Любители на котки - Тема 183

• 30 123
  • 762
  •   1
Отговори
# 630
Живеем до Пловдив, бяхме и тримата на 1 етаж у дома. С ММ подскочихме веднага, излетяхме вън.  синко се изненада, редеше съдомиялната Simple Smile. Това е каза самолет… при нас много летят самолети и хеликоптери от близката база и летище.
Но ДОБРЕ СИ ТРЪСНА.
Прайдът… НЕ ПОМРЪДНА!

# 631
  • София
Е, не!

# 632
Горкият Зе! Явно сериозно се е изплашил. Добре, че си го улови а.
Явно всяка котка реагира по различен начин на земетресенията. Мъри не е е сблъсквала с такова (у нас в центъра на София днес не се усети нищо).
Предишната котка Лъки изобщо не реагираше на земетресения. Първо имаше няколко слаби, след това една нощ тресна пернишкото. Аз веднага излетяха от леглото, тя беше невероятно възмутена, че я събудих (спеше до мене). И на следващите два труса през нощта не реагира.

# 633
  • София
Би трябвало да се е усетило в София, но аз - нищо. Не забелязах промяна в поведението на децата. Оникс се беше размазал и спеше в спалнята. Дейзи и тя спеше кротко, кротко.

# 634
В Пловдив се усетило доста, спукаха ми телефона приятели.
Аз съм сигурна, че Ушатото няма и да разбере, него такива неща не го вълнуват.

Amy, как е котето?

# 635
Изнасяме се и вкъщи е хаус. Вадим кашони, пълним чували. Кити усещам много я е страх, днес милото не беше на себе си, стои стресирана в ъгъла и уплашена. Възможно ли е да усеща, че се случва нещо и това да я плаши? По-късно се е скрила и под леглото. Знам, че не е добре, когато котките се крият и много ме е страх да не е нещо със здравето и .
Иначе хапва, ака и пиша.
Трябва ли да се притеснявам?

# 636
Бая ни люшна нас, на работата подскочихме всички. Веднага звъннах на дъщерята. Каза че Бети се е уплашила доста, първо почнала да мярка, после  търчала из в къщи . Накрая я гушнала в нея да се успокои.

# 637
Здравейте, усетихте ли земетресението? Нахлувам в темата с въпрос по тази тема. Как реагират косматите на това явление? Зе се опита да избяга за първи път ... хванах го на двора 🤦‍♀️ Много ме изплаши. Още повече, че
в квартала ни се търси един домашен любимец и то с диабет. Не искам и аз да обикалям улиците нощем заради този глупчо !!!
Аз от Кърджали, на трети етаж в училищна сграда го усетих. Бюрото се разлюля под ръцете ми. За щастие беше за кратко, десетина секунди.

Ивекс, положението е същото при нас... Нямат апетит и двамата. Близват по малко и лежат. Слънчи - до купата с водата. Джери - в транспортната си чанта.
Исках да напиша нещо хубаво и да благодаря на всички, които ми се стекоха на помощ, ала не знам какво да напиша... Sad

# 638
Мила, ветеринарят какво каза?
Ще се оправят, трябва време.
Между другото приятели се оплакаха от вируси. Внимавайте. Вече за 2 котки знам, които са болни.

# 639
И ние в Кърджали се разтресохме.
Тути спеше на спалнята ни,гледам я на камерата.

# 640
Ветовете не казват много - "увеличете дозата", друго нямат, не знаят какво да кажат... Горкото Джери вече се скапа да го боцкаме... 40 дена станаха. Голям стрес му причинихме с това боцкане всеки ден. Ще пробвам още веднъж да минем на таблетки. За Слънчи - не посмя да даде прогноза, каза че след месец или ще е жив или ще разберем на къде отиват нещата... Мисля да го водя за второ мнение. Никой не знае нищо за фип и въобще как действа или как трябва да действа това лекарство. Всички се надяват това, дето го боцкаме от флакончето да направи чудо. Pensive

# 641
При Цезар ли ходиш?

# 642
Не, Лисичка, той работи само 4 дни в седмицата, 3 почива. Не се нае да започне дори да го боцка. Препрати ме към една негова нова колежка - има кабинет зад пощата. При нея водя и двамата за инжекции. В неделя ги мъкна до Асеновград.

# 643
Новата амбулатория ли?
Дано се справи Слънчи.

# 644
Молете се на Бога, ще се оправят животинките !
Може би за превенция курс с Vetomune ?
Много ме плаши това с честотата на вирусите напоследък.
Ще оставям един дезинфектант за обувки пред вратата май.

Общи условия

Активация на акаунт