ДЕКЕМВРИ още е далече, а мама носи мъничко човече - ТЕМА 3 (2023)

• 35 806
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • София
diorgg  оо много мило, много ти благодаря!

Ани спокойно, отрицателно ще е!

# 571
  • София
Здравейте момичета, много се рдавам за всички минали прегледите и чули сърчица Purple Heart.

Не пропускам нито един пост, да ви разкажа, че днес мина и моя преглед.
С голямо вълнение и напрежение го очаквахме, не можахме да спим, не мога да се зарадвам, не смея да пиша тук,
на 40 години съм и нямаме деца и за нас това е нещо изключително важно.

От повече от две седмици го чакам този преглед, няма да ви обяснявам колко се тревожех-нямам вече почти никакви симптоми, нито ми се гади, нито ми е лошо, и гърдите вече не ме болят, отслабнала съм 2 кг., ноооо
всичко е наред с бобчето.
Отговаря си точно на 9г.с. +5дни, разплаках се на кушетката от радост......
Забравих всички въпроси които исках да я питам, но разбрах че трябва да направя ФМ, насочи ме към клиника Оскар - при д-р Янкова или д-р Велева. Ще се радвам ако имате впечатления за клиниката да споделите, не каза нищо за БХС, но ще си пусна със сигурност. Днес за първи път се зарадвах момичета, мисля ви и се вълнувам за вас. Yellow HeartPurple HeartBlue Heart

# 572
Аз лично за Оскар съм чула хубави неща от моя приятелка, която ходи там на ФМ преди няколко месеца, ако правиш БХС там плюса е че излиза и риска за преклампсия, до колкото знам от нея. Също и в Щерев излиза Simple Smile това е разликата с безплатния Бхс в майчин дом мисля

# 573
  • София
Tedysworld, честита радост, ето и ти преживя емоцията да видиш твоето сладурче как маха ръчички и краченца!
Наистина, споделянето на опит тук изключително помага, най-вече някой път да не сме сами във филмирането и да разберем как всички минаваме през трудни, но и през много радостни моменти!
Ние, декемврийките, сме май и едни от най-активните, забележете - за няма и един триместър, вече почти изписахме 3 теми!

# 574
Наистина ние сме най-активните. Аз съм за края на декември, другия път нс 9.06 ще разбера вече официалния термин, но както съм към края нищо чудно да мина и към януарките. Много се чудех дали да не пиша и в нея група, но реших само да ги следя и да пиша само в тази. Все пак тази групичка и вие сте ми на сърце и ще си остана тук дай Боже до края. ☺

# 575
Имате ли представа какво може да си пие за успокоение? Забравих да питам за валериан и не искам пак да звъня на лекаря да досаждам.

# 576
  • София
Имате ли представа какво може да си пие за успокоение? Забравих да питам за валериан и не искам пак да звъня на лекаря да досаждам.

Успокой се, няма как да си заразена виж какво пише : Рубеолата се характеризира със сравнително ниска заразност, като предимно тя заразява децата, които ходят на училище – като мнозинството от хора на 20-годишна възраст вече имат имунитет (в 80 – 90% от случаите). като заразените са опасни за околните от 4 дни преди до 2 седмици след появата на кожния обрив, ти не си била от 6ти там.

# 577
Това го прочетох снощи, да. Аз го разбрах по същия начин , че
Когато съм имала
Контакт с детето не е било заразно.

# 578
  • София
Именно. Сина ми когато кара варицела примерно, беше контактен в деня преди да избият пъпките. След това племенницата беше залепена с него и гушната 5 дни преди да избият неговите и не се зарази. Те са подобни като болести.

# 579
Работя пет години в детска градина. До сега не съм имала случай с шарка в
Моята група. Дни преди да забременея
Имахме случай на
Скарлатина ,  сега рубеолата , главно заради тези шарки си останах възможно най - рано у дома, защото ме
Беше страх да не изникне още някоя , иначе имах планове да работя до края на месеца , но добре че не стана така. Все едно съм имала предчувствие . Ирония на
Съдбата.

# 580
Ани,
Можеш да пиеш валериан, глог и мента,също и валидол под езика. Седатиф е хомеопатичен и мн добре също действа-пробвай. Важното е да си спокойна. Според мен също си прескочила опасността 🤞🤞🤞

# 581
Ани,
Можеш да пиеш валериан, глог и мента,също и валидол под езика. Седатиф е хомеопатичен и мн добре също действа-пробвай. Важното е да си спокойна. Според мен също си прескочила опасността 🤞🤞🤞
Благодаря ти. Надявам се да е така.

# 582
Можеш валидол и мента, глог, валериан, аз попитах АГ защото съм с паник атаки (слава богу доста рядко вече) НО с валидола не прекалявай защото може да свали много кръвното налягане Simple Smile

# 583
Tedysworld, честита радост, ето и ти преживя емоцията да видиш твоето сладурче как маха ръчички и краченца!
Наистина, споделянето на опит тук изключително помага, най-вече някой път да не сме сами във филмирането и да разберем как всички минаваме през трудни, но и през много радостни моменти!
Ние, декемврийките, сме май и едни от най-активните, забележете - за няма и един триместър, вече почти изписахме 3 теми!

Да,наистина е страхотно и от голяма взаимопомощ , всяка една ,която има дадена информация да я споделя и съм Благодарна на всички ви за подкрепата към всеки.
Аз даже се чудя,ние Дай Боже всичко да ни е наред , колко ли бр. теми ще изпишем.
Вече ми е станало като навик сутрин когато стана , да вляза и да погледна всяка една от Вас как е , нищо , че не се познаваме лично е много хубаво чувството на споделяне, качване на снимки на бебечетата и цялата тази положителна емоция , която витае тук.

# 584
Можеш валидол и мента, глог, валериан, аз попитах АГ защото съм с паник атаки (слава богу доста рядко вече) НО с валидола не прекалявай защото може да свали много кръвното налягане Simple Smile

Благодаря ти.

Общи условия

Активация на акаунт