Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 337
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 1 650
  • софия
Още нещо забравих, сефте. Снощи Miriel с която от две седмици си играем на "земи го ти" 😀 предложи нещо много хубаво. Да си дойдат вече и момичетата със спойлерите при нас. Така и така време не остана, Знаем кои са основните претендентки, знаем, че този път продукцията успя да задържи вниманието и да ни обърка. Та, кажете си мнението, ако искат ми се ще да заповядат тук. Така и темата ще стане по-хубава. Няма само да скубем коси коя е най-яката. А и ще спестя от екзорсисти.

# 1 651
  • Разпиляна във въображението
Поли била ходещо настроение.

А Валерия какво произношение вади. Нейното обяснение в любов ми звучеше така "Ъвгънъ зъклвм съ дъ бъдъ твъйъ лйъбъмъ...кактъ и жъвътнътъ куиътъ щъ спъсъм зъеднъ"
Иначе обетът й  ми хареса като съдържание. Но ми направи впечатление, че това, което Евгени беше написал е много различно от това, което беше написала Валерия. Валерия е въздух, която много говори за свободата в любовта. Евгени й беше написал много по-страстна бележка, той търси много повече емоционална отдаденост, като типичен воден знак.
Хареса ми много обетът  на Елена, сякаш малко повече в унисон със всеотдайната любов, търсена от Евгени, но наистина не съм сигурна.

Тук има леко недоразумение - нищо не е писал Евгени. Това, което даде на Валерия да чете е нейното последно писмо до него. Не усетих разлика, стилистична, между обета и писмото.

Благодаря, СлаБе! Дано дискусията от там дойде тук Simple Smile

# 1 652
Още нещо забравих, сефте. Снощи Miriel с която от две седмици си играем на "земи го ти" 😀 предложи нещо много хубаво. Да си дойдат вече и момичетата със спойлерите при нас. Така и така време не остана, Знаем кои са основните претендентки, знаем, че този път продукцията успя да задържи вниманието и да ни обърка. Та, кажете си мнението, ако искат ми се ще да заповядат тук. Така и темата ще стане по-хубава. Няма само да скубем коси коя е най-яката. А и ще спестя от екзорсисти.
Аз по-горе го написах спойлера - Евгени си тръгва с Валерия, мама Светла с Елена, тати Танко с Мика. За първото съм сигурна, за второто и третото спекулирам:)))
Фен клубът на Валерия да се стяга за сватба в Италия. Ама да не помъкнете петли, че шЪ сЪ изложим пред чужденците!

# 1 653
Различавам различни видове смущение в Евгени. С Валерия смущението е от собствените му чувства. Хлътнал е но не е сигурен дали тя е правилната партия за него. С Елена смущението е от нейните чувства и високопарни излияния. С нея се опитва да е на ниво но е напрегнат. Тя го комплексира и плаши, но пък може да му минават прагматични мисли..дали тя няма да е по-подходяща като партия за него. Ако я избере за съпруга рано или късно ще завъди  любовница. Пък Елена може да се прави, че не забелязва..нали ще си има маестро. И тя точно такова послание му даде като каза, че няма да се откаже дори и той да избере друга. А за много  мъже това е много примамливо.
Аз също мисля, че Елена го плаши, но не съм съгласна, че се страхува от чувствата си към Валерия. Личи, че много я харесва, но в последните епизоди като че ли е в процес на осъзнаване, че тя стои доста ниско интелектуално и комуникацията с нея е само на физическо ниво.

# 1 654
Валерия е малка, може да си я ошлайфа по него си.
Елена абсурд да я моделира, ще си остане същия дървен философ. И ще се загуца само гъби и чушки да хрупа, не я виждам веге.

# 1 655
Добре де, как Елена да се възприеме като пешка, когато от не знам колко време Евгени целенасочено я обсипва с жестове на внимание за шоуто? То не бпха крадене за среща, колиета, скандали за колието, харесвания на баници, страстни целувки, инициирани от него, награбвания и какво ли не. Сега за рождения й ден специална среща с постоянни повтаряния колко е специална, намеци за децата им и тн шегички. Това Елена да повярва, че тя ще е избраната е търсен ефект от продуцентите и е следствие на целенасоченото поведение на Евгени, който нарочно играе емоции с нея, за да я сринат. От какъв зор да се приема Елена за пешка, когато цял екип работят, за да  се чувства тя царица и да я сринат?

Харесаха ми обетите на момичетата, но не мисля, че Евгени заслужава това. Особено ми е гадно за искреността и чувствата на Елена и отношението към нея...гняс.
Има нещо нечистоплътно в такова шоу...
Така е, напълно съм съгласна Simple Smile пешката - използвах като реакция на нейния коментар пред Евгени, че обмислила и разигравала всеки един ход на шахматната дъска (имайки предвид участието и в тази надпревара)
Всички сме наясно, че ако беше тя най-желаната просто нямаше да и се налага

# 1 656
А като проточи тая последна роза снощиииии... ми идваше да го хлопна с нещо. Ясно, че сценарий пак, ама малоумен. След тия любовни обяснения към Елена по-рано, седнал тежко да се двоуми между нея и ... Поли!! Само опъват нервите на момичетата.
Не само на момичетата и нашите нерви опъват. Снощи на последната роза, чак се замислих индийски сериал ли гледам...реали ти ли... То Генчо, само един тюрбан му липсва и същински индийски циганин. И като ги върти тези очички, все едно гледам някой евтин филм от Боливуд. Всеки момент очаквам момичетата да затанцуват около него.

# 1 657
Нямам понятие на кого може да хрумне в главата да създаде такова пошло и изключително безсмислено предаване. Какво можем да наблюдаваме в него? Има ли поне една игра, която да развива някакво качество, да показва талант на когото и да било? Дори не е забавно, защото смеейки се (имаше доста смешни моменти), човек се подиграва на други хора, колкото и да си го заслужават. Поли е едно нещастно момиче, всички живеят с някакви свои светове на самосъжаление, бездарност, нищонеправене. Бях наречена злобна (дума, която няма място в това предаване). Не съм злобна. По принцип. Яд ме е, че тези същества вместо да се заемат с нещо полезно за бъдещето, показват нищетата на ума си.
Във Фермата, ИВ, МШ... участниците правят нещо, има някакъв човешки смисъл. А тук? Няма да употребя точната дума. Бездарие, безполезност, безсмисленост. Всичко, от което нашето общество бяга от години.
На какво учи предаването, осмива ли нещо? Има ли нещо, след което участничката да каже, че е разбрала, научила за себе си? И тук се удря "на камък".
За Ергена ще кажа, че дори и "Камъните падат" да изсвири, пак ще си остане един незрял нещастен млад човек, щом за някави или никакви пари се е съгласил да участва в това.
Мизерия. Мизерия във всичките й форми. Поне имаме Кукушев, Ванката...
Като цяло надценяваш телевизията и реалити предаванията.
Много строго съдиш момичетата. Какво ѝ е на Поли? Има си професия, симпатична е.

# 1 658
Вероятно сте намерили нещо в това предаване, както и в Поли. Аз не успях.

# 1 659
Без да е спойлер, защото и трите се спрягат в интернет за победителки от сигурни източници, смятам че Евгени избира Валерия.
Елена вече е преживяла загубата, макар да хапе чрез Камелия в "Надкаст". Но никога не е късно да избълва и малко скорпионска отрова, когато приключи всичко.
Мика ще е приела философски загубата. Толкова.
Дали са заедно Евгени и Валерия- ще видим, надявам се.

# 1 660
  • Разпиляна във въображението
Предполагам, че всички като се приберем у дома при половинката започваме силно метафорично да обясняваме как ни е минал деня. Споделянето на всекидневието е една постоянна борба как по-засукано да го обясним от простото - шефът днес бе нервен, клиенът смени отново изискванията си, още един колега напуска работа, вместо електронно управление бумащината става по-голяма и т.н. Наистина не разбирам тези големи изисквания, които се има към момичетата. Чак пък Евгени да не може да има комуникация с Валения? Защо и на какво основание? Тя и Мика не блести с интелект. Слушам засуканите изречения на Елена в един кратък отрязък от време и се изморявам и почти я изключвам.

# 1 661
Коя мислите ще избере аз се двумя м/у Елена и Валерия ,мисля,че ще избере Ленчето ,а много ми се ще да бъде Валерия ,чак ще се ядосам ако не е тя 😂😂😂

# 1 662
Без да е спойлер, защото и трите се спрягат в интернет за победителки от сигурни източници, смятам че Евгени избира Валерия.
Елена вече е преживяла загубата, макар да хапе чрез Камелия в "Надкаст". Но никога не е късно да избълва и малко скорпионска отрова, когато приключи всичко.
Мика ще е приела философски загубата. Толкова.
Дали са заедно Евгени и Валерия- ще видим, надявам се.
Не вярвам Евгени да съпровожда Валерия по чалготеките,където наскоро е била с Джия и Айлин.

# 1 663
Не знам дали Валерия е на нивото на Евгени, но Евгени е точно на нивото на Валерия. И в една двойка/брак както някой каза не се водят дълбокомислени интелектуални разговори. Важно е дали се чувстваш непринудено в присъствието на другия. А Евгени единствено с Валерия добива непринуден вид и изглежда истински.

# 1 664
Абе аз само да кажа, че този сезон е страхотен.
Емоции, интрига, хумор - от всичко има.
Направо първият вече си го спомням доста бледо.
Изкефих се!
Ще ми липсва това сериалче.. Sad

А Елена и Евгени.. еми продължавам да си твърдя, че така представени са ми супер съвемстими.
Дано им се получат нещата, амин!

Общи условия

Активация на акаунт