ДЕКЕМВРИ още е далече, а мама носи мъничко човече - ТЕМА 3 (2023)

• 36 062
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Валерите, горе главата и хич да не им се връзваш на тези емоционално изпилени индивиди. Всеки нормален човек знае това и не виждам откъде накъде трябва да се заявява безпардонно в момент на стрес и болка. Не обръщай внимание, стискам палци всичко да е наред и да се оправиш бързо! Почивай си и мисли положително, пращаме ти виртуални прегръдки. 🐨🌷

# 181
  • Бургас

Да, зелената енергия също я препоръчват при бременност.
Можеш ли да ми кажеш какво точно пиеш в момента от Аквасорс? Аз се каня да си ги увелича вече, но с това гадене трудно се справям и с нещата, които пия и до момента. Надявам се скоро гаденето да спре и да мога да си започна схемите за бременни, защото се притеснявам за хемоглобина си.
На Аквасорс пия в момента зелена енергия (свършиха ми чистите водорасли, иначе принципно тях приемам), отделно коластра, течно злато, пробиотиците ацидофилус и бифидус и храносмилателните ензими.
Отделно от тях взимам пренатални, още едни омеги по няколко пъти в седмица, вит Д, вит В12, селен, мета фолиева. И терапията ми отделно дуфастон, преднизолон кортико, утрогестан, акард и фраксипарин.

# 182
Здравейте, момичета (бъдещи мами). Аз няма да се записвам в групата, но пък прочетох доста от трите темички и осъзнах, че и аз минах през същото и даже малко ми липсва. През всички тези трепети. Казваха ми, че до към 8-9 седмица всичко е възможно и затова съм била само на легло. През първите три месеца свалих Зкг. Казвам го за ваше успокоение, защото аз бях с постоянно гадене, такаче не се притеснявайте от това ако сте свалили някой килограм. Бебчето си взима каквото му е нужно.
Аз съм октомврийска мама в 19 г.с. със момиченце.🌸 Пожелавам ви само хубави моменти през бременността и знам, че нямате търпение за сладкото коремче и мърдането на вашето бебче. Неописуемо е. Ще го усетите😇

# 183
Здравейте момичета, ще се оплача малко и аз Sad Днес си пусках контрола на ТСХ, с хипофункция на щитовидната и Хашимото съм. Резултатът беше 2,64, въпреки че съм на Еутирокс 50 от положителния тест. Минимално са се понижили стойностите и се притеснявам, че сляпо се доверих на ендокринолога, който ме увери, че предписаната доза е достатъчно висока, за да смъкне бързо ТСХ под 2. Явно ще трябва да увеличавам сега, но един месец съм била с неоптимални стойности и ми става болно като си помисля, че може да има последици за бебето.
Ако ще те успокоя, месец преди да забременея ТсХ то ми беше 4.48 веднага започнах Еутирокс по 1 хапче след като казах на ендото, че правим опити за бебе. След положителния тест на следващия месец си пуснах изследване и ТСХ то ми беше 2.25 пак не е под желания резултат, увеличихме дозата, но ендокринолога ми каза, че не е фатално. Спокойно не си единствена и съм сигурна, че всичко ще е наред! 🍀

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 19:09 от Н.И.А

# 184
Момичета аз днес след оргазъм получих кафяво зацапване, веднага на лекар и се оказа, че няма отлепвания и бебето си е добре има си пулс, дори мърдаше, но все пак ми изписа урогестан перорално, та да видим

# 185
Дано всичко да е наред. Много се филмирам аз с този секс. При повечето двойки мъжете се притесняват и не искат , а жените искат , при нас е обратното . Мъжът ми няма никакъв проблем , постоянно иска , но до скоро ни беше забранено , сега вече всичко е наред и може. Е , пробвахме , аз не мога да се отпусна , постоянно мисля да не стане нещо , да е лекичко и не мога да се насладя ....

# 186
И при нас е същото положението със секса. Ние отначало нямахме забрана обаче пак не правихме защото и двамата ни беше супер страх да не стане нещо на такъв ранен етап. Сега след зацапване вече ни е забранено, но не сме си и помисляли да правим. 😀

# 187
Ами то дори не беше секс с проникване .. беше си само игричка, но знам ли и аз какво стана, иначе ние не сме имали забрана, но моят мъж е строго против, страх го е, не иска да чуе

# 188
Ние нямаме забрана,имах малко проблеми в 5 г.с,но сега АГ ми е казала,че всичко е ок,но мъжа не иска и да чува. Участва си в негов филм и мисли,че ще направи нещо на бебето.Честно казано,аз в момента нямам особено желание също имам желание за сън

# 189
Има ли други с вечерно гадене, а не сутрешно. И предния път бях така. Сутрин съм Ок, стане ли 17 часа и започва да ми е лошо, повръщам, гладна съм ама от всичко ми става гадно, глава ме боли. Чудя се вече какво да ям..

# 190
При нас в 5гс не са ни забранили,но АГ каза,че в крайна сметка е по-добре да няма полов контакт за всеки случай. Моят мъж и преди да му го кажа , директно си беше на мнение , че не трябва и да става дума. В крайна сметка не е много времето, дай боже и след 3ти месец всичко да е наред , по-важно е малкото човече да е добре и да не му повлияем по никакъв начин чрез нашия кеф , който често казано се съмнявам да е кеф , като само ще мислиш дали не правиш нещо вредно 🙄. Тепърва всичко е пред нас , и браво на мъжете,които имат разбирането и не мрънкат,защото преди нашата група , четох на доста места как мъжете мрънкат и за тях няма никакъв проблем.❌

sunny9303 - пробвай със солети със сол или препечени филийки, аз съм така от няколко дни и като хапна,въпреки позивите за повръщане някак ми олеква от соленото до следващото леко хранене и пак по същия начин. Пия и газирана вода с лимон,въореки че не съм фен и на двете,отново ми помага.

# 191
И при нас секса е мираж, имала съм 1-2 пъти желание, ама не се поддадох.
За гаденето, на мен ми помага солен айрян. При мен няма значение дали е сутрин или вечер, винаги съм на една крачка от връщане на порциона. Даже в момента докато пиша ..малко ми е лошичко

# 192
Има ли други с вечерно гадене, а не сутрешно. И предния път бях така. Сутрин съм Ок, стане ли 17 часа и започва да ми е лошо, повръщам, гладна съм ама от всичко ми става гадно, глава ме боли. Чудя се вече какво да ям..

Аз съм така. Доста честичко си ми е лошо и нямам апетит мн за ядене. Но най зле ми става вечер и вече няколко пъти и аз имах адско гадене и повръщане вечер. И то не от някаква храна или миризма, а просто така изведнъж.. неприятно, но след като повърна пък ми и олеква Grinning

# 193
Ние не се въздържаме. Имах прокървяване, поне без отлепяне и бях в болницата за задържане и след изписването до контролния преглед, докато потвърди док че всичко е ок никой от нас не си помисли за секс. Но след прегледа се потвърди, че всичко е нормално и сега си правим. По-скоро си представям че по-нататък няма да има особени контакти -  като натежи, като има повече дискомфорт... Но ще видим.

# 194

Аз съм така. Доста честичко си ми е лошо и нямам апетит мн за ядене. Но най зле ми става вечер и вече няколко пъти и аз имах адско гадене и повръщане вечер. И то не от някаква храна или миризма, а просто така изведнъж.. неприятно, но след като повърна пък ми и олеква Grinning

Аз също повръщам , ноо не ми става по-добре 😂

Общи условия

Активация на акаунт