ДЕКЕМВРИ още е далече, а мама носи мъничко човече - ТЕМА 3 (2023)

• 35 934
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Ето ми една снимка 5 дни преди на родя и една как бях преди да забременея. На мен лично с корема всичко ми беше ааадски трудно 🤣

Eехе много сладко. Blush Kъм коя седмица ти пролича. И аз съм със същия плосък корем, та се чудя към коя седмица да очаквам вече някакви видими промени поне видими за мен. Grin

# 391
Ето ми една снимка 5 дни преди на родя и една как бях преди да забременея. На мен лично с корема всичко ми беше ааадски трудно 🤣

Eехе много сладко. Blush Kъм коя седмица ти пролича. И аз съм със същия плосък корем, та се чудя към коя седмица да очаквам вече някакви видими промени поне видими за мен. Grin

Ами към 10та вече не беше плосък, имах си и бузи 😂

# 392
  • Свищов
Забравих да ви се оплача, че и аз имам ешерихия коли в микробиологията Sad сега ще трябва да пия антибиотик. Но ще изчакам другия вторник прегледа да го обсъдим и да ми изпише този, който прецени. Поне на антибиограмата излиза че всичките може.

За колко време излиза резултата от микробиологията? Миналата сряда при прегеда ми взеха проба, но забарвих да питам кога да се обадя за резултата Rolling Eyes

# 393
  • София, България
На 4-тия ден излезна при мен Simple Smile сигурно ти е готов вече.

# 394
Забравих да ви се оплача, че и аз имам ешерихия коли в микробиологията Sad сега ще трябва да пия антибиотик. Но ще изчакам другия вторник прегледа да го обсъдим и да ми изпише този, който прецени. Поне на антибиограмата излиза че всичките може.
В стерилна урина или вагинален секрет? Иначе и при мен излизаше, че е чувствителна на почти всички антибиотици от антибиограмата.

# 395
  • София, България
Във вагиналния секрет. Урината, като никога, ми излезе чиста. Simple Smile

# 396
Свързах се с Vision, но по телефона не искаха да цитират цифри, отстъпките са спрямо избрания пакет. Но ме увериха, че са доста добри, хаха. Явно и аз ще пускам Vision Simple Smile Вземат проби всеки делничен ден, най-късно до 16:30. Утре вече съм 10 г.с, но май ще зачакам другата седмица, за по-сигурно.

# 397
  • София
Свързах се с Vision, но по телефона не искаха да цитират цифри, отстъпките са спрямо избрания пакет. Но ме увериха, че са доста добри, хаха. Явно и аз ще пускам Vision Simple Smile Вземат проби всеки делничен ден, най-късно до 16:30. Утре вече съм 10 г.с, но май ще зачакам другата седмица, за по-сигурно.

Само да знаеш, че май слагаше НМХ, трябва да имаш 12 часа между инжекцията и взимането на кръв за теста, мен не ме предупредиха, но имах повече от 12 часа, разредената кръв можело да компрометира изследването.

# 398
А някой,който е съхранявал стволови клетки, може ли да каже каква цена е било?

# 399
Здравейте момичета, пуснах изследвания за тромбофилия, на PAL-1 4G/5G. Имам мутантен алел. Притесних се, вкарах се в едни филми. Имам ли реално повод за притеснение

# 400
  • София
Здравейте момичета, пуснах изследвания за тромбофилия, на PAL-1 4G/5G. Имам мутантен алел. Притесних се, вкарах се в едни филми. Имам ли реално повод за притеснение

Консултация с хематолог. Повод за притеснение няма, има ефективна терапия, която е в повечето случаи превантивна

# 401
Момичета, в на кафе при Гала вмомента дават нова рубрика "в Очакване на бебе" и звучи интересно,ще показват всичко свързано с бременността и след това здравото бебче.

# 402
Маце, благодаря за информацията, това не го знаех..а мислех да ходя следобеда, а слагам Фраксипарина сутринта около 9.

# 403
  • София
Ти сериозно ли се притесняваш или просто така да се похвалиш? 😄 Какво да му е притеснителното, че ще дебелееш по-малко?
Имам приятелка с плосък корем, три деца е родила, само накрая беше като с баскетболна топка, иначе и след третото, до 2-3 месеца си беше пак с плосък корем.
Ген е това и късмет!
Добро утро,
Имам няколко приятелки , които в моята седмица си имаха видни коремчета 7+3 , а аз плоска като дъска. Според вас, притеснително ли е това,че със ставането съм се филмирала,че нещо не е наред 🤣

# 404

Здравей, аз съм с тази мутация. Хубаво е ако не си пуснала Фактор 13 и ACE да ги пуснеш и тях. Иначе само по себе си не е опасна, но в комбинация с другите две се налага терапия и следене на коагулация. Blush

Общи условия

Активация на акаунт