"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 10

• 18 808
  • 457
  •   1
Отговори
# 120
Ще има ли и от другите градове?Много искаме да се запознаем и с другите.Това го обсъждахме, така или иначе ни предстои идване после за материали за великденския базар. Надяваме се срещата да е по -многобройна, за да не се налага после отново да бием път, че влизаме в "преразход".Ще ни изгонят от дома.Кои и от къде идват още?

Бих искала и аз да дойда на тази среща,ако съм поканена разбира се.Кога и къде ще бъде,за да знам да планувам кой ще гледа малката?

# 121
Здравейте момичета,
от вчера в склада в Люлин - при Овне има обувки - много/rut ще каже точно колко са.
Специални благодарности на Клуба на оффроудърите в България и лично на Краси Найденов за дарените обувки.  bouquet

# 122
значи с мен ще се бъзикате а? #Cussing out
сжелявам че съм малко несериозна ама положението е следното-болна съм,малката само мрънка и не желае да заспи у нас-трябва да й обръщам внимание(ето сега ми подскача в ръцете) и гледам да сме все навън чее да мирува-та затова ми е трудно да седна и да пиша-обещавам утре като мъжо си е в нас да я свтърша тая работа-и за базара темата доподготвм-така 4е моля за търпение Peace Peace Peace

# 123
Здравейте момичета,
от вчера в склада в Люлин - при Овне има обувки - много/rut ще каже точно колко са.
Специални благодарности на Клуба на оффроудърите в България и лично на Краси Найденов за дарените обувки.  bouquet

тъкмо писах на Овне за тези обувки, много са над 10 кашона в понеделник ще пиша точно колко са, само ми кажи за къде са

# 124
Rut- обувките са за където имат нужда според размерите

# 125
  • sofia
Здравейте момичета,
Специални благодарности на Клуба на оффроудърите в България и лично на Краси Найденов за дарените обувки.  bouquet

Ани,дай ги в от4етната,моля те Praynig

кажете номера за да ги разхвърляме по домовете.Видин ще идват,Пловдив.........Доганово са нуждаещи се......... newsm78Смо номера и бройки ни трябват.До Доганово пак ще се наложи да ходя и мога да ги закарам Wink
Ели от Кюстендил може да провери и за там дали не трябват....
Ети,май4иството не е като сортирането Mr. GreenДа не сортираш може,ама да не накърмиш Twisted EvilКой ти го казва,нали Joy

# 126
на работа съм, мога в неделя да мина през склада и да ги видя и да напиша колко бройки и какви номера са, ако може някой друг да ги види днес или утре

# 127
Ани много ти благодаря, просто винаги се появяваш с някакви невероятни постижения (като 1000 лв за памперси), сега 10 кашона обувки - честно ти казвам, нямам думи да изразя уважението си към теб. Тихо, кротко и спокойно ни пускаш невероятни помощни бомби, ако мога да се израя така. Мразя лиготиите, но съм ти искренно благодарна за всичко, което правиш.
Хайде и аз да кажа - кажете номерата, аз нали ще ходя до Кюстендил, да метна на там. Тъкмо ще се видя с Ели - Елка, огромна благодарност към теб, за това, че си толкова готин човек. Добре че имаме теб в Кюстендил Hug Hug

# 128
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Момичета прекрасни,довечера ще ми донесат талоните от Темпо за безплатното гориво,така че ,който има път към моята посока утре да мине да му ги дам Laughing Laughing Laughing

# 129
Обувки и за Долни Дъбник  Naughty- надявам се до другата седмица да уредим безплатния превоз чрез БДЖ и да им стъкмим няколко кашончета с дрехи и обувки, щото там дечицата са много - 161  Whistling

Мери, ако ще да ходим с Миленката до Кюстендилско, ще взема и аз талони, само че как да го направим, да мина тия дни да ги взема всичките и да ги раздавам на кой му трябва или всеки ще си взима от теб?  Hug

# 130
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Обувки и за Долни Дъбник  Naughty- надявам се до другата седмица да уредим безплатния превоз чрез БДЖ и да им стъкмим няколко кашончета с дрехи и обувки, щото там дечицата са много - 161  Whistling

Мери, ако ще да ходим с Миленката до Кюстендилско, ще взема и аз талони, само че как да го направим, да мина тия дни да ги взема всичките и да ги раздавам на кой му трябва или всеки ще си взима от теб?  Hug

Гери,ще го направим най-удобно за всички.Единият вариант е да ги вземе Роси,и понеже в момента с нея се виждате по-често,отколкото с мен,от нея да си ги взимате.Другият е,на който съм му по-близо и му е по-удобно, и му предстои пътуване,да мине да му дам.Вие кога мислите да ходите до Кюстендил?

# 131
Много ще се радвам,ако останат обувчици и за Кюстендил.Ще ви чакам да дойдете.  bouquet

# 132
Днес с Дамаянти, Нези, Писна ми и кумата й бяхме при сладурите от Дом7. Занесохме им плодове, много лакомства, балони, пръстенчета , ръкавици , блокчета за рисуване и мокри кърпи.
 Децата знаеха ,че ще имат гости и ни очакваха с нетърпение, наредени на столчетата в столовата  ни посрещнаха с песни Grinning
Раздадохме им плодовете ,сладките неща , за момиченцата имаше пръстенчета, за момчетата балончета....а помпата голяма атракция беше, добре че я носех Mr. Green Sick
Ми, това е от мен.......
МОМИЧЕТА  Hug
Ивее, чакам нещо от теб, да не мъ забравиш Heart Eyes Party

# 133
  • край Дунав
Ели, срещата е в сряда от 11.30 в офиса на БАООІбул. Левски, но кой номер беше...ще допишат софиянки

# 134
здравейте на всички.Казвам се Петя от Белослав обл.Варна съм. Имам 2 дечица момиченце на 4г. и момченце на 5 месеца.Имам много дрешки нови и много запазени,които искам да даря на някои дом.Моля да ми кажете къде да ги изпратя или занеса и има ли някакава процедура по която трябва  да се обработят дрехите.

Общи условия

Активация на акаунт