"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 10

• 18 940
  • 457
  •   1
Отговори
# 195
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Иве,няма да те "набием",само ще те  Hug Hug Hug Laughing

# 196
Здравейте! Понеже молбите за членство още се бавят,искам да попитам нещо. Аз не съм член на клуба, дано това стане скоро. Следващата седмица имам път към Страхилово, където има дом, и искам да го посетя, като естествено, не мога да ида с празни ръце.Мисля да се обадя предварително на директорката, но се страхувам да не изглеждам несериозно на фона на организации като вашата.Тук прочетох, че има случаи, при които хора се представят от името на организации-фантоми, и се притеснявам да не ме възприеме госпожата точно така. Какво ще ме посъветвате?

# 197
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Здравейте! Понеже молбите за членство още се бавят,искам да попитам нещо. Аз не съм член на клуба, дано това стане скоро. Следващата седмица имам път към Страхилово, където има дом, и искам да го посетя, като естествено, не мога да ида с празни ръце.Мисля да се обадя предварително на директорката, но се страхувам да не изглеждам несериозно на фона на организации като вашата.Тук прочетох, че има случаи, при които хора се представят от името на организации-фантоми, и се притеснявам да не ме възприеме госпожата точно така. Какво ще ме посъветвате?

Не мисля ,че ще имаш проблем,ако се обадиш на директорката, и се представиш като частно лице,което иска да посети домът. Не се притеснявай, освен ако няма грипна епидемия в домът или някакъв друг сериозен довод,няма причина да не те допуснат.
Относно членството, много скоро ще сме готови Grinning

# 198
  • София
 Peace

Последна редакция: чт, 18 яну 2007, 16:07 от yanita

# 199
  • София
Иве,няма да те "набием",само ще те  Hug Hug Hug Laughing

само моля някой да "пипне" текста и да изчисти грешките. не са много, но все пак това е едно от лицата на фондацията.

може и да ме наречете дребнава, но на мен лично не ми звучи добре "благодарности на всички, благодарение на които"
Нямам абсолютно нищо против да го напише някой друг Янита Peace Просто счетох за редно все пак да има някакво инфо за базара - много хора чакат  Peace
Можеше например да ми пуснеш на лични, как би трябвало да изглежда  Wink

# 200
Роси, възможно е в края на февруари (значи разбирай март) да има нова пратка от Канада към Варна. Мисля да организирам  детски велосипедчета и други подобни играчки. Когато говорих с директорката в Кюстендил, тя каза, че ще са "добре дошли"  Grinning
Но не съм сигурна как стоят нещата с митниците. Този път може би ще трябва вие да си освободите багажа, или да оторизирате някой да го направи от името на движението. Освен това може би всички употребени играчки трябва да минават през Комитета за стандартизация, което ще е мъка  Cry Cry. Има ли начин да проверите как стоят нещата с дарения на използвани играчки от чужбина   Praynig
А аз ще организирам нещата от тук.
А имате ли нужда от дрехи, завивки, постелки - те не трябва да се стандартизират?

# 201
  • sofia
Роси, възможно е в края на февруари (значи разбирай март) да има нова пратка от Канада към Варна. Мисля да организирам  детски велосипедчета и други подобни играчки. Когато говорих с директорката в Кюстендил, тя каза, че ще са "добре дошли"  Grinning
Но не съм сигурна как стоят нещата с митниците. Този път може би ще трябва вие да си освободите багажа, или да оторизирате някой да го направи от името на движението. Освен това може би всички употребени играчки трябва да минават през Комитета за стандартизация, което ще е мъка  Cry Cry. Има ли начин да проверите как стоят нещата с дарения на използвани играчки от чужбина   Praynig
А аз ще организирам нещата от тук.
А имате ли нужда от дрехи, завивки, постелки - те не трябва да се стандартизират?

ще проверим непременно Hug

# 202
Днес ми се обади една госпожа, която поиска да ни даде 3 чувала с дрехи, сред които и чисто нови бебешки. Предложих й да й звънна в най-скоро време, за да й дам предложение, защото в момента мястото ни е кът ... но тя ме попита какво ще рече "най-скоро време", защото искала още днес да се освободи от тях. ooooh!
Искаше координати на хора, които със сигурност биха ги взели още днес.
Ако имате предложение ... и идея къде да ги сложим тези 3 чувала - кажете ми и ще й звънна, може пък да не е намерила къде да ги остави. Tired

# 203
Здравейте!
Днес със съпруга ми,ходихме да занесем,хранителни продукти за двата дома.Счетох за редно да разделя на две нещата,за да има и за малките и за големите.Ето някои от нещата които купихме:олио,захар,масло,пилета(замразени),риба,кайма,сирене,леща,праз лук и малко лакомства за сладурите.За съжаление отидохме точно на обяд и не можахме да ги видим,но всички са в добро здраве Laughing.Занесохме и обувчиците,разбира се. Hug
Поздрави на всички от Кюстендил. Party
Ще ви държа в течение за изолацията Heart Eyes

# 204
Здравейте!
Днес със съпруга ми,ходихме да занесем,хранителни продукти за двата дома.Счетох за редно да разделя на две нещата,за да има и за малките и за големите.Ето някои от нещата които купихме:олио,захар,масло,пилета(замразени),риба,кайма,сирене,леща,праз лук и малко лакомства за сладурите.За съжаление отидохме точно на обяд и не можахме да ги видим,но всички са в добро здраве Laughing.Занесохме и обувчиците,разбира се. Hug
Поздрави на всички от Кюстендил. Party
Ще ви държа в течение за изолацията Heart Eyes

Еличка, би могла да постнеш списъка с нещата, които си занесла в дома, в темата за отчети, на МЕРЕЛИН! Peace
Heart Eyes

# 205
Karol&Erik моля те, освободи си малко кутията, защото не мога да ти пиша ЛС. А на мобилния ти се включва гласова. Praynig Или ми звънни
Знам,че оспамвам темата ,но като осъществим връзка го изтривам

# 206
  • Sofia - TelAviv
Karol&Erik моля те, освободи си малко кутията, защото не мога да ти пиша ЛС. А на мобилния ти се включва гласова. Praynig Или ми звънни
Знам,че оспамвам темата ,но като осъществим връзка го изтривам
  Можеш да ми пишеш вече, телефона след малко ще го оправя!

# 207
  • sofia
Днес ми се обади една госпожа, която поиска да ни даде 3 чувала с дрехи, сред които и чисто нови бебешки. Предложих й да й звънна в най-скоро време, за да й дам предложение, защото в момента мястото ни е кът ... но тя ме попита какво ще рече "най-скоро време", защото искала още днес да се освободи от тях. ooooh!
Ако имате предложение ... и идея къде да ги сложим тези 3 чувала - кажете ми и ще й звънна, може пък да не е намерила къде да ги остави. Tired

да бе,много е удобно така,като 4е ли сме линейки Twisted EvilЕлате днес щото на мен така ми е удобно.А дали ние можем newsm78Еми,не става веднага......Весе,кажи на тази жена,моля те да из4ака до идната седмица или да ги закара уикенда при Жени на Сим.шосе.
Ели,супер HugСамо както и Весето те е помолила да напишеш в от4етната  PraynigИ за пе4ките,и за прозорците-вси4ко,което сме дарили на домовете с парите от базара  bouquet

# 208

да бе,много е удобно така,като 4е ли сме линейки Twisted EvilЕлате днес щото на мен така ми е удобно.А дали ние можем newsm78Еми,не става веднага......Весе,кажи на тази жена,моля те да из4ака до идната седмица или да ги закара уикенда при Жени на Сим.шосе.
Ели,супер HugСамо както и Весето те е помолила да напишеш в от4етната  PraynigИ за пе4ките,и за прозорците-вси4ко,което сме дарили на домовете с парите от базара  bouquet

Дай ми тел. номер на Жени, за да аз го дам на жената и да се уговорят за час ... въпреки, че не ми се вярва да ги задържи до идния уикенд. Rolling Eyes

# 209
 В Св.Параскева в момента нямат нужда от дрешки-имат си и няма къде да ги държат. Пиша го ,за да знаете да не приготвяте дрешки за там. Hug

Общи условия

Активация на акаунт