Любители на котки - Тема 183

• 30 149
  • 762
  •   1
Отговори
# 600
Дай револут или сметка. Ще помогна

# 601
Какви са симптомите при Фип?
На Тобчо открих кърлежа въпреки Празимека и Фиприста. Миналата седмица един ветеринар ми даде едно шишенце за малки кучета да им слагам по 2-3 капки в месеца. Сега не се сещам за активната съставка обаче.
Чу ли, много красив този гамен 🥰

# 602
Amy _ka,
И аз чух от вет, че има много случаи.затова не се церемонят и веднага пускат изследвания всякакви и ехограф.
Дай сметка

# 603
  • Велико Търново
amy_nka, снощи дълго плаках след поста ти. Нямах сили да пиша веднага... Усетих отчаянието, примирението ти с това, че трябва да молиш за помощ. Върна ме години назад... Знам какво правиш за твоите животинки и за тези навън, както и ми е ясно като човек, слагал около шест месеца GS какво значи да намериш пари за поредната ампула. Ние получихме голяма подкрепа от хората в темата, така че сега ще предадем нататък и ще изпратим и ние.

Момичета, моля да помогнем, който има желание и възможност. Знам от първо лице каква сила са хората от темата, как се събират парички и как сумата, която можем да отделим, ни се струва малка, но като се натрупат, всъщност става добра помощ. Знам колко адски емоционално изтощително, колко обвързващо и трудно е едно такова лечение, съпътстват го ежедневни грижи, излизат други проблеми освен дозата GS, абе ужасно е...
Нека помогнем на рижавите момчета  ❤️

# 604
Bubalesa, прегръдка и благодарности! Твоята помощ и подкрепа са незаменими за цялата ни групичка тук.
 Правилно си ме разбрала... Аз в други групи не пиша, нямам фейсбук, не обикалям групи... Пиша за Слънчи тук, защото го познавате. Постоянно съм го показвала моето момче Слънчи... За 6 години, освен ония огромен абсцес, нито веднъж не се е разболявал. Винаги е бил много атлетичен и много добродушен котарак. Всички, дори най-злобната натура котка го заобичва, знае как да се сприятелява. И той се е примирил... На вет стои послушен и оставя да му правят всички изследвания без да вади гласче дори. Ще направя каквото ми е по силите за него, защото го заслужава от сърце. Много ме обича и аз не мога да подмина неговата обич.
Надявам се да не е прекалено късно и GS да подейства. За Джери не писах, въоражих се с кураж и се понесох по течението и целия филм, който отстрани звучи доста идеалистично. Боцкаш го 84 дена и край - ама не е боцкаш го и край... Покрай трудностите с Джери цял месец, чисто физически не ми остана време да заведа Слънчи по-рано в Пловдив. Джери в началото не се повлияваше, после сменихме лекарството с друга марка, повлия се, после се влоши една вечер... Всяка седмица пътуваме до Асеновград, че тук няма кой да му бие инжекцията в неделя, понякога и в събота. Разни много надменни ветки ни изгониха от клиниката си, трябваше да намеря спешно кой да боцка в един и същи час всеки ден... Пробвах сама да боцкам. Не стана, отиде на боклука цялата "златна" доза. Повече не посмях... Всеки ден давам по 7 лв за такси, понякога и повече, за да напасна работата ми с часа на боцкане... За да не остана без работа. Едни ей такива щуротии има, където човек не може да си ги представи... Допълнително пари за добавки за черен дроб, който не издържа, пробиотици, омеги.... С една болна с фип котка е трудно, с две е невъзможно за една учителска заплата. Имам и още гърла за хранене... Всички чакат от мен. Или теглиш кредит, или искаш от роднини или обикаляш по групи... Аз съм от тези хора, които по-скоро ще се нарамят с кредит, от колкото да обикалят по групи.
Писах за Слънчи, просто защото го познавате... Pensive
Аз сама няма да смогна...
И ми се иска моето момче да се пребори и да продължа да пиша за него и да качвам негови снимки...
Ако някой иска да помогне на моето момче - пиша сметката си на лична...

# 605
amy_nka ,пиши ми , обаче към края на седмица ще мога да помогна.
Няма да е много,но ...

# 606
amy_nka, стискам палци всичко да се нареди и Джери, и Слънчи да се повлияят от лечението. Знам какво е да си издумкаш спестявания и овърдрафт по ветеринари, и то при далеч по-евтини диагнози. Дръж ни в течение относно разходите за да може да се реагира навреме.

# 607
Дано Слънчи да успее да се пребори! За съжаление вече не мога да помагам - само на пенсия под 1000 лв. съм..

# 608
amy_nka, напиши ми сметката си на ЛС, мога да помогна с 2 дози, малко, но от сърце Heart не искам да си представям трудността, през която минаваш, котенцата ни са си като наши дечица, насълзяват ми се очите докато пиша. Sad

# 609
Amy_nka, би ли пратила сметката и на мен? Стискам палци слънчевото момче да успее да се пребори 😘

# 610
Аз също бих искала за се включа, може ли и на мен да изпратите номер на сметка или чрез превод в PayPal

# 611
Много се радвам,че има все още добри хора.

Няма да забравя и как ми помогнахте за Тути в труден момент.

Heart

# 612
Аминка, напиши си сметката и на мен. Стискам палци Слънчи да се пребори.

# 613
Ами ка, пиши и на мен револют или сметка.

# 614
И на мен също.

Общи условия

Активация на акаунт