ДЕКЕМВРИ още е далече, а мама носи мъничко човече - ТЕМА 3 (2023)

• 35 958
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Аз днес пуснах ТСХ, тъй като съм с Хашимото. Днес резултатът е 2.4, а преди две седмици беше 1.54. Според вас много ли е високо? Писах и на еднокрилога ми, но се чудя дали е много за 8ма седмица....

Не е много, писах назад, до 9та седмица се вдига. Фт4 пуска ли?

Karena Checheva 738426 стерилна ли беше?

# 346
Аз днес пуснах ТСХ, тъй като съм с Хашимото. Днес резултатът е 2.4, а преди две седмици беше 1.54. Според вас много ли е високо? Писах и на еднокрилога ми, но се чудя дали е много за 8ма седмица....

Този път не пуснах ФТ4.
Иначе винаги ги пускам заедно, но сега не.... Ако трябва ще ги пусна наново и заедно.

# 347

Не

# 348
#tedizza, много се радвам за теб! Хубава новина. Дай Боже още много такива 🙂
За витамините, аз пия фемибион - включва фолиева киселина и витамините B1, B2, B6, B12, витамин Е, D и С, както и фолат, пантенол, ниацин, биотин, йод, селен и желязо. Предписан ми е от лекар, друго не пия. За момента не съм усетила нежелани реакции.

# 349
  • София
Karena Checheva 738426 Пусни стерилна, след сутрешен тоалет

# 350
Момичетата, правили Vision теста - има ли някаква отстъпка после при запазване на стволови клетки в тяхната банка (Future Health)? Ако се окаже, че има отстъпка, може и аз да се насоча към Vision, тъй като сме си харесали тяхната банка.

# 351
Valerita честно казано аз лично не знам, но можеш да звъннеш и да попиташ.

# 352
Момичетата, правили Vision теста - има ли някаква отстъпка после при запазване на стволови клетки в тяхната банка (Future Health)? Ако се окаже, че има отстъпка, може и аз да се насоча към Vision, тъй като сме си харесали тяхната банка.

Има, да. Реално миналата година ни излезе базплатен самия тест. При съхранение на стволовите точно толкова ни направиха отстъпка, колкото беше теста по време на бременността.

# 353

Да, казаха и писаха, че ще има "специални отстъпки", но още не съм питала какви точно.

# 354
Den_nosht, tedizaa, направо музика за ушите ми! Аз им звънях, ама вече прехвърля към спешния телефон за раждане и съхранение на стволови и ми казаха да се обадя утре пак, между 9-17. Ще докладвам и тук за резултат.

# 355
Здравейте, днес ми излязоха кръвните тестове, всичко е в норма.. освен левкоцитите, които са 10.8 при реф. Ст. 3.5-10.5, трябва ли да се притеснявам? Някакви съвети?
Мисля , че при бременност е нормално да са леко завишени. Така четох. И аз пусках изследвания преди няколко дни моите са , даже 11,3. Но нека и другите момичета споделят, според тях трябва ли нещо да правим или това си е нормално.
И аз съм с леко завишени. И на мен ми казаха, че е нормално, щом е в малки отклонения.

Моите изследвания също са ок с изключение на левкоцитите в урината обаче...АГ-то ми каза , че пак е ок, да пия много вода.............. ххахаха

#tedizza В коя седмица направи Вижъна? Прави ли БХС и ФМ?

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 17:54 от Tsvetkova17

# 356
  • София
Най - вероятно затова са ти леко завишени левкоцитите. Сигурно ще ти дадат нещо леко да изчистиш бактериите. Ако ходиш на басейн, може да си хванала цистит.
Още нещо да попитам, вече притеснително, сега видях, че пише бактери в урината: единични.. вече съм в паника. Има ли някоя друга с такъв резултат...

# 357
#tedizza В коя седмица направи Вижъна? Прави ли БХС и ФМ?
В 10 г.с. + 2 дни (плодът отговаряше по размери горе-долу тогава на 11 г.с.) пуснах вижън.
БХС не съм правила, някои лекари ми казаха, че на практика е излишен, щом съм решила да пускам пренатален. ФМ ще правя чак в 13-та г.с., понеже другата седмица (когато ще съм 12-та) няма да съм в България.

Btw, приемам съвети как се оцелява на екскурзия в чужбина за седмица по време на бременност Smile Симптомите ми отшумяват доста, единствено силите ми още не са на 100%.

# 358
  • София
Tedizza  с много мрънкане... Аз даже не знаеха за мен приятелите с които бяхме и само мрънках да поседнем някъде. Най-трудно ми беше с пишкането, направо опишках цяла северна Италия 😁

# 359
Момичета, имам 2 въпроса за тези от София :

1) някой раждал ли е във Вита, както и следенето, какво ви е мнението?

2) за МЦ Фемина, ако някой се следи там

Питам, понеже моята АГ преглежда в частен и всеки преглед ми е поне 120 лева а това да края си е доста, не предлага пакети. Загледах във фемина пакетите, както и специалистите, сториха ми се добри.

Общи условия

Активация на акаунт