Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 346
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 1 215
Мика наистина е мило момиче и за нея би било по-добре да си намери нейния човек в реалния живот. Да, наистина е много атрактивно да си победителка в този формат, но въпросът е дали си готова за вниманието, което ще те съпътства години наред.  Все си мисля, че с манталитета на 12-год. момиче няма как да ѝ се получи.

# 1 216
  • София
Спомням си няколко детски приказки, в които мъжът подлага жената на изпитания, за да докаже тя своята любов. Или я унижава/измъчва, но тя се преборва за любовта му. Върхът за мен беше кралят, който заравя жена си до шията и заповядва всеки поданик да я заплюе в лицето. Та и Ергени и Елена така... Дупе да ѝ е яко, ако цял живот трябва да прави такива неистови напъни, за да задържи мъжа до себе си.

# 1 217
Розата ти връщам, Земам сал луканчето, че обичам....Joy

Пробвах, хора, да го гледам от началЕ...обаче не издържах. Не знам що тъй се повредих нЯщо...Кукушев гледам от време на време, и се хиля на коментарите...

Лената няма да я бъде, ми се чини...

# 1 218
Вече посвикнах с излагациите на Елена, но смеховката ѝ ме дразни. Валерия, която беше обвинена, че не се владее и лесно пали, я как се контролира. От едното и влезе, от другото излезе, не могат да я подхлъзнат като Виктория. Браво на нея!
Днес Валерия как ще бърза и тича в играта. Дали Ленка е съжалила, че ѝ каза, че не се борела  Joy

# 1 219
  • софия
Присетих се нещо от снощи. Елена, като хвана бъгито? (Така ли се казва, не ми разбира главата), как Генчо се поизпоти стискайки всички възможни дръжки. Тя се кефи на макс на адреналина, той леко позеленял,  и с поглед на Али Реза лошомие.😀

# 1 220
  • Някъде там...
Аз не бях забелязала, но мъжът ми изкоментира, че тя кара по-бързо от него и тогава се загледах. Joy

# 1 221
Поли е братовчедка на ергена,ще си изкара безплатна почивка до края 👌👌

# 1 222
Това спойлер ли е или мнение?

# 1 223
Относно жените скорпиони, мога да изкажа доста компетентно мнение за жена, която много напомня на Елена. Имам приятелка, с която сме живяли 5-6 години заедно, скорпион. Познавам я изключително добре. Докато живеехме заедно смени няколко партньора, но към всички имаше тази обсесия, която и Елена показва сега към Евгени. Сякаш си впива жилото и не пуска. Ако те обича и си й близък, всичко ще направи за теб, но това преминава в малко маниакално нездравословно отношение.
Скрит текст:
По едно време когато остана без гадже, започна да се отнася така и към мен. Имало е въпроси от сорта “Кога ще се прибереш?”, “Какво да ти сготвя?” и т.н. Аз съм доста свободолюбив човек и това никак не ми допада, особено от приятел. Но тя започна да се държи с мен все едно сме гаджета. Когато видя, че с мен няма как да се получи, започна да обсебва друга наша приятелка. Докато не си намери сегашния мъж и ни остави да дишаме. А той е рак. Типичен мъж рак. Същия като Евгени, не говори много, затворен в черупката си, но двамата се мачват перфектно. Мъжете раци имат нужда някой да дълбае, както само един скорпион може, за да достигне до най-дълбоките им чувства. И това го казвам като човек, бил във връзка с рак 5 години. Не ни се получи за щастие. Трудно е да се живее с такъв мъж.

Потвърждавам, аз имах такъв познат Скорпион, който за хората, които са му близки, правеше обсесивно повече от необходимото, точно с такава леко притеснителна (за друг тип характер хора) прецизност към детайли. Вземаше и връщаше с колата си от и до работа/училище, да не би случайно да настинат или да им се случи нещо по пътя. Знаеше всичко, правеше всичко за тях.
Имала съм и гадже Скорпион (аз съм Рак), от далечно разстояние обаче - той беше англичанин. Еми няма такава симбиоза - толкова дълбоки отношения с никой друг не бях имала, просто се получаваше. За съжаление, там логистиката изигра решаваща роля да не можем да бъдем заедно, но си е вярно това за уникалната връзка между Рак и Скорпион. Даже певицата Глория го беше възпяла в един от първите опити в поп-фолка Stuck Out Tongue Closed Eyes

За Поли наистина много се надявам ако не от официален източник, то поне след финала НЯКОЙ да се намери да ни разясни защо и как тя остана толкова дълго, без дори веднъж да сме ги видели да имат сносен разговор, та тя е като някакъв талисман на спортен отбор, за Бога! Като шарено папагалче или скокливо мармотче - Евгени само се подхилва като ѝ слуша брътвежите, на мен ми прилича на някоя оживяла анимационна феичка от семейството на Тинкърбел, която просто не знае как да вирее в света на хората.
Изглежда безкрайно уморена да е там, чак ми става смешно на всяка церемония Евгени като я привика, с какво примирение и безкрайна досада отива да си вземе розата, сякаш и тя осъзнава колко нелепо е присъствието ѝ там на този етап....
Могат да рекламират Цикатридината и без нея, все пак.

На срещата на Елена и Евгени - моля фенките на Валката да не ме замерват с камъни, може би аз нещо съм прекалено романтична, но ми стори, че има истински емоции между тях. Евгени се беше изчервил и някак срамежливо стоеше до нея, като истински влюбен мъж Рак, много ми хареса да ги гледам, въпреки че също осъзнавам, че не говори много добре това, как през цялото време интуитивно изтръпвах Елена да не каже нещо, което пази Боже да смути Генчовата вежда и да го накара да се нацупи пак...
Тя, разбира се, вече си е научила урока и не си позволява да му противоречи, казва всичко, което пасва перфектно на момента, добре го усеща вече...Но си мисля - аз не знам дали бих издържала да хабя толкова много енергия да угодя на някого, колкото и да го харесвам.
Ако не мога да бъда напълно себе си и да споделям какво мисля и чувствам за събития, поведение и т.н. без да се страхувам как да го поднеса, така че да не разроша нечии перца - ще се замисля дали изобщо си струва...

# 1 224
Относно тирадата на Елена вчера - разбирам защо така се чувства, но в никакъв случай не трябваше да го казва пред хора, евентуално може би само на синхрони. Всеки е бил в такава ситуация, в която полага много усилия и не му се получава толкова добре, колкото на човек, който не си дава зор (и не говоря само за любовни отношения). За съжаление е така, няма какво да се направи.
Носи го това напрежение, не ѝ е приятно, но и Валерия няма какво да направи по въпроса. С подобни излияния просто направи Валерия по-силна, защото ѝ валидира това, че тя е любимката по необективни критерии и може да не се напряга.

# 1 225
Само на мен ли ми кървят ушите като чуя Елена да му казва маестро...то бива мазнене, нейното е прекалено. Имам чувството, че дори на Евгени в тези моменти му става леко неудобно. Каза,че не иска да гледа жените като закуска, Елена го гледа точно така. Вчера удобно не отговори на въпроса му какви биха били подводните камъни във връзката им, нито на миналата среща за това кой е ключа в отношенията им. Изобщо сериозните въпроси са избягвани или извъртани доста манипулативно.

# 1 226
Продължавам да си мисля, че точно като политик Елена казва много неща, които не мисли в действителност, само за да постигне целите си. Сега разгледах профилите на участничките в мрежите и забелязах нещо доста интересно.

Често се споменава, че Елена няма самочувствие за външния си вид, че предимствата й били другаде.  Някои дори я обявиха за "момичето от народа" и "умна, но не и красива". Обаче жената си е качила над 200 снимки на себе си в Инстаграм. При това от доста професионални фотосесии. Това съвсем не ми навява асоциации с човек, който не се харесва или смята, че външният му вид не му е основният коз. Дори обратното. Една Мика има десет пъти по-малко снимки.

Да, малко е дребнаво да го гледаме. Да, някой би казал "Добре, но Айлин и Валерия имат даже повече снимки". Да, но на тях това им е работата. Основна професия, плащат им. Инстаграм им е портфолио.

И сега ми е любопитно дали Елена има амбиции да се заснема, та търси познати и приятели за целта, па макар и за без пари. Дали е просто за да докаже нещо на себе си или се стреми и тя към модния бизнес. То веднъж, два, три пъти за кеф и за спомен е съвсем нормално, но тук говорим за адски много снимки. Едва ли не ежеседмично. Ей това не го разбирам.

# 1 227
Тези от продукцията да не готвят Поли за победител? Ако не спечели Елена или Валерия, аз сезон 3 НЯМА ДА ГЛЕДАМ. Подозирам, че готвят някоя гавра със зрителите.

# 1 228
Това спойлер ли е или мнение?
Логично обяснение  по-скоро😆 Или толкова му е писнало да го мачкат и целуват и тъпи истории да слуша със съчуствие и съпричастност,че си я държи за да  има една тъпа история  по-малко и да си спести едно млящене🤷🏻♀

# 1 229
Хах, по въпроса за скорпионите – аз съм скорпион, но много искам да съм лъв. Винаги съм се отнасяла с лека насмешка към зодиите, но откакто заживях с ММ, повярвах – с майка ми са родени на 08.08.

Историята на Елена с мечето от майка ѝ е много тъжна и не бива да си правим майтап с това, но все пак да изтъкна, от скорпинска гледна точка, че има и друг прочит: Отмъщението е ястие, което се сервира студено. Цяла България разбра каква ***ка е майка ѝ.

Без майтап, покрай зодията на Елена рабрах много неща за себе си. Дълги години вярвах, че съм си оправила отношенията с родителите ми, защото съм им простила, а то се оказа, че те като родители на скорпион са били мъченици Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile.

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 15:33 от LadyCharming

Общи условия

Активация на акаунт