Като две капки вода - сезон 11 - НЕДЕЛЯ, тема 5

• 39 580
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • Велико Търново
Драстично намаля качеството на грима и костюмите. Въздействието на образа не е само да се изиграе от участника. Все още се чудя защо така занемариха фактор, толкова важен за формат като този. Може би е и заради липсата на конкуренция. Защо да плащат повече, като даже и така рейтингът доста скочи.

Последна редакция: вт, 23 май 2023, 22:34 от DamaPika

# 601

Новият клип на песента "Изгубен" на Сленг (вокал - Владо Михайлов):

# 602
  • Велико Търново
Хе! Не че нещо, ама поне можеше да е като цитат, не чисто Copy-Paste.

# 603
  • Другата България
Малко снимки от партито след финала.
Тома не е отишъл на него.

# 604
Нямам причина за хейт на Тома. Нищо не ми е направил. Но ако това за неотиването му на афтър партито е истина- то говори само за едно. Човекът е неискрен. И повечето от нас го чувстваме в поведението му. Жалко, защото е талантлив млад човек. Но от друга страна се радвам, че не такъв човек спечели.

# 605
Може да не е отишъл по много причини.  Едва ли , това че остана трети е повлияло на решението му да пропусне партито 😀

# 606
Може да не е отишъл по много причини.  Едва ли , това че остана трети е повлияло на решението му да пропусне партито 😀
Женен е, разбираемо Grinning

# 607
Уж докато му даваха третото място беше много отворен как "всички печелят" и очаква афтърпартито. Всичко е поза. За мен Тома изобразява нещо, което не е. Има глас, пее... Но не усещам духа на рокаджия, духа на бунтар. Христо Петров ми е по-близо до тази идея. Яна Маринова е бунтар и непукист. Тома е позьор за мен. За да не влизаме в спорове ще кажа като  един блогър "това е личното ми мнение."

# 608
  • София
Женен е, разбираемо Grinning
Както и други, които са отишли. Но това си е негово решение. Аз лично хич не повярвах в непукизма му за 3-то място.

# 609
Да се кефиш на чуждите изпълнения не означава непременно, че не цениш себе си.
За Тома ми е думата.
Предполагам, че горното твърдение е валидно за по- голяма част и от нас, пишещите в този форум.

# 610
  • София
Да се правят генерални изводи без да си наясно със ситуацията е направо отблъскващо.

# 611
  • софия
На снимките, които Merri_An ни е споделила най-добре изглежда Джуди Sweat Smile Керана и Дара са Х
Владо супер неглиже, другите почти не се виждат.

п.с. не се заяждам, живи и здрави да са.

Сезонът като цяло беше слаб, въпреки високия рейтинг. Един Фики се справяше по-добре от половината участници тази година.

# 612
  • Пловдив
Наистина нямаше някакви уникални имитации, но за мен беше хубав сезон. Повечето участници се справяха добре и аз искрено се наслаждавах на изпълненията на почти всички като изключим Яна и Гърбов. Най-голяма изненада ми бяха Дара и дуета, към които нямах очаквания, но успяваха да ме развълнуват. Керана също подходи сериозно и ми беше много симпатична.

# 613
Няма как да има уникални изпълнения, защото едни и същи песни и изпълнители се въртят, но тази година бяха на ниво всички освен Яна и Гърбов.
Това предаване вече е само, за да се докажат участниците в друга светлина и, че имат талант.

# 614
  • There I was on a July morning
За мен този сезон беше силен и ми хареса. Имаше доста талантливи участници, а тройкаджии винаги е имало, така че това не ме изненадва.
За мен най-слабите и безинтересни сезони бяха по време на ковида, когато нямаше публика, а и Рачков не беше водещ. Тези издания на шоуто не ми бяха толкова забавни и ги следях отгоре-отгоре. Този път искрено се забавлявах. Smile

Общи условия

Активация на акаунт