Паническо разстройство - 58

• 44 142
  • 768
  •   1
Отговори
# 375
Мен ми предстои операция на мъдрец. Миналата година пак ми правиха операция, тогава бях в “ремисия” нямах паник атаки, въпреки това операцията беше около 2 часа 3 или 4 пъти спираха, защото чувах че съм тахекардичен каквото и да значи и ме караха да дишам и някакви други неща, не помня вече. Доста тежка операция си беше и с моя късмет , тъпия зъб ке искаше да излезе, че го рязаха на пърчета и какво ли още не. После 5 деня бях като катерица, не можех си отворя устата да си пъхна малка лъжичка.
И сега точно една година по късно, се обади и другия, почнах да се надувам, откачало го обърках с ангина, ама се оказа че е другия урод долен. Ходих при съшия хирург, каза ми че тоя е 2 пъти по зле от предния и хептен ми се при.ра. Нямам идея как ще то издържа това нещо , с действащи паник атаки. Предлагат ми пълна упойка, ама първо че ми искат 250 лв отгоре, второ съм чел , че пълните упокойки при някой хора като мен , ти отключват още по тежки ПА.. аман вече , таман вляза в ритам 2-3-4 дни и нещо излиза..

# 376
Мен ми предстои операция на мъдрец. Миналата година пак ми правиха операция, тогава бях в “ремисия” нямах паник атаки, въпреки това операцията беше около 2 часа 3 или 4 пъти спираха, защото чувах че съм тахекардичен каквото и да значи и ме караха да дишам и някакви други неща, не помня вече. Доста тежка операция си беше и с моя късмет , тъпия зъб ке искаше да излезе, че го рязаха на пърчета и какво ли още не. После 5 деня бях като катерица, не можех си отворя устата да си пъхна малка лъжичка.
И сега точно една година по късно, се обади и другия, почнах да се надувам, откачало го обърках с ангина, ама се оказа че е другия урод долен. Ходих при съшия хирург, каза ми че тоя е 2 пъти по зле от предния и хептен ми се при.ра. Нямам идея как ще то издържа това нещо , с действащи паник атаки. Предлагат ми пълна упойка, ама първо че ми искат 250 лв отгоре, второ съм чел , че пълните упокойки при някой хора като мен , ти отключват още по тежки ПА.. аман вече , таман вляза в ритам 2-3-4 дни и нещо излиза..
Пълна упойка е по добрия вариант. Само като се събудиш е гадно, възможно е да имаш доста систоли около 2-3 дни, докато се детоксикира организма.

# 377
  • София
РР90, нека анестезиологът знае всичко за състоянието ти, какво пиеш, да правят упойка и операция с подготовка за твоя случай.

# 378
Като написа систоли. Отидох на кардиолог за моите. Имала съм 2 пролапса. Изписаха ми конкор и ме пратиха на психиатър. Любимото ми. Те продължават да си се сипят като летен дъжд, а аз съм на 25 години. Вие ходите ли на психотерапевт? Май ще се наложи да започна и психотерапия.

# 379
Здравейте! Чета ви от известно време, масово, масово хората са с проблеми, плаша се вече.
Паник атаки съм имала единствено след пълни упойки. По - скоро депресия ме мъчи, лиспа на смисъл в каквото и да правя. Но съм и в кофти период по принцип, психиатърът заключи, че е заради темперамента ми, много се радвам, но и много тъжа, голяма амплитуда, та държа си розов дианк**т в портмонето.. При нужда.
Защо ми го дават при нужда, като нещо леко, което винаги действа на момента и може да се спре, като навсякъде в нета има друга информация? Плацебо ефект ли търсят с това хапче... Със сигурност започва да става усмихнато след половин час, та се зачудих

# 380
Аз ходя на психолог от 6 мес и мисля, че е рано за някави резултати, но мога да кажа, че ми е приятно и успокояващо. Скоро спирам лекарствата и се надявам да се справя и така

# 381
Малко по-нагоре имаше изследвания качени с висок холестерол, но не е висок. Просто референтните стойностти не са особено верни на лабораториите. Обърнете внимание на другите показатели.

# 382
Аз ходя на психолог от 6 мес и мисля, че е рано за някави резултати, но мога да кажа, че ми е приятно и успокояващо. Скоро спирам лекарствата и се надявам да се справя и така
Да споделите името на психолога.

# 383
Здравейте .с кръвно 140/94 пулс 85 съм в момента .имам тревожност,но без много висок пулс като при обичайна паник атака.Дали мога да получавам инсулт или нещо такова в момента? Много се изплаших

# 384
Успокой се, какъв инсулт! Вземи валидол и гледай нещо, което да те отпусне! Даже пулсът ти е под 90.

# 385
Успокой се, какъв инсулт! Вземи валидол и гледай нещо, което да те отпусне! Даже пулсът ти е под 90.
       Взех ,благодаря.Много се изплаших с това високо кръвно

# 386
Чак кой знае колко не е високо.
С кардиолог, при когото ходих преди години съм говорила, в отделението до какви стойности е мерил. И щях да падна като каза, че дори към 300 горна граница е имало при пациенти.
Пусни медитация някаква, просто нещо те е развълнувало.Ако искаш да ти дам някой линк, или имаш любими неща при нужда.

# 387
Чак кой знае колко не е високо.
С кардиолог, при когото ходих преди години съм говорила, в отделението до какви стойности е мерил. И щях да падна като каза, че дори към 300 горна граница е имало при пациенти.
Пусни медитация някаква, просто нещо те е развълнувало.Ако искаш да ти дам някой линк, или имаш любими неща при нужда.
.  Много ти благодаря,ще се радвам ,ако ми изпратиш🫶🏻🤗

# 388
Тук има медитация, която я води много успокоителен тембър.  https://www.youtube.com/watch?v=KcfWAasqMgI
Но ако решиш, отдясно избери друга, която ти допада повече.

А от подкастите на Биляна Савова можеш да научиш много неща. Тя е невероятна жена.
https://www.youtube.com/watch?v=uUJMgxc4r4E

# 389
Психолога е Веселина Неделчева от Бургас

Общи условия

Активация на акаунт