ДЕКЕМВРИ още е далече, а мама носи мъничко човече - ТЕМА 3 (2023)

• 35 944
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
#teddizza аз бях за 10 дни в Египет преди да разбера, че съм бременна (5 г.с) ...като върна времето назад си давам сметка, че през цялото време бях много крива, мрънках и бях уморена .... иначе беше чудесно всичко останало 🤭😁

# 376
ЛейдиРоуз, толкова е сладко това! И аз нямам търпение да видя как се движи Heart

Момичета, от два дена мисля само за джанки (не съм яла и мислила за тях от колко 15 години)! Преди малко бях за кратка разходка на кучето пред вкъщи, където има магазин за плодове. И какво да видя - на първи ред, наредени малки кошнички с големи, сочни джанки! Направо устата ми се напълни, ако не беше нелегално, щях да разбия вратата, за да си взема Grinning Имам странни крейвинги, за човек който преди можеше да унищожи половин тава бисквитена торта! Друго си е картофена крем супа и джанки

# 377
Вече са си едни малки човечета вътре в нас. Аз съм в 10 седмица, ембриона е "повишен" във ферус. Имат си почти всички органи , даже вече бъбреците отделят урина (още една причина защо и ние уринираме повече) Движат се още от 8ма седмица мисля  и аз на прегледа тогава в 8ма и няколко дни го видях как се превърта и прави кълбета , защото главите им са доста големи все още.
Джанки вчера си набрах , пред вкъщи има няколко сливи. Аз обаче съм на моменти с яденето , няколко дни постоянно ядях банани ,после направо ми се отвратиха , после минах на зелени ябълки и те ми писнаха 😀

# 378
Вече са си едни малки човечета вътре в нас. Аз съм в 10 седмица, ембриона е "повишен" във ферус. Имат си почти всички органи , даже вече бъбреците отделят урина (още една причина защо и ние уринираме повече) Движат се още от 8ма седмица мисля  и аз на прегледа тогава в 8ма и няколко дни го видях как се превърта и прави кълбета , защото главите им са доста големи все още.
Джанки вчера си набрах , пред вкъщи има няколко сливи. Аз обаче съм на моменти с яденето , няколко дни постоянно ядях банани ,после направо ми се отвратиха , после минах на зелени ябълки и те ми писнаха 😀
Оле , и аз съм така с храната . Вчера умирах за сладолед , днес баба ми искаше да ми сложи и направо ми беше отвратителен. Много странно .😀

# 379
  Аз обаче съм на моменти с яденето , няколко дни постоянно ядях банани ,после направо ми се отвратиха , после минах на зелени ябълки и те ми писнаха 😀

При мен е същото 😀 Само дето започнах със зелени ябълки, после на банани минах и сега са ми толкова противни, че не мога да ги пипнаа😃😃😃 (п.с.: става въпрос за период от 10 дни)
Много е интересно как рязко се променят вкусовите предпочитания 😀

# 380
Добро утро,
Имам няколко приятелки , които в моята седмица си имаха видни коремчета 7+3 , а аз плоска като дъска. Според вас, притеснително ли е това,че със ставането съм се филмирала,че нещо не е наред 🤣

# 381
Споко, аз съм в 11+4 и също все още нямам коремче. Важното е да не се притеснявш,за да може и бебето да е добре. Това е моята мантра тея седмици. Blush

# 382
Добро утро,
Имам няколко приятелки , които в моята седмица си имаха видни коремчета 7+3 , а аз плоска като дъска. Според вас, притеснително ли е това,че със ставането съм се филмирала,че нещо не е наред 🤣

На това му се вика късмет и добър ген ☺ спокойно, ще се появи корема, на някои мои познати чак към 6ти месец им пролича. За мен това е супер, моя се показа бързо първия път а сега още по-бързо ще де покаже. Но с корем си е зорно 🤣 като започнем от спането та до обуване на обувките

И аз съм в тази седмица, корем имам не от това бебе, а от предното

# 383
Най-странното е , може и да е до психика,но от 2-3 нощи се въртя като пумпъл в леглото нощем и не мога да си намеря място, а реално няма какво да ми пречи (корема) 😅страшно безсъние ме гони.
Иначе като за първа бременност и много желана си го чакам аз този тежък корем,ноооо няма още, освен от липсата на  ходене до тоалетна, толкова е 🤣

# 384
  • София, България
diorgg, с предната ми бременност до 16-17 седмица не можеше да разбере човек, че съм бременна… ден след раждането си влязох в дънките от преди бременността. Сега обаче няма нищо общо Grinning вече съм за дрехи за бременни а съм едва в 9-та г.с.

Безсънието е от хормоналните промени Simple Smile

# 385
Ооо гена ми е далеч от хубав , хапнеш две хапки и директно на задника се лепи🤣

Purple_Peanut ето на това се надявам и аз , след раждане да няма следа, до тогава да става колкото си иска голям 🥺

# 386
  • София
Жената на един приятел е в 9я месец, и буквално прилича на 3-4ти месец в момента, качила е само 2кг ( не е тръгнала от малко). Снаха ми беше по същия начин, чак в 9я заприлича на бременна.

Мен вчера няколко човека пък ми казаха че съм отслабнала... за награда изядох една баница с праз лук днес... Satisfied

# 387
Кефя се на такива мацки и им завиждам благородно 🤣🤣

# 388
  • София, България
Забравих да ви се оплача, че и аз имам ешерихия коли в микробиологията Sad сега ще трябва да пия антибиотик. Но ще изчакам другия вторник прегледа да го обсъдим и да ми изпише този, който прецени. Поне на антибиограмата излиза че всичките може.

# 389
Ето ми една снимка 5 дни преди на родя и една как бях преди да забременея. На мен лично с корема всичко ми беше ааадски трудно 🤣

Общи условия

Активация на акаунт