ДЕКЕМВРИ още е далече, а мама носи мъничко човече - ТЕМА 3 (2023)

• 36 040
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Аз също минах през изследванията ПКК, желязо, витамини, кръвна група, микробиология, цитонамазка, кръвосъсирване, хормони и моите горе долу като сума излезнаха толкова.

# 91
Здравейте и от мен, днес минах на изключително широк спектър кръвни изследвания, всичко ми е супер освен някакъв фибриноген който е 4,1 при граници до 4,0, но не се филмирам преди да говоря с лекарката. Също имам и само ТСХ от хормоните в изследването което си е 2.0, дали не трябва и други хормони?
Вие ходихте ли на кръвни и урина, при мен излязоха доста соленички около 380 лева, но май защото са много разширени и включват и спин, хепатит, рубеола и тн 😁

Тези изследвания не се ли поемат от ЖК?

# 92
Честно казано не съм запозната, защото моя АГ води ЖК чак от 12г.с.

# 93
Ами аз ходя на ЖК при моята лекарка в частен кабинет, понеже тя само там практикува :/

# 94
  • Свищов
Живот и здраве и  при мен ще има голяма разлика. Имам момиче, което декември вече ще е на 8 год.

Теди не е толкова зле, но както казва Валерита, трябва Вит Д с Вит К2, аз така го вдигнах

Мале моя корем не е за показване, целия е в синки😂

Абе то породени ще има, ама такива с голяма разлика ще има ли? Таничка май ти?

# 95
Момичета, и аз да се похваля с 1,6 см човече със силен здрав пулс. Пуснаха ми да чуя сърцето ❤️ Първата ни среща беше прекрасна и сякаш за първи път осъзнах какво се случва 🤣 Малкият фасулчо върви точно по график - по закъснение днес съм 8+2 седмици - на толкова и отговаря. Старнно календарите ми изчисляват дата 19.12 термин, но АГ ме записа 22.12. Както и да е, стана ясно откъде беше зацапвавето. Имам отлепяне на сака, съответно хематом, но докторът не каза да има нещо много притеснително и продължаваме 2х2 утрогестан и ограничаване на интимност. Не е споменавал лежане. Надявам се да съм го изчистила до следващия преглед, който ще е след 2 седмици. Пожелавам още много силни сърчица да бъдат чути!

# 96
Здравейте,момичета Simple Smile аз да ви питам един въпрос днес имах приключение с ЛЛК,моята докторка ми даде документи ,но не води комисия и ме изпрати при една и там този доктор като почна с една дума каза,че ми прави услуга трябвало при него да съм за да мина комисия при него,и ме убеждава да се преместя при него пък където искам на честно и най-което ме възмути ми обясни как за ранните бхс и фм нямали смисъли и то си имало по късни и безплатно може да са,то не си струвало да се плаща пари абе ужас.
Кажете моля момичета някоя от вас от София ако знае някъде платена дори да е ЛЛК  на която ще мина без 1 час опяване и обеждаване

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 16:32 от Anito_m

# 97
  • София, България
Всичките изследвания (кръвни, васерман, ХИВ/СПИН, урина) ми ги назначиха по здравна каса от женската консултация. Доплатих си само Вит.Б12, Д и ТСХ + взимането на проби, та платих 75 лв.

Vikodi много хубаво, честито! Hug

# 98
Здравейте и от мен Simple Smile Първа бременност ми е и доста се вълнувам. Днес чухме сърчице , а терминът ми е края на декември. Исках да попитам дали сте проучвали въпроса с тестовете  GeneSAFE  като допълнение към пренаталния тест.

# 99
Здравейте, момичета! Някоя от вас все още да има запек или диария? Много се притеснявам да не е някоя бактерия, а не обичайните хормони…

# 100
Момичета, някоя от вас да е пила Геломиртол по време на бременност?
От седмица съм с хрема и от вчера дори и главата ме боли, сто про съм възпалила синус/и.
Вчера взех от аптеката си синулан( уж можело по време на бременност), но в листовката пише, че не е подходящо за бременни..

# 101
Здравейте и от мен и аз днес минах и всичко е наред💗 отговарям на 9+6, а след 2 седмици съм на БХС и ФМ.

Ani, моя приятелка е в 6ти месец и не е правила ранна ФМ, гинекологът й е казал, че щом бхс е наред няма нужда.. и аз малко се очудих, защото като четох в Интернет това са две напълно различни неща :/

# 102
  • София
Mira_sf Писахме назад, повечето май сме се насочили към Vision

Maniesh1 Кое от двете? Запек май всички имаме, нормално е, говорили сме го, висок прогестерон, вече диария, не е ок, вирус, бактерия

MrsMih Най-добре иди на УНГ ако се съмняваш за синузит, да се изпише правилна терапия. Геломитрол е отхрачващо, та не знам дали би помогнало.

БХС и първата ФМ, вървят заедно, не може едно без друго, даже бих казала по-добре БХС да пропуснеш отколкото ФМ. За да разберете правилно защо е важно, измерва се нухалната гънка ( за да се изключи синдром на Даун), сърце се оглежда, всички органи, пръсти, крачета, всичко. БХС някой писа назад, т.е статистика, като сложиш 35г всичко скача като риск...

Анито не мога да помогна, не съм ползвала ЛКК, но съм чувала че всеки път са такива драми с лекарите.

# 103
  • София
Здрасти, геломиртол не е ок. Синулан може, но като спрей. Също така ползвах спрей zyme , който го дават за деца и бременни. И хомеопатично за смучене x 2 таблетки ринитал 2-3 пъти дневно. Повече чайчета от бъз или липа.
Момичета, някоя от вас да е пила Геломиртол по време на бременност?
От седмица съм с хрема и от вчера дори и главата ме боли, сто про съм възпалила синус/и.
Вчера взех от аптеката си синулан( уж можело по време на бременност), но в листовката пише, че не е подходящо за бременни..

# 104
Mira_sf Писахме назад, повечето май сме се насочили към Vision

Maniesh1 Кое от двете? Запек май всички имаме, нормално е, говорили сме го, висок прогестерон, вече диария, не е ок, вирус, бактерия

MrsMih Най-добре иди на УНГ ако се съмняваш за синузит, да се изпише правилна терапия. Геломитрол е отхрачващо, та не знам дали би помогнало.

БХС и първата ФМ, вървят заедно, не може едно без друго, даже бих казала по-добре БХС да пропуснеш отколкото ФМ. За да разберете правилно защо е важно, измерва се нухалната гънка ( за да се изключи синдром на Даун), сърце се оглежда, всички органи, пръсти, крачета, всичко. БХС някой писа назад, т.е статистика, като сложиш 35г всичко скача като риск...

Анито не мога да помогна, не съм ползвала ЛКК, но съм чувала че всеки път са такива драми с лекарите.

Ходих днес, но попаднах на тотално незаинтересован лекар, който ми предписа само капки със сребро, защото нищо друго не съм можела да приемам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт