Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 363
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 1 845
Комеди клуб подкастът, които няколко месеца хранят Елена и харесват Валерия, не са успели да убедят аудиторията си. Гласуването в анкетата им към момента при гласували 550 човека.

човека.
Благодаря ти, че ми показа, за да гласувам! 🥰

Това ми беше идеята, Алукард - като отидете всички от тази тема, които не понасяте Елена, да обърнете гласуването Wink
Ами ще се постараем. Simple Smile
И като гласувате за Валерия, ще я направите ли победителка? 😂

# 1 846
Аз лично не намирам Микаела за много голяма красавица. Симпатична ми е и има разкошна коса. Освен това винаги е много гримирана, особено в очите. И Айлин така беше. Даже в момента не мога да се сетя дали изобщо съм я виждала някога без грим.
Виждали сме я, рядко, но сме я виждали. Прави ми впечатление, че всички финалистки, включително и Поли са естествени и без корекции. Това ме радва.

# 1 847
  • Разпиляна във въображението
Силно се съмнявам, че Евгени не й вярва и затова да го прочете. Искаше да го чуе и да я гледа. Или понеже не му сваля звездите като Елена всяка секунда, всеки разговор, той се съмнява? Евгени вижда с очите си как се променя с него, привличането. Вижда делата, но иска да чуе и думите.

Майката на Валерия изглежда добре и непълна на кадрите в предаването Тази на Мика обаче не е като на снимките. А и важното е как жените са отгледали децата си.

# 1 848
При Елена много ми бие на режисура. Дадена и е роля - напористата влюбена и готова на всичко до дупка. Тя изпълнява стриктно но звучи неестествено. И това прекомерно внимание към нея напоследък подготвя че няма да е тя. Според мен.
Да, защото в началото сама се режисираше, и тя го каза, и Евгени все й го повтаряше. Но после се откри и си беше много спонтанна, не се страхуваше да показва любов и да се бори за любовта. Евгени това искаше и си го получи, пълна отдаденост.
Много е интересно и писмото от Валерия, което Евгени поиска тя сама да прочете при обетите. Искаше от нея тя да потвърди любовта си към него пред всички. Здраво я изпитваше, защото не й вярва, а и обетът й беше пълен с банални обещания, (ако помните същото се случи и с Айлин). Тя се засрами и той го отбеляза.
Продължават да ни подхлъзват, че Валерия е избраната, дори с третата роза на Елена.
С нищо не ми се промени мнението, за мен Елена е избраната. Във връзката му с Валерия виждам само привличане и недоверие от страна на Евгени какво може тя да му даде. Само с думи върху писъмца не става, трябват и дела, а тя не ги направи. Просто чакаше на лаврите, както каза и Елена, че тя е първата целуната, първата получила писмо от него, първата нарушила правилата... Но любовта се доказва всеки ден, това е напомняне към всички чакащи...Smiling Imp
Ако трябва да се доказваш всеки ден, това не е любов!

Misi_36, в анкетата ще се постараем. В шоуто не държа да побеждава. ,😉

# 1 849
Аз съм от другия тийм, обаче Елена ми харесва с коса на вълни. Придава обем и даже я подмладява. Много й е рехава косата, за да я носи права.
Да и аз така мисля, плюс трябва да махне тъмните червила и да подчертава устните и отгоре гланц. Плюс очна линия, Накъдрена и без бретон.

Валерия дори да напълнее пак ще бъде красива.

# 1 850
  • Някъде там...
Съзерцание Heart HeartHeart
В началото Елена наистина много обмисляше думите и действията си. На една от срещите на диванчето Евгени й каза да покаже спонтанността си, вместо да се подготвя предварително. И се случи първата им целувка. Помня добре и репликата й тогава: Отвори кутията на Пандора! Случайност или не, на първата им среща звуча песен със същото заглавие, любима ми е и затова я познах.
Относно писмото на Валерия, не можах да разбера защо я накара да го прочете на глас, интересна интерпретация... Напомня ми за това, което направи Елена, когато първо му се обясни в любов на 4 очи, а после реално го направи пред всички, заявявайки, че ще се бори за него и след финала. Това би обяснило бурната му реакция след това. Интересно, интересно...

Alucard, напротив, точно това е любовта. Доказването е в малките, ежедневни жестове, в грижата за любимия.

# 1 851
Не е доказване това. Идва ти отвътре да помогнеш и да направиш жест, защото обичаш даден човек.

# 1 852
Цитат
И като гласувате за Валерия, ще я направите ли победителка?
Няма нужда да гласуваме за да я направим победителка. Дали ще я избере Евгени или не, е без значение. И в двата случая тя е царицата. Тя, а не Елена.
Защото е хубаво момиче, лоялна към приятелките си, с хуманна мисия в живота. Защото не обиди, не нагруби. Защото не поставяше етикети на хората. Показа поведение на жена със самочувствие и принципи, които не наруши, дори и заради Евгени.
Така че на мен не ми пука за разни измислени класации. В моята класация Валерия е победител.

# 1 853
  • Някъде там...
Точно това е, да ти идва отвътре. Няма нужда от думи. И това Е доказване.

# 1 854
И като гласувате за Валерия, ще я направите ли победителка? 😂

Тя сама преди 6 месеца се е направила.
Ти наистина ли още вярваш, че победителка е Мика ? Joy

# 1 855
Цитат
И като гласувате за Валерия, ще я направите ли победителка?
Няма нужда да гласуваме за да я направим победителка. Дали ще я избере Евгени или не, е без значение. И в двата случая тя е царицата. Тя, а не Елена.
Защото е хубаво момиче, лоялна към приятелките си, с хуманна мисия в живота. Защото не обиди, не нагруби. Защото не поставяше етикети на хората. Показа поведение на жена със самочувствие и принципи, които не наруши, дори и заради Евгени.
Така че на мен не ми пука за разни измислени класации. В моята класация Валерия е победител.

Класациите имат смисъл само за това, че явно отровата, която се излива по неин адрес тук, не я изпитват повечето хора.
Любопитно е, че коментарите под видеата на комеди клуба са много негативни към нея, а анкетите показват друга картина. За мен това означава, че тези, които не я понасят, са просто по-гръмогласни. Приятно ми е да го видя, защото за човек като мен, който ѝ симпатизира, четенето на темата стана неприятно изживяване.

# 1 856
  • София
Проява на лош вкус е за мен обсъждането на родителите, но предвид колко коментари отнесоха тези на Валерия и Айлин без изобщо да са се показали в шоуто... Лицемерие и двойни стандарти също не обичам. Всеки си отговаря за себе си.

# 1 857
Мани ги тия акнети, в смс-ите е истината! Да отворят на бързо едни линии и да видим как ще на финала!

# 1 858
Точно това е, да ти идва отвътре. Няма нужда от думи. И това Е доказване.
Не и в смисъла, който аз влагам. Когато се доказваш, значи ти тежи и отчиташ напъна. Като Елена, която трябва да си доказва чувствата и самата тя да се доказва, че е достойна за borderline genius-a.

# 1 859
  • София
Дали ще я избере Евгени или не, е без значение. И в двата случая тя е царицата. Тя, а не Елена.
Наричането на някого "тъпа овца" е обида по всякакви критерии.

Ако съм на мястото на майка ѝ и чуя, че няма нещо, което да я накара да избере мен пред кучето и че по-скоро ще се самоубие, отколкото да избере, ще съм доста разочарована и обидена.

И тя трябва да е царицата, защото?
1. Е хубава? Няма и грам заслуга за това, просто трябва да е благодарна за външността си.
2. Лоялна към приятелките си? Мда, лоялна и ронеща сълзи за Елисавета, Айлин и Габи и изрично подчерта, че е намерила много стойностни приятелки в предаването. Хм... странна дефиниция на "стойностен". О, чакай, приятелката ѝ Габи има скъпи марки в гардероба, може би е това.
3. С хуманна мисия в живота? ОК, има мисия, но тя не е точно "хуманна", защото, припомням, "Всяко животно заслужава да бъде обичано, но не всеки човек заслужава". Някак е ориентирана към животните, не към хората и от тази гледна точка това определение не е съвсем точно.

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 20:31 от Илит

Общи условия

Активация на акаунт