Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 231
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 1 800
Симпатяга е майката е Антоанетка, ама за щастие не е насладила нейните по-остри черти.

# 1 801
И като сме на вълна майки, ето я и майката на Микаела:

# 1 802
  • Разпиляна във въображението
На мен ми е странно, че жена, която комуникира с дъщеря си основно виртуално и я е изоставила на 12 години,  ще разпитва кандидат-жених.

Тази жена не мисля, че е същата, която е в имението - на Мика майката. Много филтри, много нещо.

# 1 803
  • Варна
Майката на Елена явно има силен характер, щом е дошла да я подкрепи в този нелеп формат (съдейки по това, че е имала смелостта да си следва мечтите или поне се е опитала да вземе живота си в ръце).
Може срещата с родителите да е било повод, Елена да извика майка си да се видят.. Изглежда ми че не се виждат често. Безплатна екскурзия до Бодрум е мотиватор.

# 1 804
Чакам с нетърпение четвъртък, когато Елена ще се запознае с г-н и г-жа Маестро. Отсега си представям какво мазнене ще падне.Grinning
Много вярно! Ще има да въртя очи, момент ще има доста eye-rolling (специално за теб, Ети).

# 1 805
Да, тя беше написала нещо за втора употреба и наистина си личи, че се облича с дрехи оттам, но.... статистиката сочи, че огромна част от населението в България го прави.
Не съм си представяла, че точно аз ще защитавам Елена, но по-скоро защитавам правото и да бъде родена от някого и да не прилича на него, а и да не трябва да плаща данък и за това как изглежда майка й.

# 1 806
На мен ми е странно, че жена, която комуникира с дъщеря си основно виртуално и я е изоставила на 12 години,  ще разпитва кандидат-жених.

Тази жена не мисля, че е същата, която е в имението - на Мика майката. Много филтри, много нещо.
Да, така е, тази повече кифлее, но приликата между майка и дъщеря  е очевидна.

А това е татко грък:

Изглеждат хубаво семейство, а малкото братче на Микаела е много мъничко, но няма да го поствам. Който иска, да разгледа, снимките са отключени.

# 1 807
Малко прилича на фолк певица и дебел бизнесмен. Майката определено кифлее, а и е много млада сякаш. Но иначе е красива.

# 1 808
Татко грък и майката на Мика на тая снимка са ми Василис Карас и Ана Виси отсякъде Grinning

# 1 809
Мика е сладко момиче с визията на кинозвезда. Трябват ѝ няколко отракани приятелки.

# 1 810
Татко грък и майката на Мика на тая снимка са ми Василис Карас и Ана Виси отсякъде Grinning
Аз имам свекър (вторият мъж на свекърва ми всъщност), който грък. Типична гръцка физиономия има таткото.
Мика е сладко момиче с визията на кинозвезда. Трябват ѝ няколко отракани приятелки.
Мика вече е забелязана и това е достатъчно да пробие и да се "отрака". Видях, че е станала корица на някакъв роман. Рекламира и тя прословутия чай, фотосесии има. Очаквам скоро с Крисия да станат рекламно лице на бои за коса, макар че Мика май вече е с по-къса прическа. Дано е щастлива!

# 1 811
  • Разпиляна във въображението
На мен ми е странно, че жена, която комуникира с дъщеря си основно виртуално и я е изоставила на 12 години,  ще разпитва кандидат-жених.

А това е татко грък:

Изглеждат хубаво семейство, а малкото братче на Микаела е много мъничко, но няма да го поствам. Който иска, да разгледа, снимките са отключени.

Прилика да, но вижте жената от видеото, която се прегръща с Мика Simple Smile

# 1 812
Комеди клуб подкастът, които няколко месеца хранят Елена и харесват Валерия, не са успели да убедят аудиторията си. Гласуването в анкетата им към момента при гласували 550 човека.

човека.

Напълно нормално.
Предаването се гледа от повече жени.
Голяма част от жените не харесват по-хубавите и злобеят срещу тях.
Няма изненада.

# 1 813

Да, така е, тази повече кифлее, но приликата между майка и дъщеря  е очевидна.

А това е татко грък:

точно тази жена е тази от видеото, с доста филтри на снимката.

# 1 814

А това е татко грък:

Ще погледна, но все пак да не забравяме, че гледаме Ергенът, а не Мон Дьо, при когото дори и на камерите има яки филтри и това е закон.

Общи условия

Активация на акаунт