Паническо разстройство - 58

• 43 987
  • 768
  •   1
Отговори
# 600
На ехограф, кардиолог ми гледа каротидните артерии и каза имаш малко плаки. Да пия К2, че разтварял плаките. И съдоразширяващи, но като четох листовките, не стават с моите.

dt, аз друго четох:
Витамин К1 е добавка към храната, спомагаща за нормалното съсирване на кръвта и изграждането на костите и е подходящ за:
намаляване на риска от кръвоизливи при лица с нарушения на кръвосъсирването и склонност към кървене

демек сгъстява кръвта
[/quote]
Ехограф, а не доплер? Това или е нещо ново , или аз изоставам.

# 601
На ехограф, кардиолог ми гледа каротидните артерии и каза имаш малко плаки. Да пия К2, че разтварял плаките. И съдоразширяващи, но като четох листовките, не стават с моите.

dt, аз друго четох:
Витамин К1 е добавка към храната, спомагаща за нормалното съсирване на кръвта и изграждането на костите и е подходящ за:
намаляване на риска от кръвоизливи при лица с нарушения на кръвосъсирването и склонност към кървене

демек сгъстява кръвта
[/quote]

Най-вероятно са правили ехокардиография.
И на мен ми правиха при второто ми съмнение, че имам сърдечен проблем при получаване на ПА.

# 602
Здравейте,
хора, моля, кажете добър психоттерапевт. В Сф. За дъщеря ми е, тревожност, депресивни състояния, натрапливи мисли, ниска самооценка. Търся лекар,който не само да изписва лекарства, тя в момента не ги и пие. А и да се занимава читаво и с желание с психотерапия. Наистина да има желание да помогне. Споделете опит! И успех желая на всички!

# 603
Здравейте,
Как се справяте с жегите? На мен пулсът ми хвърчи от топлото,няма успокояване.

# 604
  • София
Добре, че обичам топлина. Даже имам нужда от две одеяла. Пречи ми като стане обаче задушно и ми пада кръвното, което и без това е ниско и ми глъхнат ушите, причернява ми. Пулсът ми е винаги под 60. Гледам да пия повече течности и ям плодове.

# 605

dt, аз друго четох:

демек сгъстява кръвта

Най-вероятно са правили ехокардиография.
И на мен ми правиха при второто ми съмнение, че имам сърдечен проблем при получаване на ПА.
[/quote] Да, Kamille252, точно ехокардиография. Взимай магнезий за крампите. Мигла, пиеш ли беналгин, в него има малко кофеин, ще ти вдигне леко кръвното, щом ти е ниско. Аз като пийна един и така ме сгрява, пушек излиза от ушите ми.

# 606
Здравейте,
При мен е доста зле. В момента съм на последен етаж, без климатик. Не може да се спи. Заспивсм около 4ам до 7 или 8. От около две седмици избягвам контакти с хора, обхванала ме е някаква недоверчивист и лека параноя.
Имам и куче, на него нищо му няма.
Никога не съм могъл да понасям горещините. На плаж е абсурд. Когато ходех по черноморието ставах рано за да мога да поплувам около час. Празен плаж и спокойно и чисто море.

# 607
Здравейте,

Същия съм. Пулса ми е 95-99 постоянно. И проблема не е в цифрите, ами го усещам все едно ще ми излочи през гърдите. Като съм с тениска направо виждам как цялата ми тениска се мърда, все едно ме духа вятър. Със спането вечер нямам проблеми, но през деня е пълен абсурд. А аз работя нощни смени и трябва през деня да спя.. ама тоя пулс и мен ме съсипва. До сега въпреки че от години имам па и често са ме хващали лятото кризи, никога не съм имал проблеми , това лято обаче ми е ад…

# 608
Пак аз с моите мравучкания..
ОТ два дни се чувствам сравнително по-добре, явно АД в комбо с ксанакса лека-полека почват да действат.
Осезаема тревожност усещам само сутрин и през деня съм Ок.
Тези мравучкания обаче ме побъркват, усещам ги по цялото си тяло и пак влизам във филма..
Преди малко ходих отново до ендокриноложката и ми назначи още хормони като според нея също тези мравучкания са от ПР.
На косъм съм да ида на ЯМР, нз какво да правя..

# 609
Вчера ми беше пълен кошмар..И аз,ако не го усещах хич нямаше да обърна внимание на това колко е.Направо в главата го усещам.До към обяд нямам проблеми изобщо,обаче дойде ли 16,17 часа и се почва мъката.Нито бета блокер,нито ад помага.Иначе нощно време и аз нямам проблем,спя си супер.

# 610
Момичета помагайте!!! Моля за вашите бързи отговори!!😔😔 В момента съм навън с паник атака и чувство за нереалност, как да се справя за момента в тази ситуация помощщщщ😕😢😢😢😰😰😰😰

# 611
Здравейте аз пия ад от година и половина за тревожност и както всичко беше наред…. сега от три дни мьсто немога да си намеря гади ми се лошо ми е стомахът на топка…( бах изпуснала някде около седмица да пия ад, дали може да е синдром на отнемане)

Разбира се, че е от това. Аз бях пропуснала 2 дни, защото нямах възможност да отида да си взема АД и цял ден бях със световъртеж, гадене и чувство за отпадналост. На другия ден си купих, пих и след час и половина бях супер и нямаше следа от предните симптоми. То затова хората са казали, че се спират по схема, а не на който както му хрумне. Аз направих веднъж грешката и сега ходя да купувам нова кутия още преди да е свършила старата :д

# 612
Момичета помагайте!!! Моля за вашите бързи отговори!!😔😔 В момента съм навън с паник атака и чувство за нереалност, как да се справя за момента в тази ситуация помощщщщ😕😢😢😢😰😰😰😰
Доктор, АД, бензо и това е. Другия вариант е ако има езерце някое, се мятай вътре с дрехите. Рязко ще секне атаката, ама ще е веселба!

# 613
Доктор, АД, бензо и това е. Другия вариант е ако има езерце някое, се мятай вътре с дрехите. Рязко ще секне атаката, ама ще е веселба!
Леле мале. След като осъзнавате, че имате паник атака, а не споменавате нещо от сорта на удар, инсулт, полудяване и пр., значи сте наясно със ситуацията. Да, не е приятна и е доста дискомфортна. Но когато осъзнавате, че имате паник атака, това е плюс. Тогава трябва да знаете, че ПА има край. Изразходете адреналона и кортизола чрез някакво движение и всичко ще си дойде на мястото след 10 или 30 мин. Ако ви е много трудно, винаги носете със себе си един ксанакс. Схрускате го без да го гълтате и чрез слюнката ще попадне в кръвта за 10-15 мин и толкова, до следвашия път, който дано да е след месеци или години. Но така сте подготвени, независимо кой копинг механизъм ще използвате. Важен е разултата .
Като гледам как всеки пие ад все едно че са някакви тиктак бонбонки и чака всичко да си дойде на мястото, направо косата ми настъхва от ужас.

# 614
Отвъд океана от твоята страна е доста по разпространено, така че ние даже сме назад. Поне не лекуваме 7 годишните с Паксил.

Общи условия

Активация на акаунт