Боледуване на децата ни-тема 72

• 42 175
  • 1 123
  •   1
Отговори
# 960
Ползвали сме тези:
Не те съветвам да мокриш ушите, обаче. Ако не ти се купуват тапи - взимаш чисто памуче, мажеш с малко чист вазелин и слагаш в ушенцето.
Кой е професорът УНГ? Ние сме обиколили почти всички светила (за съжаление).

# 961
Ползвали сме тези:
Не те съветвам да мокриш ушите, обаче. Ако не ти се купуват тапи - взимаш чисто памуче, мажеш с малко чист вазелин и слагаш в ушенцето.
Кой е професорът УНГ? Ние сме обиколили почти всички светила (за съжаление).

Той няма да влиза в морето ама все пак и на брега може да пръска вода.. от Варна ли сте? В Събота бяхме при Габровски в Майчин дом… хич не исках при него, ама нямах друга опция.
При проф. Сапунджиев в Терапията.

# 962
Не, от София сме, но в момента сме на морето, на място ни гледа един лекар в Бургасмед и ползваме чудото "телемедицина", за да държим връзка с нашия УНГ в София.
(много ми е смешно това с "телемедицината", то скоро и по телепатия ще се лекуваме, ега ти...)

# 963
Не, от София сме, но в момента сме на морето, на място ни гледа един лекар в Бургасмед и ползваме чудото "телемедицина", за да държим връзка с нашия УНГ в София.
(много ми е смешно това с "телемедицината", то скоро и по телепатия ще се лекуваме, ега ти...)

Какво е това, аз за първи път го чувам 🤭 Тя му изписа Левофлоксан за ушите, ама сега видях че той е само очи 🙄

Дописвам: Имам чувството, че като му сложих виброцила и му се запушинноса от тях. Възможно ли е така да му действат?

Последна редакция: пн, 17 юли 2023, 12:48 от toni1189

# 964
Очните капки се използват за уши и носове, не се притеснявайте.
За виброцила ме съмнява.

# 965
Побърках ви с тия нашите уши. Много ни дойдоха два гадни вируса в рамките на две седмици. Благодаря ви за препоръките, съветите и т.н. Е, това не е сбогуване де, просто включване 😄🤭

# 966
Ние днес ходихме на УНГ ,каза че се е прибрало възпалението и няма оток на сливиците .
Но за всеки случай да пуснем след като мине всичко с обрива ,гърлен секрет ,ако е останало нещо да се види.
Но каза ,че ако не бяхме започнали венозния АБ е можело да се стигне и до цепене това възпаление.
Сега ще лекуваме обрива ,който УНГ каза ,че си е уртикария.
И най-вероятно ниската Т след приема на АБ е била реакция към него . Сега ще разберем ,няколко дни да минат без прием на АБ и да се поизчисти.
Горкото сега на диета ,то дето не е ящно (осв
ен бяло  месо -пилешко или заешко  и краставици и някоя др супа )

Мръсни вируси и бактерии ,няма край ... че и лятото вече. Целогодишно..

Пожелавам здраве на всички дечица , а на болните бързо да се оправят 🍀🍀🍀

# 967
  • shumen
Тони,според мен не е от виброцила.Капките за уши ги дават и за очи.
Силве,дано сте по добре и не лепне нещо малкия от кака си.При мен от работа явно има натоварване и климатика и се обостри кръста сега.Ходих на личната,изписа Флустерон инжекции две през 7 дни,Оклис прахчета и Хелицид за 5 дни и Петък на контролен.За физиотерапия правя и аз два пъти в годината в Трявна като ходим и съм доволна.
Х.Т.дано се оправи скоро детенце.

# 968
Днес водих детето на лекар заради обрива, беше категоричен, че не е скарлатина, розеола и т.н, вероятно е алергична реакция към лекарство или от вируса.

# 969
Цъфна днес моя хубавец с кашлица по късно и носа му текна като чешма принудих се да го взема с мен на работа -побелях ..ахх това детенце през 2 седмици е болно иде ми да си скубя косите ...имах пусната отпуска 2 дни тази седмица с  цел да  идем на плаж като белите хора и да отпочинем уви пак ще я изгърмя да го лекувам ...тъпото е че ни карат от началото на годината да си пускаме отпуската и както съм я написала за 3ти път ми изгаря за кашличко ...

# 970
Днес водих детето на лекар заради обрива, беше категоричен, че не е скарлатина, розеола и т.н, вероятно е алергична реакция към лекарство или от вируса.

Обрива ви по цялото тяло ли е?
Ние имаме чак отдолу на ходилата ,но вече поне не са толкова червени.

# 971
  • shumen
Лукеуинд,и нас така ни принуждават да използваме,който има стара отпуска.На мен два пъти ми се случва да си я планирам и така да ми изгори.
Ели,и на мен на алергия ми прилича обрива.

# 972

Обрива ви по цялото тяло ли е?
Ние имаме чак отдолу на ходилата ,но вече поне не са толкова червени.
По ходшлата не е коксаки... ако се обели ще да е това

# 973
Лукеуинд,и нас така ни принуждават да използваме,който има стара отпуска.На мен два пъти ми се случва да си я планирам и така да ми изгори.
Ели,и на мен на алергия ми прилича обрива.
Извън темата аз пък мрънкам че при нас искат до 20 число на предния месец,вашето е по-зле 😔

# 974
Х.Т, няма по дланите, ходилата, ушите и шията. Обривът започна да избледнява, надявам се, че и твоето дете е по-добре, бързо оздравяване! Blush
Скрит текст:
Разговор между мен и детето, когато забелязах обрива:
Тя: А, имам пъпки?
Аз (нервно и ядосано): Да, имаш!
Тя: Що имам пъпки?
Аз: Не знам!
Тя: Що не знаеш? Ти си майка, тябва знаеш всичко! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт