ДЕКЕМВРИ още е далече, а мама носи мъничко човече - ТЕМА 3 (2023)

• 35 772
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, аз във вторник на жив късмет просто звъннах в Щерев и имаше дати за юни за ФМ при Чавеева. Даже избор на час имаше.

# 616
Аз имам мъжко куче, което си мислеше, че е майка-пазител на дъщерята на брат ми. Новородена в коша, той ходеше да я целува и да лежи до нея. Беше голям купон - нахалстваше да търси нашето бебе във всяка количка по улицата. Любов от пръв поглед.

За секса и ние не правим по медицински причини - с отлепване не може.

ПП. Бебето в количка вече е 4-годишна дама и двамата са дупе и гащи. Тя го храни, той лежи до нея, особено на постелките, които са предназначени за нея. Забравих да спомена, че кучето е 24-килограмова топка любов с габаритите на голден, иначе е барак. 🦮🐕‍🦺🐕

# 617
И ние сме с куче голямо и космато. Косми навсякъде чистиш не чистиш, няма оправия. Вкъщи не е стерилна средата Joy Joy

# 618
Как стои въпросът със зъболекар и упойка?

# 619
  • София
Как стои въпросът със зъболекар и упойка?

Най-добре консултация с лекар, но има упойки които се слагат и на бременни

# 620
  • Бургас
За секса и ние не правим, че ни е забранено… пък ни се иска 😁

# 621
Момичета ,малко съм объркана 🙄 От вчера чета за феталната и бхс и не разбирам...плащаш бхс на МЦ Марковс и др и те ти пращат изследването в майчин дом ,а в майчин дом е безплатно ...Колко дни преди феталната го пускате това изследване ?

# 622
  • София
Момичета ,малко съм объркана 🙄 От вчера чета за феталната и бхс и не разбирам...плащаш бхс на МЦ Марковс и др и те ти пращат изследването в майчин дом ,а в майчин дом е безплатно ...Колко дни преди феталната го пускате това изследване ?

Ето тук има информация, след прегледа е. В някои болници е преди прегледа

https://genetika.maichindom.com/%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D1%86% … 0%B8%D0%BD%D0%B3/

# 623
Супер,благодаря!

# 624
Сексът и при нас е забранен ,а какво желание има само . 😊
     Нямаме домашни любимци ,но сме уговорили кученце от следващо котило и като смятаме ще съвпаднат бебе и куче. Не знам дали е добра идея ,но предполагам ,че ще се справим . 🤗

# 625
Момичетата които ще пускате пренателен тест, ще пропуснете БХС нали? Направо на първата фетална с добри резултати от пренаталния.

# 626
  • София
Момичетата които ще пускате пренателен тест, ще пропуснете БХС нали? Направо на първата фетална с добри резултати от пренаталния.

не, нищо няма да пропускам , включен ми е в ФМ и БХС

# 627
Ние също нямаме забрана за секс и си действаме. Относно животните сме с една малка 3кг принцеса(куче),която точно стана на годинка ии в никакъв случай не бих я махнала, тя обожава деца и съм сигурна, че ще се разберат прекрасно и даже нямам търпение да ги видя Simple Smile

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 10:29 от tothemoon

# 628

Ето тук има информация, след прегледа е. В някои болници е преди прегледа

https://genetika.maichindom.com/%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D1%86% … 0%B8%D0%BD%D0%B3/

#Мацето нали въпросното ултразвуково изследване е ФМ или това се прави отделно? ....че от много четене взех да откачам Dizzy Face

# Н.И.А  и аз ще си ходя на всичко

# 629
  • София
Tsvetkova17 да, точно така, трябват им замерванията за теста

Общи условия

Активация на акаунт