ДЕКЕМВРИ още е далече, а мама носи мъничко човече - ТЕМА 3 (2023)

• 36 040
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Аз също имам вечерно гадене, съпроводено с главоболие. Явно не съм единствена.

# 196
А момичета някой пие ли утрогестан през устата, чета, че се появявали гадене, замайване та се чудя аз тамън се отървах от гаденето, дали ще се върне пак сега

# 197
  • Бургас
Има ли други с вечерно гадене, а не сутрешно. И предния път бях така. Сутрин съм Ок, стане ли 17 часа и започва да ми е лошо, повръщам, гладна съм ама от всичко ми става гадно, глава ме боли. Чудя се вече какво да ям..
Аз съм също така с вечерно. Най-гадно дори ми е като си легна и като трябва да заспивам. Помага донякъде изцеден лимон или газирана вода.

А за секса на нас не ни дават още, а иначе искаме. Аз от тия хормони имах няколко пъти еротични сънища, но до там. Малко ме е страх от оргазмите сега де.

А момичета някой пие ли утрогестан през устата, чета, че се появявали гадене, замайване та се чудя аз тамън се отървах от гаденето, дали ще се върне пак сега
Приемай го вагинално. Иначе аз забелязах, че като го пия ми се замайва и доспива повече.

# 198

Аз го пия през устата, 6 на ден. Замайване не, но както написах вечер ми става зле, повръщам, уморена съм и ме боли глава. Честно казано смятам на прегледа да питам дали може да сменим на вагинално, въпреки че не знам дали е от утрогестана на 100%. Ааа и супер много ми се спи.

# 199
Таничка - изписаха ми го през устата, ако го заменя с вагинално същия ефект ли ще има :/

Sunny- мерси за инфото, на мен по 1 таблетка сутрин и вечер, дано се понесе добре от тялото

# 200
При кървене винаги е през устата ,а като спре може вагинално . Поне аз така знам .
Таничка - изписаха ми го през устата, ако го заменя с вагинално същия ефект ли ще има :/

Sunny- мерси за инфото, на мен по 1 таблетка сутрин и вечер, дано се понесе добре от тялото

# 201
При кървене винаги е през устата ,а като спре може вагинално . Поне аз така знам .

Ами то почти си спря, не беше точно кървене, по-скоро зацапване но в началото по-обилно- главно при ходене до вц и по ехографа имаше , сега само има лек отенък след ходене до ОО по малка нужда

# 202
Момичета, искам да си споделя нещо с вас. Само аз ли съм една такава тревожна. Непрекъснато внимавам какво правя, за да не направя някоя беля. Останах си у дома вече от една седмица , защото работата ми е свързана с контакти с малки дечица и знаете , че
Там непрекъснато си има вируси и шарка , имам повече свободно време и съответно повече време за мислене.
Тревожна съм и не знам как да се справя с това нещо . Първоначалния шок от новината за бременността отмина , въпреки че много го искахме с моя приятел аз някак си се стреснах в началото. Вече се чувствам една идея по- спокойна , но искам някак да се отпусна , да се насладя на тези специални моменти , но не спирам да мисля .

# 203
  • София, България
На мен също ми премина сутрешното гадене, но ми остава това вечер. Обикновено към 6-7 ме хваща точно когато стане време за вечеря и почти нищо не ям вечер, ама се насилвам малко да хапна.

За секса - последния път питах лекарката и каза, че няма проблем. Стига да не е груб и аз си знам ако може без оргазми, за да не се получават контракции. Е…докара ме до такъв и се притесних, но нямаше проблем. Малко не можах съвсем да се отпусна, но след 3тия месец се надявам да ми преминат притесненията. Simple Smile

Anito, някои хора по-лесно изпадат в тревожни състояния. Моят съвет е да си намериш някакво разнообразие, да ти отвлича вниманието. Оставането вкъщи води до обратния ефект, вместо да ти стане по-спокойно, започваш повече да се вглъбяваш. Намери си нещо, което да правиш, може да почнеш нещо да си изработваш вкъщи, да се занимаваш Simple Smile

# 204
Да, ще трябва да си намеря занимание .

# 205
  • София
Да, ще трябва да си намеря занимание .

Аз съм си поръчала две картини рисуване по номера, много разпускат, лесно е , не се искат умения и ти минава времето.
Мен инсомния ме гони... Ей го събота е в 6 се събудих... Снощи спах от 18:00-21:00 и си легнах в полунощ... Направо режима за спане ми е мазало...
Аз пуснах вчера Вижън теста, резултат след 7 работни дни, дано всичко е наред.

# 206
Добро утро, момичета! Минавам да ви се похваля, че тази сутрин много ясно усетих бебчето и видях как коремчето “трепти”🥰 Ех, че якооо😍 И първото ми дете усетих доста рано - към 12г.с., но сега е още по-рано🥳

# 207
  • Бургас
Ако имаш кървене тогава го изписват през устата. Иначе се взима вагинално. Ефектът е същия, но без неприятните странични реакции, а и не натоварва черния дроб.

# 208
Суупеер! Коя седмица си ? На мен вчера ми се стори ,че усетих нещо , но най-вероятно са били червата ми ,които къркорят. Иначе усещането беше много близо до това като усещане. Аз съм 9 седмица и ми се струва абсурдно толкова рано да усетя нещо. Иначе нямам търпение , най-хубавото чувство на света!!!

# 209
Ако имаш кървене тогава го изписват през устата. Иначе се взима вагинално. Ефектът е същия, но без неприятните странични реакции, а и не натоварва черния дроб.

Ами имах вчера кафяво зацапване, но не беше малко, казаха, след обстоен преглед, че няма отлепвания и тн и всичко с ембриона е наред, днес имам минимално, само при ходене до ОО, продължавам за сега през устата и благодаря за инфото Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт