Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 760
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 240
Не бих си причинила дисконфЮза да гледам клипа от участието на Джия,но намирам съвсем в реда на нещата булката да се забавлява с шаферките.

Подкрепям! Джия нито съм чувала, нито тепърва ще почна. Нормално Айлин и Валерия да я подкрепят по участия, за Ивелина много се учудих. Учудването ми е от ревността, която показа в предаването към общо изпълнение на Евгени и Джия, чисто професионално.
Евгени не изглежда музикален сноб, между другото по това ми се струва сходен с музикалната компания на мероприятието в Равда. Няма крайност между жанровете в тяхната среда. В този смисъл не бих очаквала да тръгне да превъзпитава някого само към класическа музика и концерти.

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 19:22 от Mama xxl

# 241
  • Sofia
Да го кажа така, с коя бих и не бих пила кафе:
- Виктория - с удоволствие, тих и приятен събеседник, тактична, възпитана и незлоблива. Леко лицемерна, но за кафето не е проблем, няма да ми става приятелка.
- Мика, да, защо не. Не е особено комуникативна, ако успее да се отпусне, би се получило доста приятно кафе.
- Поли - при едно условие. Да не ми цвърка много на главата. Има добър поглед върху нещата, умна е, с приятно чувство за хумор.
- Ирина, с нейната хищност, ще ме хване страх (а не съм от плашливите), не бих си го причинила. Има нещо двулично и лицемерно в нея, не харесвам този тип хора.
- Валерия - да, защо не. Няма да си говорим за книжки, ще си намерим други теми за разговор. Хубавото при нея е, че е здраво стъпила на земята, без да лети в облаците. Не очаквам да ми се натрапва и да изисква одобрението ми за вида на кафето - със захар или без. Ако не я провокирам, няма да ми се развика. Имаме и обща тема - и двете обичаме животните, за тях можем да си говорим цял ден.
- Елена - не бих си го причинила. На втория въпрос, ама какво, ама как, ама защо бих или не бих направила, зададени с типичната за нея лукавост и провокативност, и двете оставаме без кафе, и с допълнителни разходи за химическо чистене.

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 19:33 от Crystal_Noir

# 242
Ами личи му, да, с Елена, даже много му личи. Simple Smile Просто си е пън в някои ситуации и тя взима инициативата. Или пък се притеснява да не се издаде, макар че то не остана. Важното е, че те помежду си май се разбраха Wink
С Валерия не виждам страст, в момента кара по задължение, за да държи интригата.

Дано ти да си правата, а аз да греша. Хич не ми се гледат страданията на Елена,за съжаление мисля, че точно това ни гласят. Смятам само тук при вас да чета, но не и да гледам, от страх. Каквото и да стане, силно се надявам за хепи енд за нашето момиче!

За мен Елена е уникален участник, всъщност и в двата сезона на Ергена няма равен на нея. Та тя си побеждава така или иначе. Във всяка анкета във форума досега именно Елена е любимката на публиката, не се съмнявам, че и вън от форума е така!

# 243
  • Разпиляна във въображението

Miriel, не, не защото няма магистърска степен Валерия, а, защото е войнстващо проста и е очевидно, че в живота си класическа музика не е слушала. Очаквам и на това да се присмива, точно както на писането на есета и четенето на книги.

Дълбоко се съмнявам. Мен точно това ме дразни и предизвиква у мен желание да защитавам Валерия - много грубост и унижаване се изсипва върху нея, върху семейството й.

Ако отворим папката с музика на интелектуалките в предаването едва ли ще открием класическа музика. Надали си пускат и такава у дома. Това, че разпознаваш някакви до болка познати мелодии, не те прави прочитател на класическата музика. Претенциите обаче до небето. Ако Евгени седне и им изсвири нещо не толкова познато повечето ще гледат и ще съжаляват, че нямат програма за разпознаване.

След като Пам е такава добра приятелка на Мони, живеят заедно, как тази есеистка приема желанието на другата да стане чалга певица? И дали, ако Мони все пак успее да пробие, Елена и Пам ще отидат ли да я подкрепят, сред фенове и салфетки, нещо, заради което се заклеймяват и обиждат с тежки думи Айлин и Валерия?

# 244

След като Пам е такава добра приятелка на Мони, живеят заедно, как тази есеистка приема желанието на другата да стане чалга певица? И дали, ако Мони все пак успее да пробие, Елена и Пам ще отидат ли да я подкрепят, сред фенове и салфетки, нещо, заради което се заклеймяват и обиждат с тежки думи Айлин и Валерия?

Разликата е в това, че Мони никога не е показвала, че намира за смешно и нелепо да се четат и обсъждат книги, или да се пишат есета. Самата Мони имаше добър изказ и постоянно наблягаше на образованието си при битките си с Габи. Никога не се е държала нито просташки, нито простовато, за разлика от Валерия. Арогантно, провокативно, тролски - да.

Нещо повече, когато Мони най-нормално посочи на Валерия аргументи някакви за нещо си, Валерия  се разлая и разкудкудяка по най-първичен начин. Тук е редно да спомена, че не понасям на Мони "поддържания" външен вид и намирам Валерия за много по-добре изглеждаща от нея. Тоест, хич не съм съгласна с аргументите на Мони, но никога Мони не се е държала просташки. А Валерия си е може би с най-просташкото поведение в цялото предаване, след Габи и Елисавет. Те тричките си личи, че са от улицата възпитавани.

# 245
Малко да отклоня темата от приюта на Валерия. Някой по-рано беше споменал, че другият ѝ бизнес бил свързан с някаква финансова пирамида/МЛМ схема за личностно развитие или млади лидери, нещо такова. Може ли повече подробности, ако някой знае? Нямам инстаграм и не ги следя там.

# 246
Изгледах и аз Виктория в Надкаста.От 2 год.не е правила секс.Сега имала гадже -художник .Той я бъзикал ,когато тя натискала да целува Генчо.Майка и чак не повярвала накрая какви ги е вършила на скамейката.

# 247
Според мен, художник й пасва идеално на тази шматка (по Ирина). Simple Smile))

# 248
Дори и да печели Валерия според мен не са заедно. Иначе няма шанс да се кълчи Валка заедно с Айлин, Теодора и Ивелина на участие на Джия в дискотека. И да си мятка салфетките на воля Smile Иначе преди малко изгледах подкастите с Айлин и определено ми хареса повече отколкото в предаването.
Може това да е било ергенското, пардон, моминското парти на Валето с шаферките.

# 249
Дори и да печели Валерия според мен не са заедно. Иначе няма шанс да се кълчи Валка заедно с Айлин, Теодора и Ивелина на участие на Джия в дискотека. И да си мятка салфетките на воля Smile Иначе преди малко изгледах подкастите с Айлин и определено ми хареса повече отколкото в предаването.
Може това да е било ергенското, пардон, моминското парти на Валето с шаферките.
Да. Забравих, че са шаферките😃

# 250
Аз разбирам защо на скорпионите тук (пък и пред екрана) не им харесва поведението на Елена. Най-големият ужас за вас е да покажете слабост и да видите слабост в другите, а тя го показа пред цяла България. Само че за мен нейното поведение е смелост и любов, тя надмогна себе си, свали гарда и се показа уязвима. Това може да го направите само за любим човек, другите не заслужават такава жертва. Но така доспечели  и Евгени, той още на визитката си казва, че търси любов с безрезервна отдаденост и страст. Няколко пъти на различни момичета каза: "В любовта има ли его?" и непрекъснато настояваше за смирение. Естествено че в любовта няма его и има нужда от смирение. Коя си сложи настрани егото, смири се и му показа страст.... Еми то е ясно, че тя ще спечели Евгени.
А вие тук продължавате да развявате достойнството и егото на Валерия като някаква гордост и победа, явно не разбирате, че в любовни отношения те нямат никакво място.
 И едно разяснение, нашето его е азът ни, тоест нашата лична самооценка. Никой не може да ни нарани егото, защото не зависи от другите, а само от нас. Това че пред любовния си партньор ще оставиш егото си настрани, нито те прави слаб, нито егото ти ще пострада, просто се показваш пред него истински и разголен във всякакъв смисъл, тоест даваш му достъп до себе си. А който го е страх да направи това, рано или късно ще остане сам или ще има непълноценни връзки.

# 251
Конкретно есето на Мика беше абсолютно нелепо. Нормално е Валерия, която цял ден е била с Евгени и е под въздействието на емоциите, споделени с него, да се присмива на съчинението, породено от девичите мечтания .
Елена с нейните бемоли и диези също предобри манджата.

Все едно ММ да ми предлага да споделим Хилбертовото пространство и да се разходим по континуума на безкрайността, обсъждайки колко е трудно да се плува в сярна киселина.
Ами не е все едно , защото не познаваме вас и вашия ММ и не сте се заявили  в публичното пространство. И как си мислите  , че е силен аргумент какво е казал нечий мъж или любовник, защо трябва да проекцията на вашиге отношения да ни убеди в правотата Ви, и изобщо довода " ММ каза ", който постоянно се ползва в темата е абсурден.
Елена си знае ,че в думите и писания текст е силата и ,  според мен беше приятен текст без да създава натягане и комлекси на другите момичета.
Валерия е хубаво момиче . Добре, че сценаристите и спестиха задачата, че тогава обосновката "ММ каза...."  щеше да изглежда още по-нелепо.

# 252
Знаете ли коя дата или поне коя седмица ще бъде финала?

# 253
  • Sofia
Е да де, но загърбването на Егото в едни любовни отношения не трябва ли да е двустраннен процес? Така е много удобно, ти си длъжна да загърбиш Аз-а си, да потъпкаш достойнството си, да се разголиш в името на нашата любов. Трябва да си спонтанна, интересна, забавна и магнетична. Ти трябва да направиш първата крачка, после втората, третата.. А аз (Ергени) имам право да погледна в душата ти и да реша дали да те приема, или отхвърля, защото Егото ми е по-голямо от егото ти.

# 254
Е да де, но загърбването на Егото в едни любовни отношения не трябва ли да е двустраннен процес? Така е много удобно, ти си длъжна да загърбиш Аз-а си, да потъпкаш достойнството си, да се разголиш в името на нашата любов. Трябва да си спонтанна, интересна, забавна и магнетична. Ти трябва да направиш първата крачка, после втората, третата.. А аз (Ергени) имам право да погледна в душата ти и да реша дали да те приема, или отхвърля, защото Егото ми е по-голямо от егото ти.

Абсолютно съм съгласна с това мнение. Евгени много умело борави с манипулация, жалко, че девойките му се връзват.
От това, което видях, цял сезон две думи не успя да върже. Избира си ги по конкурс "Коя се целува най-добре".

Общи условия

Активация на акаунт