Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 312
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 1 185
Ако Поли оцелее и в епизода довечера, значи отпада Мика примерно? Ех, ще ми е гадно, ако отпадне тя. Един от малкото chill персонажи в това предаване. Но ми се струва, че тя няма някакви особени симпатии към Генчо, така че може би няма и да ѝ е толкова криво.

Инак разбирам го ергена защо я държи Поли, може би си говорят приятелски зад кадър (че това, което виждаме на екран, даже като разговор не мога да го категоризирам) и наистина ще му е по-лесно на финала да се двоуми, отколкото троуми. Но аз Поли така и не я захаресах, в сивата зона ми е. Не е показала нещо, с което супер много да ме напрегне, но не мога и да ѝ дам червени точки. Първо, че чисто визуално ми напомня на човек, с когото нямам добри отношения, и първичните асоциации очевидно не са в добра посока в моята глава. И второ, че това постоянно бърборене ми идва в повече. Тя. Не. Спира Grinning Даже снощи, когато стилистът се опита да я прекъсне, за да обсъди и неговата гледна точка, тя продължи буквално да говори през него. Много невъзпитано ми се стори това.

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 12:31 от blue_haru

# 1 186
Е каква пък толкова злост и злоба от Елена? Не видях изобщо такова нещо, явно всеки вижда нещо свое.

Аз пък си мисля, че единствено с Елена, Евгени се отваря и показва по нещо от себе си, само с нея му върви приказката и има какво истински да си каже. Та ще е супер странно да избере Вал.
Ох, тази Елена освен всичко друго, се оказа и вещица. Добре ви е омагьосала.Направо е готова за Хари Потър.Joy

# 1 187
  • софия
Олее, в профила на Елена в инстаграм е ужас под последния и пост. Май ще надмине Габи и Елисавета по хейт.
Там не знам, но погледнах в страницата на предаването във Фейсбук и не разбирам как на някои хора им се привижда, че анкетите показват колко е велика Елена и хейта срещу нея е измислен, и е само тук. Всичко като на нея им се привижда на свитата и. И тя живее във въображаем свят.
Ще трябва да се повторя, но пък и не всеки е длъжен да е чел всичко изказано по темата.
 Анкетите в бг мама са си доказано представителна извадка с годините. Имаше анкети и в инста. Във фейса виждах само, ако някой тук е пуснал скрийншот. За всички реалити формати до тук показват много добре какви са настроенията на зрителя. Най-лесно е да отворите началото на всяка нова тема и да видите привижда ли ни се, или не. За Игри на волята бях за най-недолюбвания персонаж, но през ума ми не мина да обвинявам някой, че анкетите били фалшиви, защото съм убедена в правотата им. Това, че от едната и другата страна има по вресливи и се бранят на равно двата лагера, няма нищо общо с масовата преценка. И последно. За нанайсти път, Ети не е велика и безгрешна.  Не за това ме радва, като персонаж. Точно обратното. И хейтът не е измислен. Всеки главен герой отнася такъв. Рисковете да си различен и да се покажеш пред масата.

# 1 188
Пуснах си няколко минути от епизода най-вече заради прическата на Поли - този цвят на косата много я отваря, дори ѝ смъква от годините Grinning

Генчо, Генчо - много зле. Вече и Габката ми се струва цвете хубаво пред него.

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 12:16 от Telesilla

# 1 189
За мен формула за любовта няма. А защо да не бъде и себе си и да се бори.
 За мен това е тотално шизофренично предаване. Как можеш да сложиш на една платформа състезание и любов. А Ети, като отличничката на класа се опитва да играе и на двата терена едновременно. От там и всичко, което виждам на екрана. Обърнахте ли внимание на думите и. Че тя приема Вал за съперница и за това хвърля всички сили натам. Признава си съвсем чистосърдечно и предизвиква останалите. Това с почукването на носа не съм го гледала. Слушах от тук , от там какво си говорят, но не гледах. Разбирам го сега от вас. Буквално това предаване е състезание за любов и тя се бори да го спечели.
Да, чух ги. Но също така чух, че казва на Мика: И ти си ми конкуренция, но към теб отношението ми е по-различно и не мога да се отнасям с теб така, както с Валерия.
Значи сама си признава, че всичко е на личностна основа. Явно причината за озлоблението й към Валето, не се дължи само на  конкуренцията. Май причината е, че каквото и да направи Елена, колкото и да се бори в крайна сметка Валерия заема винаги първото място.
Завист и ревност - това е в основата, а не че Валерия й била съперница.

# 1 190
Относно жените скорпиони, мога да изкажа доста компетентно мнение за жена, която много напомня на Елена. Имам приятелка, с която сме живяли 5-6 години заедно, скорпион. Познавам я изключително добре. Докато живеехме заедно смени няколко партньора, но към всички имаше тази обсесия, която и Елена показва сега към Евгени. Сякаш си впива жилото и не пуска. Ако те обича и си й близък, всичко ще направи за теб, но това преминава в малко маниакално нездравословно отношение. По едно време когато остана без гадже, започна да се отнася така и към мен. Имало е въпроси от сорта “Кога ще се прибереш?”, “Какво да ти сготвя?” и т.н. Аз съм доста свободолюбив човек и това никак не ми допада, особено от приятел. Но тя започна да се държи с мен все едно сме гаджета. Когато видя, че с мен няма как да се получи, започна да обсебва друга наша приятелка. Докато не си намери сегашния мъж и ни остави да дишаме. А той е рак. Типичен мъж рак. Същия като Евгени, не говори много, затворен в черупката си, но двамата се мачват перфектно. Мъжете раци имат нужда някой да дълбае, както само един скорпион може, за да достигне до най-дълбоките им чувства. И това го казвам като човек, бил във връзка с рак 5 години. Не ни се получи за щастие. Трудно е да се живее с такъв мъж.

# 1 191
На Поли шапка трябва да й се свали, че докато другите се бутаха и скубаха, тя без никакъв напън и особено старание взе, че си стигна до финала.

# 1 192
  • софия
За мен формула за любовта няма. А защо да не бъде и себе си и да се бори.
 За мен това е тотално шизофренично предаване. Как можеш да сложиш на една платформа състезание и любов. А Ети, като отличничката на класа се опитва да играе и на двата терена едновременно. От там и всичко, което виждам на екрана. Обърнахте ли внимание на думите и. Че тя приема Вал за съперница и за това хвърля всички сили натам. Признава си съвсем чистосърдечно и предизвиква останалите. Това с почукването на носа не съм го гледала. Слушах от тук , от там какво си говорят, но не гледах. Разбирам го сега от вас. Буквално това предаване е състезание за любов и тя се бори да го спечели.
Да, чух ги. Но също така чух, че казва на Мика: И ти си ми конкуренция, но към теб отношението ми е по-различно и не мога да се отнасям с теб така, както с Валерия.
Значи сама си признава, че всичко е на личностна основа. Явно причината за озлоблението й към Валето, не се дължи само на  конкуренцията. Май причината е, че каквото и да направи Елена, колкото и да се бори в крайна сметка Валерия заема винаги първото място.
Завист и ревност - това е в основата, а не че Валерия й била съперница.
Да, сама си признава, че играе играта и с Валето нямат допирни точки, освен една, която за жалост е основна и за двете в този формат. И мисля, че и двете главни героини много добре го осъзнават. За това и са в добри отношения след формата. Завистта и ревността са породени пак от това, че е дъ съперницата за Генчо.

# 1 193
Може ли да прекръстите темата на “Останали няколко потребителя, които ревностно защитават Валерия и плюят по всички останали”, за да не си губят хората от времето да четат, благодаря?

А, моля, моля! И няколко фена на Елена сме останали, но не можем да насмогнем. Joy

# 1 194
# 1 195
И да, не харесах спора, особено частта с чашата и чукването й в носа на Валерия, както и чувството за превъзходство и натриването на носа, което се опита да демонстрира Елена. Но за феновете на Валерия ще кажа, че въпросното го гледаме цял сезон от страна на Валерия. И не е приятно, а и всъщност това е едно от нещата, които ме дразни в нея. Е, подразни ме и у Елена.

Няма хора, които да са само черни или само бели, ще се повторя. Такива образи има само в приказките. Всеки е с комплексите си, с миналото си, със слабостите си. Въпросът е не ние какво искаме, а какво иска Евгени.
Елена е лицемерна, защото обвинява Валерия в това, което тя демонстрира с кеф и много нарочно след нормална среща с Евгени - превъзходство и увереност. Елена иска да е като Валерия, да има нейната увереност.
Докато на Валерия “надмеността” й идва натюрел. Не го прави целенасочено. Даже не мисля, че е надменна. Просто гледа себе си. Не закача другите без да е провокирана. Това се приема зле от Елена “не ме ли мислиш за конкуренция?” Елена постоянно се сравнява и се опитва да надмине другите. Има много комплекси, които избиват в злоба към тези, които мисли за превъзхождащия я.

И също така, Елена според мен не приема Мика за конкуренция заради вялото отношение на Евгени към нея. Просто искаше да тушира негодуванието й. Валерия е права “ Мика се събуди от зимния си сън” след малко изкуствено внимание от Ергени.

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 12:32 от Linda*kiss

# 1 196
А, ето откъде идва и идеята за носовете.

и на мен ми се наби, а дори не бях забелязала този жест в първи епизод...
в какви детайли и с какви подробности всичко следи и запомня Елена, чак настръхнах Laughing

# 1 197

От нета 🤣

# 1 198
Няма да правя разбор на епизода, няма смисъл. Всеки вижда това, което иска. Само ще взема отношение по въпроса дали с борба може да се спечели любов и това да се превърне в успешна връзка. Да, може и още как. Имам подобни връзки в обкръжението си, знам и за подобни връзки на публични личности. Няма формула за любовта. Това смятам, че е най-правилното твърдение.
За да съм по темата, ако сложим това в контекста на предаването, то борбата там е предпоставена и неизбежна.

# 1 199
Всъщност ако Поли е победителката, то това ще обясни и приятелството на Елена и Валерия извън предаването Grinning

Общи условия

Активация на акаунт