема. Според мен много неща заминават в кофата, като си съскаме една на друга или, ако са откровени обиди независимо дали към участник или съфорумец. Или ако си отговорил на подобен коментар и ти гориш.  Не съм наясно, само предполагам. И да се включа къ рефрена "не съм от тез, како Сийке", но никога не съм си позволявала да докладвам.  Всеки има право да се излага, колкото иска и никога не е късно да станеш за резил. Включително и аз. 😀

В подкаста на Тото ще е Наум Шопов. Дали ще чуем нещо интересно от там, предстои да разберем.

# 163
# 164
Имаме ли някой, който знае словашки тук? Случайно ми излезе клипче в Инстаграм от церемония на розите на "Ruža pre nevestu" и се загледах в някакви кадри - начина на снимане е 1:1 с нашия, даже платформата им се нарича Voyo.

Eто кадър от синхрон:

Eто и Ергенът:

Само че там това е първи сезон, интересно ми е дали има същите ситуации като при нас.

Общи условия

Активация на акаунт