ДЕКЕМВРИ още е далече, а мама носи мъничко човече - ТЕМА 3 (2023)

• 35 811
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте,момичета имате ли болки вие в корема аз ги получавам от няколко дни от време на време сигурно е нормално и в 12 и 4,5 дни .Болките не са силни и бързо отминават,но се чудя понякога когато се наложи може ли да взема но спа вие кога го пиете и в коя седмица.Дали има седмица до която може да се пие

# 556
За но пша моята АГ ми поясни, че е безопасно до 3х2 на ден, без значение в кой период на бременноста си. Ако е за единични болки и аз взимам при мен е по-често напрежение в кръста, веднага пия 1 хапче и минава Simple Smile

# 557
#irki Аз смятам да отида на БХС и ФМ в един ден на 25 или 26.05, когато ще съм в 11 г.с. + 3, но имам намерение да отида и на Вижън теста на 22.05 с идеята резултатите от всички изследвания да излязат прибризително по едно и също време, за да не отчакам, ако недай си Боже има кофти резултат от БХС ...

Имам питане по този повод...АГ ми каза да отида в Майчин дом за тези изследвания, тъй като така или иначе там е Националата генетична лаборатория, там БХС е безплатен и в същото време ще ходя на Вижън ...та вие какво мислите за Майчин дом /за провеждане на тези изследвания имам предвид/?

# 558
  • Бургас
Моята ФМ е насрочена за 12гс+2. А сега ми запазиха още един час за фетална за 12гс+1, точно предния ден. Мислите ли, че би пречило на плода да са в два поредни дни два ехографа?

# 559
Здравей, Anito_m, точно днес писах и аз по подобен казус. Моят гинеколог ми каза да пия Но-шпа 3х2 таблетки. Аз съм в 11+4 дни, също понякога имам леки болки ниско в корема и кръста. Не болят толкова, колкото притесняват за известно време, въпреки че знам, че е нормално Smile

# 560
За но пша моята АГ ми поясни, че е безопасно до 3х2 на ден, без значение в кой период на бременноста си. Ако е за единични болки и аз взимам при мен е по-често напрежение в кръста, веднага пия 1 хапче и минава Simple Smile

Да благодаря единични болки са,но точно това се чудех за периода на бременост.Супер,че няма проблем аз не злопотребявам,но да знам за всеки случай ако се наложи

# 561
  • София
Таничка мен са ме гледали и всеки ден няма драма.

Само да спомена, но шпа не се пие след 28ма седмица, изглажда шийката, та ви го споменавам да го запомните 😁

# 562
  • София
Моята ФМ е за 2.06, 12+3. Ден преди това трябва да дам кръв за БХС. Имах записан и друг час за фетална преди, на 26 май, но ще го отменя, защото се пада малко рано.
За ЖК по каса съм за първи път утре, в Майчин дом. Ще видим там какво поемат.
Иначе ще продължа да се следя и на частно.
При мен кафявото зацапване за първи път продължи ден и половина, след онзи запек и лактулозата. Дано не се е отлепило нещо. Гледам да седя вкъщи и да си лежа, и без това с това време навън, не ми се разхожда. За работа го карам хоум офис и си ме домързява доста Simple Smile)

# 563
Таничка мен са ме гледали и всеки ден няма драма.

Само да спомена, но шпа не се пие след 28ма седмица, изглажда шийката, та ви го споменавам да го запомните 😁

Много благодаря за инфото това ще е полезно определено, и ще си го запиша даже на кутийката Grinning защото се пак може и да изключа

# 564
Здравейте, момичета,
Днес бях на преглед и доста се шашнах и докторката едно сопнато ми отговори и нищо не разбрах. На 9.05 бях при нея и каза , че бебчо отговяря на 9г.с., днес ми каза че е 9г.с.+5. Нищо не разбрах дали е ок това или не. Само да вметна, че съм инвитро. Много ми е притеснено и дори се чудя дали да не я сменям.

# 565

Абе аз си казах, че ще я сменя верно моята, много нещо безотговорно ми раздава съвети.. предния път “забрави” за бактерията, добре че й напомних за да изпише лечение, сега това за но шпато 😕 за дефицита на вит.Д изобщо не го отрази, а аз чак вкъщи се сетих …

# 566
  • София
Tinydevil то сигурно и на мен АГ не ми го е казвала, просто Но шпа отпуска мускулите, а шийката е мускул, и след 28ма вече бебето натежава и не е хубаво шийката да се изглажда. За това и след 14-15та се почва магензий, да помага с крампи и контракции.

# 567
Здравейте, момичета . Пак съм аз досадната. Мисля утре да отида да си пусна изследвания за рубеола, въпреки че нямам симптоми , но ще се побъркам . Толкова стрес изживях от вчера …
И каквото такова. Явно каквото е писано ще стане.

# 568
Мацето ти си нашия мед. Гуро. Много се радвам на жени като Вас,които споделят информацията,която знаят с тези,които за пръв път преминаваме през това или сме още в началото и не сме запознати.
Благодаря ти предварително за това,че отговаряш на всеки наш понякога глупав въпрос.
Толкова в от полза тази група,че не е истина колко мами са се успокоили след зададен въпрос тук.
Женската сила няма равна ! ❤

# 569
Здравейте, момичета,
Днес бях на преглед и доста се шашнах и докторката едно сопнато ми отговори и нищо не разбрах. На 9.05 бях при нея и каза , че бебчо отговяря на 9г.с., днес ми каза че е 9г.с.+5. Нищо не разбрах дали е ок това или не. Само да вметна, че съм инвитро. Много ми е притеснено и дори се чудя дали да не я сменям.
На мен ми излезе с 3дни отгоре и аз пък си вкарах обратния филм..

Общи условия

Активация на акаунт