Любители на котки - Тема 183

• 30 133
  • 762
  •   1
Отговори
# 615
Добре ви повлякох крак Hands Plus1
Аз помогнах мъничко. Ама то капка по капка и ей ти го един излекуван Слънчи.
А тук какви са цифри също за лечение на животинки, ама няма как. Нашия юнак вече е 200 % Сина, ама си беше зор .

# 616
Моля за сметка. Стискам палци и ти се възхищавам.

# 617
  • Пловдив
Аз също за сметка, лекувам коте с Еспиравир и знам какво е. Вече сме накрая уж, ще видим.

# 618
  • Ямбол
Всичко ще е наред и ще се излекува! Пращам положителни мисли и желания към теб. Също бих желала да се включа и да помогна от сърце Simple Smile Ако може сметка на лични.

Качвам една Чери за цвят Heart
Десет дена след кастрацията е фурия! На 7ми ще и вадят конците. Надявам се всичко да мине леко.

Хубава вечер на всички Wink

# 619
Една двойничка на Чери Simple Smile
Не ме будииии

# 620

И ние сме същата разцветка с много пух 😁

# 621
Може ли сметка и на мен? Или револют.

# 622
Може ли сметка и на мен.

# 623
Сина стиска лапки за всички болни котачета

# 624
Кардю, прекрасен е този Сина, ще ми подскажеш ли породата? Не се сещам да съм виждала такова коте.

# 625
  • Крайбрежен район
Синчето прилича на човек. Толкова интелигентен поглед какъвто и много хора не докарват. А стойката му като на някой господин седнал на бюрото си. Много е хубав! Animal Heart Eyes Cat

# 626
Хаха, Сина контролира от високо как мм работи на компа. Синковеца е абисинец. Те са три разцветки, той е от синята. Joy всичко е СИНа, абиСИНец и цветът е СИН.
Ама заглади косъм, а?! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 627
Направо добре се даврандиса както се казва:)

# 628
Здравейте, усетихте ли земетресението? Нахлувам в темата с въпрос по тази тема. Как реагират косматите на това явление? Зе се опита да избяга за първи път ... хванах го на двора 🤦‍♀️ Много ме изплаши. Още повече, че
в квартала ни се търси един домашен любимец и то с диабет. Не искам и аз да обикалям улиците нощем заради този глупчо !!!

# 629
  • София
Здравейте, усетихте ли земетресението? Нахлувам в темата с въпрос по тази тема. Как реагират косматите на това явление? Зе се опита да избяга за първи път ... хванах го на двора 🤦‍♀️ Много ме изплаши. Още повече, че
в квартала ни се търси един домашен любимец и то с диабет. Не искам и аз да обикалям улиците нощем заради този глупчо !!!
Аз бях на първия етаж у нас, нищо не усетих, малкия ми син с Барни- на третия, и двамата не са усетили.

Общи условия

Активация на акаунт