ДЕКЕМВРИ още е далече, а мама носи мъничко човече - ТЕМА 3 (2023)

• 35 798
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
И на мен вече ми е като навик , не само сутрин ами цял ден гледам някой дали е писал. Много е готина темичка ни ❤️ Дай Боже все хубави неща да си пишем тук. После ще има разкриване на пола, първи ритничета, подготовката за бебчетата , кой какво купил ,от къде ...нямам търпение вече , много ми е вълнуващ периода с попупките . Даже от известно време си мисля ,че май ноември месец имаше голямо намаление в Хиполенд и ще е много изгодно пазаруването , особено на големите попупки. 🤩🤩🤩

# 586
  • София
Валидолът е безопасен след 13-тата седмица и то ако не се прекалява. Внимавайте преди това.
https://www.zdrave.ws/74772/валидол/

# 587
Ще попитам все пак лекаря. Благодаря ви ,момичета , от СЪРЦЕ!

# 588
Определено съм съгласна, само след лекарско одобрение, я моя случай от ПА вдигах много пулс, затова го пих.

# 589
На мен също ми е навик да проверявам темичката.Хубаво е че наистина има група за подкрепа. Аз не съм от най-редовно пишещите, но пък Ви чета с интерес без пропуск. Силно се надявам при всяка една всичко да е наред до края.🍀

# 590
Здравейте момичета!
Мина първата ми ФМ.
Обаче се видяха 6 кости на пръстчетата на едното краче. Докторът каза, че с напредването на бременността ще се израсте. Много се притесних, утре ще звъня на следящия ми АГ. Иначе всичко друго изглежда наред.

Ъпдейт:
Звъннах му още сега. Не издържах. Каза ми вариантите са няколко и ще ми ги каже като се видим чак на 15 юни.

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 19:34 от Rossie94

# 591
И аз минах днес - 9 седмица точно. Човечето си расте...вече е 2.3 см, във вторник отивам на Пренатест. Вече нямам търпение Blush
Поне да знам защо по цял ден ми е лошо..

# 592
  • София
Rossie, защо не отидеш на второ мнение? Аз не бих издържала до 15.06.

# 593
Определено съм съгласна, само след лекарско одобрение, я моя случай от ПА вдигах много пулс, затова го пих.
И аз го взимам,заради ПА-лично Стаменов ми го е препоръчал в 5 гс, заедно с мелатонин и деанксит при нужда,но всеки да си пита своя лекар. То всичко е забранено при бременност 🙄

# 594
И аз го взимам,заради ПА-лично Стаменов ми го е препоръчал в 5 гс, заедно с мелатонин и деанксит при нужда,но всеки да си пита своя лекар. То всичко е забранено при бременност 🙄

Аз за мелатонин се чудех, както и за някакво леко успокоително, понеже не съм пила тежки, до преди да забременея се опитвах бе, пиех само алора, но тя предизвиква контракции :/ ще я попитам аз освен валидол дали може да приемам и нещо леко за ПА

# 595
Здравейте, момичета! Аз съм от януарската тема, но никога нищо не се знае, та хвърлям по едно око и при вас.
Понеже това не ми е първа бременност, включвам се с отзив за Оскар Клиник, че видях въпрос малко по-напред. Конкретно за д-р Янкова мога да кажа само хубави неща. Уникален специалист с много точно око и човешко отношение. При първата ми бременност тя видя проблем , който другите в началото пропускаха и ми даде време за реакция.
При следващата си бременност отново се доверих на нея и бях сигурна, че съм в добри ръце. Този път също ще отида при нея. Няма да сбъркате, ако й се доверите.
Събрали сте се страхотна компания, стискам палци при всички да има само хубави новини!
Аз сега започвам да проучвам различните пренатални тестове, че ми се иска този път да направя. Ако някоя от вас вече се е спряла на някой, ще съм благодарна за мнения и цени 😊

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 22:14 от Bobby_g

# 596
  • София
Мерси, Боби, за споделеното мнение за д-р Янкова!
Относно пренатестовете, доста мацки тук сме се спрели на Вижън. Виж по-назад в темата, за коментари по него и по другите.
Ние бая страници изписахме, като Паисий, но в тях със сигурност ще намериш неща, които ще са ти от полза Simple Smile

# 597
В нашите теми има толкова подробно информация, че си е цял наръчник за ранна бременност хахах с потенциални ситуации и решения

# 598
Мерси, Боби, за споделеното мнение за д-р Янкова!
Относно пренатестовете, доста мацки тук сме се спрели на Вижън. Виж по-назад в темата, за коментари по него и по другите.
Ние бая страници изписахме, като Паисий, но в тях със сигурност ще намериш неща, които ще са ти от полза Simple Smile
Да, тъкмо ви чета назад, страхотни сте, момичета! Спестихте ми бая ровене 😅

# 599
Здравейте, присъединявам се към вас с термин 11.12.23, 10+5 седмица, живея в София! Лека бременност на всички! 😊🍀😍

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 23:09 от Ivet.Tsv.

Общи условия

Активация на акаунт