ДЕКЕМВРИ още е далече, а мама носи мъничко човече - ТЕМА 3 (2023)

• 35 752
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте,дамии🥰 Днес бях на преглед ,бебчо е добре ,расте и всичко е наред.Докторката каза ,че след две седмици трябва да ходя на фетална морфология и сега идва голямото чудене....Споменах и ,че се колебая между д-р Сигридов и Чучумишев и тя ми каза -когото ти си избереш ,но аз не ти ги препоръчвам 🤷и аз -ами сега 😁Помолих я да ми препоръча някой специалист при когото тя би отишла и така: д-р Василев(доц Чавеева),МЦ Марковс и д-р Атанасова от Оскар.Понеже съм се насочила за раждане ,живот и здраве към д-р Атанасова от Токуда се чудя дали направо да не отида при нея ,но не знам дали ще има час😟 и сега не знам кого да избера.Вие какво решихте,кого избрахте?
     Да добавя ,че живея в София ,но съм си от Бургас и мога да участвам и в двата отбора мами  😁🍀,

# 601
Здравейте,дамии🥰 Днес бях на преглед ,бебчо е добре ,расте и всичко е наред.Докторката каза ,че след две седмици трябва да ходя на фетална морфология и сега идва голямото чудене....Споменах и ,че се колебая между д-р Сигридов и Чучумишев и тя ми каза -когото ти си избереш ,но аз не ти ги препоръчвам 🤷и аз -ами сега 😁Помолих я да ми препоръча някой специалист при когото тя би отишла и така: д-р Василев(доц Чавеева),МЦ Марковс и д-р Атанасова от Оскар.Понеже съм се насочила за раждане ,живот и здраве към д-р Атанасова от Токуда се чудя дали направо да не отида при нея ,но не знам дали ще има час😟 и сега не знам кого да избера.Вие какво решихте,кого избрахте?
     Да добавя ,че живея в София ,но съм си от Бургас и мога да участвам и в двата отбора мами  😁🍀,

Здравей, и аз днес бях на преглед, всичко е окей, на 29ти съм на фетална, моята лекарка ме изпрати в МЦ Марковс при д-р Павлова 😊

# 602
Аз да ви питам някоя от вас има ли домашни любимци. Аз имам котка. Която има коте на 15/20 дена. Едно едничко, тя го роди секцио, изгуби две цицки заради операцията, приспаха й второто котенце, едвам свикна с това, но вече много си го обича. Чудя се да запазя ли мъника, за компания на мамата котка или да го
Махна. Ние живеем в сравнително доста малък Апартамент, много косми и така нататък, което е нормално, но си мислех, че ако й запазя това другарче в живота, то тя ще приеме много по-лесно после декемврийското бебче. Подчертавам, че е ревнива, своенравна. Страшно е послушна, но има страх от мен - ако й кажа не, знае не. Не напада мен и половинката ми, плаши чужди, но никога не хапе и не знам как да постъпя.
Никакъв шанс да махна котката от дома си!! Просто Се чудя да запазя ли нейното бебе.

Пп. Кастрирахме я

# 603
  • София
The kitten ние имаме персиец пухкав и сладък и невъзможно да бъде кастриран. Обожава и признава само мен и никой друг. За махане и дума да не става, той ни е четвъртия член на нашето семейство ♥

# 604
  • София, България
Тази д-р Атанасова от Токуда прави ли фетална?! Имам някакви подозрения, че не прави?
За Чавеева шансът да се вредиш май май е минимален. До онзи ден нямаше график за юни, а подозирам, че и всеки ден да звъниш записват само след консултация за това колко тежък и спешен е случая. Интересно ми е изобщо дали ще пусне повече от един ден в седмицата за фетална, защото тя проследява предимно бременности с усложнения. Но може и да греша и да се вредиш. Пробвай Simple Smile

Thekitten, ами ако искаш запази си го Simple Smile не мисля, че ще е проблем. Котетата си знаеш ако са домашни, не ходят навън и са редовно обезпаразитявани няма никакъв проблем да си гледаш бебе с тях.
Аз обожавам животните, котки не съм гледала никога. Имахме си куче - бигъл. Почина на 14г. преди 3 месеца и ми беше и все още ми е много мъчно. Детето го прие лесно, за него е звездичка на небето(и до сега му казваме “лека нощ” всяка вечер от терасата). Но той се беше привързал страшно много, а кучето имаше уникален респект от детето. Имаха много интересна връзка. Не се закачаха един друг, рядко си обръщаха внимание, но и двамата много се пазеха и защитаваха. Та….не бих махнала животно ако няма някакви медицински проблеми/причини и пак ще търся начин. Simple Smile

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 23:32 от Purple_Peanut

# 605
Ние имаме куче и то от "страшните" Пит були. С първото ми дете като забременях всички ни питаха " Ами сега , какво ще правите с кучето". А ние никога дори за секунда не сме си помисляли да го махнем , да го дадем на някой и изобщо каквото и да е варианти. Тя е страшна душичка , тя ми е другото детенце, толкова я обичаме. Разбират се със сина ми добре , дори милата взима малко тормоз от време на време , но и много хубаво си играят заедно. Радост за окото❤️
За вашия случай не знам наистина какво да те посъветвам , никога не съм била против деца и животни да живеят заедно, дори напротив , много е хубаво , стига да си има нужната хигиена. Много ми стана мъчно за котенцето ви и какво е преживяла , ако я разделите от бебето и сигурно много ще страда , но за животните сякаш е по-бързо и лесно да забравят или поне на нас така ни изглежда , защото не знаем какво всъщност изпитват. То  така или иначе е рано още да ги разделяте , нали ? Помисли още малко. Където е 1 котка  там са и 2 в крайна сметка.
Ето ни нас тримата на една снимка от скоро.

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 23:33 от M a r i a

# 606
Аз също много обичам животните и кучета и котки имам, не където живея, но където са нашите имат една котка, която преди 5 години я прибрах от улицата. От мизерното, улично, подривано коте стана принцесата на нашите и всички много си я обичаме. Не съм имала такава ситуация защото ние веднага я кастрирахме като я принрахме, но ако бях във вашата ситуация определено НЕ БИХ махнала бебето. Първо защото както някой беше написал по-горе, където е едно там са и две. Второ все пак това и е детенцето, тя си го усеща и вече се е привързсла към него. Според мен ще е интередно занапред да виждате как растат заедно майката и бебето. Все пак вие си знаете възможностите и вие си преценявате.
П.с. Съжалвам за правописните грешки от днес съм без маникюр и още свиксвам с писането. 😀

# 607
И ние сме с две кучета. Един питбул и едно йорки. И двамата мъжкари. Кратун и малчо 😆 Не мисля обаче че котето бебе ще повлияе за по-лесното приемане на човешкото. При животните нещата не стоят точно така. При една близка котката и не прие бебето и постоянно се опитваше да го напада.

# 608
  • Somewhere beyond the moon and stars
Привет. Simple Smile

Ние сме с котка и с едно дете вече.
Котката ни е блага, кастрирана. Тя избягваше детето на всяка цена, докато не стана на около годинка. Може би само в началото ни се сърдеше от ревност (не ни се галеше), но на детето не е посягала. Сега се сближават.
Според мен, ако имаш възможност, запази и детето, може би майката ще се отъждествява с теб и няма да ревнува толкова. Пък може и като порасне нейното коте, да го отбие и натири и дилемата ви да се реши естествено.

# 609
И ние сме с голямо, но любвеобилно 40 килограмово куче вкъщи, най-добрия ми приятел, с когото си споделям бременните дни ♥

# 610
Момичета, а секс правите ли😁🫣🫣

# 611

Ние си правим, не сме спирали. 😄 Аз дори имам повече желание.

# 612
Ние имаме забрана за сега и не правим.😀

# 613
И аз се чудя за котето. Имам коте от години, но се чудя дали да остане с нас докато съм бременна. Нямаше ли в първия пакет изследвания такова за токсоплазмоза? По принцип котето е родено вкъщи, кастрирано, обезпаразитявано редовно и въпреки това постоянно си мия ръцете. Като й чистя тоалетната слагам ръкавици. Много е блага и по-скоро страхлива, и ми е голяма дружка.

# 614
При нас е 1-2 път седмично и то сутрин, просто вечер ми е много лошо и гледам да си легна да спя.
П.с. излизам в 7ч и се прибирам в 20ч. И  наистина съм изморена, това също влияе.

Общи условия

Активация на акаунт