Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 328
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 1 245
Аз ли изпуснах нещо, но Генча и богат речник?!

Нищо не си пропуснала – Мика толкова си може

# 1 246
Генча па щото нали един снажен, красив. Да си взима Елена, той до манекенки изглежда като смотания им брат, който има нужда от фризьор.

# 1 247
Валерия не трие коментарите, защото ги е оставила да се излагат.
Микаела трябва задължително да стане модел. Би стояла добре на някоя корица на списание или да рекламира нещо. Красавица е. И нямам против тя да спечели, нищо, че грам химия не виждам между тях. Генчо след това ще си намери нова булка, ако не си е намерил Grinning

# 1 248
Вече много ми доскуча, да свършва вече, че голяма мъка и за участниците, и за зрителите. Снощи Елена се държа като невменяема с Валерия. Валерия пък защо не я отсвири, а се обяснява - нищо де, добре се справи. Аз ако бях обаче, щях да подразня още повече Елена, не търпя такова подскачане по главата ми. Микаела ми е като паднала от небето, много беше права Валерия - 3 месеца мълча, сега се сети да се заявява. И говори ужасно, едва я изтрайвам. Този пък Генчо като насилник в басейна - онова момиче трепери от студ, гъне се във всички посоки от погнуса, нашият обаче налита ли налита, та накрая я приклещи и засмука. Полито даже не поглежда вече какво става наоколо, Вал и Ел крещят, тя се излегнала на диванчето и си разглежда ноктите. Скука ми е, този сезон не го бива.

# 1 249
Аз започвам да си мисля, че накрая ще избере Мика, само и само за да сме изненадани всички. Нещо от рода на това, че в последните епизоди тя се е отворила повече към него и иска да я опознае по - добре. Сценарий отвсякъде.

# 1 250
  • Пловдив
От всички, които останаха Елена ми е най-малко женствена. И аргументите със стегнатото тяло изобщо не я вкарват в графата женствена. Лично мнение.
В интерес на истината още от самото начало ми беше симпатична, но с това мрънкане, търсене на конфликти, непрекъснато лепене на етикети, масовото използване на чужди думи (не чуждици), които всъщност са на шльокавица, защото нито на български звучат така нито пък на съответния език много взе да дразни. Даже не бих казала, че има и кой знае какъв интелект, защото това че е ходила тук таме и е натрупала някакъв житейски опит не е прави непременно много умна и знаеща. Интелигентните хора не считат за нужно да се изтъкват, да се борят или доказват, те общуват с лекота и преценяват с кого как да общуват, за да не се стига до ескалация на напрежението. Не се присмиват на по-глупавите от тях, на тези, които не зная или не могат нещо си. Освен това те лесно могат да намерят тема за разговор с всеки. И най-вече не биха влезли в такова предаване за нищо на света.

# 1 251
Скорпионите може и да се раждаме с някакво измамно чувство за превъзходство над другите, но животът бързо ни учи, че не е така. Тези от нас, които искат да се учат. Но човек, който над 30 заявява за друг, че от него няма какво да научи, дори без да го познава, не приема живота като учител. Най-доброто, което един скороион може да направи за себе си, а и за другите, е да се смири. Така че в крайна сметка всичко пак опира до емоционална интелигентност, а не до това, каква ти е Луната във Венера. Защото воля не липсва.
Очаквам вече и в съда скорпионството да се приема като смекчаващо вината обстоятелство.

Да, това е едно от най-глупавите и омаловажаващи неща, които е казала Елена. Даже е точно обратното - точно тези, които мислиш, че няма какво да те научат, го правят. Нещо като да наричаш хората "безгласни букви" Wink 

Ако има Страшен съд или някакъв след живота - направо си е задължително Joy

Хора, още малко и мистериите ще започнат да се разплитат! Вече ще се знае със сигурност коя печели, коя и дали е с него, какво изобщо се случва Simple Smile Нямам търпение Елена да тръгне по интервюта. Интересно ми е много какво ще каже, дали вече се успокоила, какво мисли за участието си... А пък ако сме големи късметлии, някой или Поли ще обясни на какво се дължи толкова продължителното й участие Simple Smile

# 1 252
Горката Поли, като птица в клетка е. По цял ден виси в тая вила, нито книга, нито списание има за разсейване, за телефон дума да не става. Времето май и за басейн не е много подходящо. Какъв курорт, каква почивка. Чиста гавра си е това нейно оставане всеки път. Виктория каза, че след всяка церемония Поли се чуди как е останала, значи се изключва варианта те да си говорят, но да им режат сцените. А в началото тя направи мили жестове към Евгени като му подари тяхна карикатура и изсвири нещо на пианото, за което предварително се е готвила. Не е като да не се е пробвала да привлече вниманието му и то по деликатен начин, без целувки и натискане, но Евгени си иска ласките и комплиментите. Залитна по 'бързите въглехидрати' като Айлин, Джия, Валерия и Елена, които му дават всичко наведнъж, но за кратко. Той и затова само се луташе из тази четворка.
Поне получи безплатен балеаж в отплата за загубеното време.
А тази загадъчна целувка в басейна, която в спойлерната тема нищим от февруари се оказа най-стерилната и безстрастна сцена. Мика милата толкова й беше неудобно и така не искаше да го прави, ама Генчо чака по боксерки, трябва да се изпълняват желанията му (и жалките мераци на сценаристите). Много насилено, много изкуствено.
И нещо от инстаграма на Ирина😄 Този ерген буди повече симпатии от този, който излъчват в 21ч.

# 1 253
Аз също мисля, че май ще е Микаела избраницата, която е много ефектна и хубава.
Много харесвам Скорпиони, но в Елена има нещо изначално много сбъркано. Дано като се е видяла да оправи веждите и да се заеме с фигурата си.
А бай Генка защо не го подстригаха, особено къдрите по врата 🤪, вчера имаше чудесна възможност…

# 1 254
И нещо от инстаграма на Ирина😄 Този ерген буди повече симпатии от този, който излъчват в 21ч.

Сега се сетих на кого ми напомня Ирина и особено на обработените си снимки - на Меган Фокс.

# 1 255
Горката Поли, като птица в клетка е. По цял ден виси в тая вила, нито книга, нито списание има за разсейване, за телефон дума да не става. Времето май и за басейн не е много подходящо. Какъв курорт, каква почивка. Чиста гавра си е това нейно оставане всеки път. Виктория каза, че след всяка церемония Поли се чуди как е останала, значи се изключва варианта те да си говорят, но да им режат сцените. А в началото тя направи мили жестове към Евгени като му подари тяхна карикатура и изсвири нещо на пианото, за което предварително се е готвила. Не е като да не се е пробвала да привлече вниманието му и то по деликатен начин, без целувки и натискане, но Евгени си иска ласките и комплиментите. Залитна по 'бързите въглехидрати' като Айлин, Джия, Валерия и Елена, които му дават всичко наведнъж, но за кратко. Той и затова само се луташе из тази четворка.
Поне получи безплатен балеаж в отплата за загубеното време.
А тази загадъчна целувка в басейна, която в спойлерната тема нищим от февруари се оказа най-стерилната и безстрастна сцена. Мика милата толкова й беше неудобно и така не искаше да го прави, ама Генчо чака по боксерки, трябва да се изпълняват желанията му (и жалките мераци на сценаристите). Много насилено, много изкуствено.

Този козел доста мяза на наш Генча.Joy

# 1 256
Нямам търпение Елена да тръгне по интервюта. Интересно ми е много какво ще каже, дали вече се успокоила, какво мисли за участието си...

"Бях влюбена или поне си мислех, че съм. Там средата е много различна, емоциите са умножени по 100. На финала бях съсипана, но като мина малко време разбрах, че всичко е било за добро. В момента съм много щастлива. С Евгени сме в приятелски отношения, с останалите момичета също."

# 1 257
Ох, с този козел пак се сетих за Стопанката на Господ 😀

# 1 258
Ами доста по-хубаво д.има от увисналото на Мика. Сори за цветущия език, но в тяло Елена е по-стегната.
казва се набита,като дънерче-равна и късокрака Това е ген,не може да го промени за съжаление

# 1 259
Нямам търпение Елена да тръгне по интервюта. Интересно ми е много какво ще каже, дали вече се успокоила, какво мисли за участието си...

"Бях влюбена или поне си мислех, че съм. Там средата е много различна, емоциите са умножени по 100. На финала бях съсипана, но като мина малко време разбрах, че всичко е било за добро. В момента съм много щастлива. С Евгени сме в приятелски отношения, с останалите момичета също."
Поне хонорар да е взела.
Аз смятам, че не е честно момичетата да са без никакъв хонорар. Ето, някои направиха сезона. Елена се излага, но си е неин избор. Виктор миналата година и той нещо мрънкаше, че са го прецакали. Не знам дали е вярно, че то какво ли не се писа.

Общи условия

Активация на акаунт