Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 170
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 1 905
Поли беше слънчев лъч, както вече писах. И красива, и реализирана, забавна, добричка. Но много различни с Евгени, само по ръст си подхождаха и цветово, донякъде.

Мария не си я спомням, все едно не съм гледала 😳, пък не е безлична - много хубава жена е.
И е нормална! 😊😁

# 1 906
  • софия
От промото видях само бащата на Мика в следващия епизод, а ми се искаше да има още бащински фигури, които да попържат малко Евгени. Някак майките ми се видяха леко притеснени от камерите, може би, което си е напълно нормално.

Стига само той е изпитвал и оценявал, да го свалят на земята.

Мисля си сега, независимо коя е избрал, освен, нейните родители и приятели вероятно гледат как той за една вечер прави хетрик от нацелунати момичета. Дали с лекота си общуват с него след това, дали му се дразнят? Grinning
Мъжете по трудно ще се навият да застанат пред камерите, за това майките поемат ролята пред зрителя. Иначе и за мен би била много по-интересна бащината фигура в живота на момичетата.
 Това с обетите си беше гадно. Както и с писмата преди това. Емоционално изнасилване е за мен. Ети е решила, че може да си позволи да се разголи душевно пред публиката изначално и нея не я мисля толкова. Но за останалите момичета си беше неприемливо и неприятно. Поне на моят телевизор това видях. За текстовете: не са на изпит по литература. Ако им е дошло от сърцето, значи е било правилното. Важното е да стигне до този за когото е предназначено. А това с личното писмо на Вал до Генча беше поредното безсилие на сценаристите.

# 1 907
Може ли някой който е гледал надкаста с Поли, да хвърли  някаква информация  тук, дали е казала нещо интересно?
Гледам го в момента и съм още в началото. За момента не са стигнали до важните теми, но ако има нещо ще пиша.
Прави ми впечатление, че Поли се изразява добре, има много ясен поглед над себе си и като цяло ми изглежда здраво стъпила на земята, което не показа в предаването. Аргументира пасивното си поведение спрямо двата лагера и споделя леко раздразнение от философстването на Елена

ПС: каза, че Елена Е влюбена в Евгени
Ако каже по каква линия я държаха до края, свирни.

# 1 908
Поли пасивно-агресивно нахейти Елена в Надкаст (заради някакво изказване на Елена, че Поли е инфантилна или нещо такова).
Каза, че разговорите между Елена и ЕРгени са в голяма част за книги и в този случай би изказала адмирации към Евгени, защото неговата професия изисква изключително много време и отдаване, но той все пак намира време да чете и да е адекватен в дискутирането на книги с Елена, на която пък, литературата й е професия и за нея е логично да е запозната (като подкрепи последното твърдение с много очевиден eye roll)

Последна редакция: сб, 13 май 2023, 01:23 от Pauly

# 1 909
  • Мюнхен
Аз лично не намирам Микаела за много голяма красавица. Симпатична ми е и има разкошна коса. Освен това винаги е много гримирана, особено в очите. И Айлин така беше. Даже в момента не мога да се сетя дали изобщо съм я виждала някога без грим.

Мика има екстеншъни.

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 23:17 от АДРИЛЕО

# 1 910
Догледах интервюто на Мария и Мони при Натали. Оставам с усещането, че не се харесват особено. Също Мони изказа мнение, че ЕрГени има нужда от силна жена, която да го води, понеже е безхарактерен и да му помогне да стане от момче - мъж. Тази жена била Елена. В този момент Мария я пресече и защити Гената. Каза, че не са психолози и също така не са прекарали достатъчно време с тях, за да слагат такива оценки.
Това е доста тежка присъда за Елена... която би трябвало да направи мъж от сина си, а за целта да си намери истински зрял мъж, а не момче. Да бъде жена, а не майка на Генчо, който само с Валерия не е толкова смотан, сигурно защото я харесва и му идва отвътре. Елена има нужда да се отпусне в прегръдките на стабилен човек, завършена личност, за да се успокои и тя...

# 1 911
Да, защото в началото сама се режисираше, и тя го каза, и Евгени все й го повтаряше. Но после се откри и си беше много спонтанна, не се страхуваше да показва любов и да се бори за любовта. Евгени това искаше и си го получи, пълна отдаденост.

Моят прочит е малко по-различен: в случая Елена щом чу указанието за спонтанност от Евгени и сякаш взе тутакси да го изпълнява.  В първата индивидуална среща например имаше по-скоро режисирана спонтанност. Повтарям се, но от видяното оставам с впечатление, че тя има усета на хамелеон, за да представи това, което според нея очаква бленуваният мъж.

# 1 912
  • София
Мони и тя нещо се взе за голяма звезда, не може да излезе от роля .

Тя просто втори пласт няма, за съжаление.

# 1 913
Скрит текст:
Аз лично не намирам Микаела за много голяма красавица. Симпатична ми е и има разкошна коса. Освен това винаги е много гримирана, особено в очите. И Айлин така беше. Даже в момента не мога да се сетя дали изобщо съм я виждала някога без грим.

Мика има екстеншъни.

Няма нищо истинско вече... Чудех се от къде сега тая коса като гледах детските снимки, а то елементарно! Ма добре е направена.

# 1 914
Аз си имам теория, че Елена е изцяло в роля с цел да получи възможно най-много екранно време. Според мен търси известност с това си участие и е склонна на жертви. Затова постоянно преследва Валерия с въпроси. Затова започна спора с Габи. Опитът ѝ от Биг Брадър и предварителното проучване със сигурност играят роля в представянето ѝ. Дали наистина има чувства към Евгени? Може би, но по-скоро е привлечена от него и бидейки една от фаворитките му, си спечелва екранно време. Ако пък я избере - още по-добре. Сравнително привлекателен мъж, който се движи в арт средите. Двамата ще са популярни лица, ще ги канят в предавания. Могат да се възползват и да станат част от хайлайфа. Крайна цел - да си направи реклама и минимум да увеличи последователите си, а при добро стечение на обстоятелствата - рубрика по БТВ. Уин - уин.

# 1 915
Не разбрах какво ми казваш с първото изречение. Съгласна съм с Лана, която написа, че Елена има интелект и ораторски способности. Чела съм повечето от писанията ѝ, не е моят тип публицистика, но ги намирам за доста добри в жанра си.
Щом си съгласна с мнение, което опонирам, и ползваш мой цитат, се предполга да споделиш своите аргументи. Интелигентен ли е човек, който се  представя като редактор и допуска елементарни правописни грешки? Ще се радвам да дадеш и пример за ораторството на Елена.
Нямам вече ищах да се обяснявам, в 13-та тема пишем все за едно и също, само обогатяваме примерите с всеки нов епизод. Изобщо не се предполага да споделям аргументи защо я харесвам, ти самата си опонирала на думите на Лана за интелекта и ораторството с кратко присмехулно отрицание.
Все пак, защото не искам да оставаш с впечатление, че се заяждам и нямам аргументи за собственото си мнение за Елена.
Елена е интелигентен човек и това личи по много от разсъжденията ѝ, разговорите, които води, нещата, от които се интересува и за които пише. Личи си и че има стратегическо мислене - при влизането си в шоуто, направи усилие да изпъкне от общата маса и успя от първия епизод, та чак до финала. Глупав човек не би могъл да го направи, освен, разбира се, ако не е красавица (каквато тя не е), привлякала вниманието на ергена и получаваща рози на всеки коктейл само по тази причина (не визирам никого конкрентно). Мисля, че е добър оратор, владее аудиторията много често, дори когато бяха много момичета и се надвикваха. Видя се, че когато говори, гласът ѝ се чува и момичетата я слушат и не я игнорират. Умее да артикулира по начин, който звучи искрено и естествено, като при нужда интонацията ѝ е много топла. Пример - как прочете обета си или когато каза, че е споделена и влюбена - другите често с притеснение декламират, говорят с равен тон или инфантилно - нормално - не са актриси и много от тях не са с дар слово, но като резултат често ми звучат като онези герои от София - ден и нощ, които никога не съм можела да изтрайвам. В други случаи е остра, много дразнеща, властна, но не и безлична или неумела в разговорите.
Допуска правописни грешки, което не ми харесва. И друг път съм казвала тук, че пише джаста праста. Научила съм се обаче да различавам неграмотност, която говори за много ограничен или необразован човек и такава, която говори за немарлив. При нея е второто, не е за хвалба, но и не я прави глупава в моите очи.
Ето, отчетох се, да не кажеш сега, че не се уважаваме след два  месеца словесни престрелки в темата  Simple Smile

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 23:35 от Lemon Verbena

# 1 916
Мони извади късмет, че напусна толкова рано , щеше да се разгърне в неприятна светлина със сигурност .

# 1 917
Аз не съм чула някоя да се изразява по-добре и “ в целта” от Елена.
Валката дрънка някакви заучени фрази и до там. И обетите, които прочетоха, ами Елена ги отвя като щатски ураган.
Като прочета нещо такова и започвам да се питам, аз ли не съм наред нещо, та изобщо не ги виждам тия неща??! 🤔 Всички фрази на Елена са заучени фръцкави клишета, а Валерия има спонтанен изказ и гладко течаща мисъл. И обетът и на Елена пак такъв, мноого специален, ама не ти влиза в сърцето. На писмото на Валерия не ме е срам да си призная, че се разплаках. Ураган? Боже! Прашен дявол, фиууу... и го няма.

Отдавна стана ясно, че гледаме на различни телевизори. Но моля, не ни отнемайте право да споделяме във форума това, което виждаме на нашите. А ние виждаме една наистина образована и талантлива Елена. И като стана дума за обетите - там Елена беше просто огън. Поетична, метафорична. Другите мадамчета - клишета. Толкова могат.

За неграмотността. Грешките в писаното слово на Елена не са проява на неграмотност, а на немърливост, както някои тук спомена. Днес, с всички налични програми, е възможно, без много знания, човек да пише безгрешно, и дори пълният член, колкото и да е дразнещо, не е белег на образованост. Дигиталната среда промени нормите. В този смисъл е вярно, но не осъдително това, че Елена не си изпипва текстовете в граматическо отношение, но пък    лексикално, те са топ. Смислово също, естествено.

Последна редакция: сб, 13 май 2023, 00:01 от nolii

# 1 918
За мен няма никакво съмнение, че Валерия е победителката.

Колкото до Елена, прави ми впечатление, че всеки път, когато Евгени или Наум влезе в стаята, вади една такава подмазваческа усмивка, като на зубър, който си е написал домашното и чака да го изпитат, за да го похвалят. Явно постоянно търси одобрение навън и е много несигурна в себе си. Много ми е странно да я гледам как се излага.

# 1 919
Поли я пуснах, но нещо не ме грабна в Надкаст, да видим как ще е Ирина, ако я поканят.
Може би /не/ трябва да си умия очите и ушите в Ганг и аз, че да възприема по друг начин видяното по телевизора. Ако привържениците на Елена виждат негативите в харакера ѝ, признават нейните изцепки, но  продължават да я харесват, то отбор Валерия още малко и ще  канонизират приживе любимката си .
Когато Валерия е на пангара, все се стига до изтъкването колко по-кофти като човек е Елена, за да се излъска имиджа на първата.Щом сте решили така да бутате своята фаворитка, на гърба на друга все, окей.

Последна редакция: сб, 13 май 2023, 00:31 от Морана

Общи условия

Активация на акаунт