"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 10

• 19 035
  • 457
  •   1
Отговори
# 315
  • край Дунав
Мили мами софиянки и не само, за нас ще бъде чест да ни уважите та първото ни по-голямо мероприятие, още повече, че очакваме помощта Ви.ако се изложим- няма да сме сами hahaha,

# 316
Мили мами софиянки и не само, за нас ще бъде чест да ни уважите та първото ни по-голямо мероприятие, още повече, че очакваме помощта Ви.ако се изложим- няма да сме сами hahaha,

Без такива Naughty, сигурна съм, че няма да се изложим  bowuu Mr. Green

Момичета, за нас ще бъде голяма чест да присъствате на концерта ни, а и така ще мога да се запозная лично с вас Hug

# 317
  Съгласна съм с Ренюга - никакво излагане Peace Много ще се радвам да се видим в такъв прекрасен момент Simple Smile

# 318
Ще се пробвам да дойда на концерта, всъщност ако има с още кой да ида - съм сигурна. Peace
Hug Hug Hug

Ще се пробвам да дойда на концерта, всъщност ако има с още кой да ида - съм сигурна. Peace
Мога да ти съдействам с координати. Ама насочи ме в кое поприще те интересуват хора.

ами нещо от сорта на формациа Етника ,Теодоси Сп . , Ибряма и в моменат се лутам и аз ,нещо не прекалено скучно ,може би от 80-те ,някой група ,знам  ли ,искаме да го направим супер ,искаме помощ !!

Сега се сещам за  Ирра - певицата.Тя живее в Силистра, майка е от скоро/близо 2 год./, сега издаде нов албум или клип, Веси,ако можеш с нея да се говори,ще е добре Hug

Точно нея, не знам дали ще мога да открия. Rolling Eyes

# 319

ами нещо от сорта на формациа Етника ,Теодоси Сп . , Ибряма и в моменат се лутам и аз ,нещо не прекалено скучно ,може би от 80-те ,някой група ,знам  ли ,искаме да го направим супер ,искаме помощ !!

[/quote]

А нещо по-съвременно? Поп,рок не искате ли?

# 320
  • край Дунав
Нещо конкретно ли имаш предвид?Давай1 newsm78

# 321
  Искаме Стоунс по принцип, но чух че били заети по Великден Joy

# 322
  Искаме Стоунс по принцип, но чух че били заети по Великден Joy

Е, аз смятах Депеш мод да каня... ама щом не си ги харесвате... Simple Smile

Имам предвид примерно артистите от А.Б.А. В сайта на агенцията http://www.sme.bg/aba/ има тел-ове на ПиАр-ката. Мога да дам и айсикю номера на офис мениджърката - Яна Лазарова. Надявам се да се отзоват с някои изпълнители. А нали искате и Ирра. И тя е към тях Simple Smile

# 323
Видин никво излагане, моля моля, въпреки, че е понеделник, от сега ще говоря да ме пуснат отпуск един ден. Да ви кажа честно - за пореден път евала за ентусиазма. За съжаление нямам никви познати, всъщност познавам всичките фолк величия покрай работата ми в една известна фолк кръчма в София, ама неам никви техни координати.
Съжалявам,ч е вчера не дойдох в Славяни, но просто на това време беше абсурдно да изведа Виктор, а нямаше кой да го гледа.
За Бранимира - знаете ми мнениет, според мен детето трябваше да и се вземе, и да му даде отказ, не знам точно какъв е случая, но Бранимира го е допуснала - нищо не я извинява.
В тоя ред на мисли, Хелиана ми се обади. Някой ще ходи ли скоро до Перник или Кюстендил. Всъщност - Роси моля те, напиши кой къде ще ходи, къде ще се кара багаж. Живот и здраве ми се иска, събота да ида до там, ако не е затрупал много сняг. Ако е лошо времето, в събота ще ида само до Люлин, да взема багаж за Долни дъбник, да го опаковам и само Гери да ми каже къде да го занеса. Ще взема и дрешки за Дани на Хели. Жал ми стана за нея. Там където работи, я карали и по 36-37 часа без почивка да бачка, за 180 лв месечно. Трябва ми спешно някой, да иде до Педиатрията, да търси д-р Попова, и възоснова на прегледа извършен на Дани, да даде епикриза, чее клинично здрав, без такава не го искат в детската и майка и трябва да го гледа, и всички карат само на Хели на заплатата - демек Хели, Дани, майка и, брат и - на 17 год, сестра и на 13 год. Мисля, че мога да намеря на майка и в Перник работа, но първо трябва да и съдействаме за епикризата - Миленка, знам, че Педиатрията ти е близо, дали би могла да идеш, ще ти дам телефона на лекарката и като и обясниш какъв е случая, вярва, че ще ти даде епикризата.
Какво друго - знам ли и аз вече какво, чувствам се толкова в страни, да му се невиди..........не съм виждала децата от два месеца.....все нещо се случва и не стигам до тях, не че е извинение, но ми е гадно........наистина:(

# 324
Моля, отговорниците за домовете да ми пуснат по едно ЛС с точната (или поне приблизителна) бройка на децата и персонала в дома, за който отговарят.
Тази статистика ми трябва за Мартеничковата акция. Peace

Предварително благодаря! Hug

# 325
Криси,на мен педиатрията също ми е наблизо и мога да отида.Само трябва да ми обясниш по-подробно за какво става въпрос. Hug

# 326
Криси,на мен педиатрията също ми е наблизо и мога да отида.Само трябва да ми обясниш по-подробно за какво става въпрос. Hug
Моля те, звънни ми на 812-00-20 Praynig

# 327
  • sofia
Моля, отговорниците за домовете да ми пуснат по едно ЛС с точната (или поне приблизителна) бройка на децата и персонала в дома, за който отговарят.
Тази статистика ми трябва за Мартеничковата акция. Peace

Предварително благодаря! Hug

Ако Ети не го пусне списъка до дове4ера ще го пусна аз за да се знае за отговорниците Hug
Ети,тука ли си душа камбана newsm78

За другите неща ще пиша следобяд като се прибера....
Лек ден девойки Heart Eyes

# 328
ВАЖНО!
Момиченца кокиченца, коя от вас би искала да участва в сутрешния блок на телевизия "7 Дни", да разкаже за Фондацията, от кога, какво, що и т.н.
Навиваха ме мен, но както ви е добре известно в подобни публични прояви не ми се участва. Blush И ще ида само, ако няма кой друг ... но моля ви се да има. Praynig
Става дума за петък сутрин, в 8.55 часа трябва да е една от нас на мястото на събитието. Ще продължи 20 минутки, което не е никак малко. Party
Ще пусна на лични тел. и име на г-жата от "7 дни" на представителката ни. Hug

П.С. Да подчертая, е не става дума за "ТВ 7", а за ТВ "7 Дни". Peace

# 329
азне мога, но хайде - Дамаянти, Ети, Роси, Миленка - действайте Hug

Общи условия

Активация на акаунт