АС и други романтични К-драми - тема 2

• 21 636
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
Още едно познато лице - този го наричаме тук красивият Ча ако не греша hahaha
Криси, +1 за музиката от Кралят. Покрай теб се заслушах и аз, само сериала не съм гледала.
Това ли е Ча?. Той тогава направо с ника си идва Joy Засега ми е малко от типа - дай да не сменям физиономята, да не ми излязат бръчки. Но и филмографията му не е голяма. Или ще се научи или ще го играе красавец докато не става да го играе такъв. Сериалът ми е забавен. За маниите на корейцете по красиви/грозни и това как определят отношението си към хората според визията им, за тормоза в училище и т.н. Амнезия нямаше Joy даже навряха двамата съперници в една болнична стая. Девойката е от типа - докато се опитва да реши проблем, създава още няколко. Беше в апартамента на ГГ и седнаха да гледат филм с призраци. Главният страхлив и при появата на призрака се метна върху нея, забрави че го е страх и се отплесна с други дейности. Дотук ок, младежи подскачат им хормоните, само че бещата на главната беше под масата и хвана младежът за кракът Joy Сцената завърши като девойката нокаутира баща си с тигана в главата.
  Кралят е приятен за гледане, нищо че мърморя за главната. С доста известни имена е играла, но само в "Главата на Юми" ми хареса. И може бе в "Сиренце в капана"
  JoyJoy  еее  Звездьо и култувото зелено екипче, той цял филм си има с него, но май само аз и Профи го изгледахме. Беше СК шпионин в ЮК.  https://youtu.be/fq8k4SMzRRQ

Последна редакция: нд, 25 юни 2023, 20:26 от Krissttinna

# 511
  • Варненска клюкарка
Крис, посмях се на разказа ти😂 даже ми се догледа, ама още не съм довършила Убий ме, излекувай ме. Искам и БОФ та ще видим...
Някой преди време коментира най- красивия Ча че не го бива много като  актьор. А определението, или титлата му е дадена от асоциация на пластичните хирурзи...нещо такова...Често ми излиза в Шортс, от там го знам без нищо да съм гледала с него.

ПП Тази вечер ми се стори че на едно място доста изкастриха АС 🙄

Последна редакция: нд, 25 юни 2023, 21:26 от Беллора

# 512
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз на това филмче със зеленото екипче хем много се смях, хем и много плаках.
АС тази вечер го гледах между телефонен разговор, правене на салатка и простиране на пране, така че и да са рязали, не съм могла да го забележа.
Кой сериал е с кодовото съкращения Кралят, че съвсем се изгубих в "менюто". Вие бълвате по 2-3 нови заглавия на седмица и аз не успявам дори да прочета за едното, а вече сте се прехвърлили на друго. Намалете го малко това темпо, някои хора работим повече от 9 часа дневно и нямаме толкова време за сериали.
И на работа нямаме време за тях. Mr. Green

# 513
И на мен ми се стори, че имаше рязане и днес, и вчера. Но още от миналата или по-миналата  седмица имам такива наблюдения. Като е рязано това, което преди е излъчвано, защото прекъсва българската дума на никое място.

# 514
Кой сериал е с кодовото съкращения Кралят, че съвсем се изгубих в "менюто".
Този Профи "The King: Eternal Monarch"  https://youtu.be/ycD7T4eiol0
Joy  сменяй работата, ама ха бива ли да пречи на сериалите Joy
Тук го има и конят https://youtube.com/shorts/w6bW6fulTCY?feature=share
   Чачо цяла нощ чака гаджето да му звънне, той звъня на приятелят си в 3 сабахлем да провери дали не му е развален телефонът и накрая проспа обаждането Joy   Не разбрах Бел, това е работа на пластични хирурзи или на пластичните хирурзи им се иска да могат да работят така, че са му дали награда.

Последна редакция: нд, 25 юни 2023, 23:21 от Krissttinna

# 515
...........................
Кой сериал е с кодовото съкращения Кралят, че съвсем се изгубих в "менюто". .....................
The King: Eternal Monarch

Ча Ън У за сега има късмета да е от тези, за които се казва "... и само да стои и да чопли семки на екрана пак ще го гледам". Дано да е достатъчно умен обаче, да се развие и да понаучи това-онова за актьорството, ако е решил да се развива в тази посока.
В True Beauty и тримата главни са сладури. Мун Га Йонг ми е голяма симпатяга. Родена е в Германия и първите 10 години е живяла там с родителите си, след което се връщат в ЮК. От тогава насам е снимала много филми и сериали. Обаче се изумих, когато прочетох, че вторият главен, Хуанг Ин Йоп, е на 30 г., когато снимат сериала Rolling Eyes. Хич не му личат годините.

И Скандал в Сонгюнкуан, и Императрица Ки са ми в листата с любими сериали, та съм пристрастна. Гледайте ги, когато ви дойде музата. Няма да съжалявате.

# 516
Обаче се изумих, когато прочетох, че вторият главен, Хуанг Ин Йоп, е на 30 г., когато снимат сериала Rolling Eyes. Хич не му личат годините.
 Определено не му личат Joy
https://youtube.com/shorts/SNI7Yv5HisM?feature=share
  и от съквартирантството в болницата
https://youtube.com/shorts/0FNp4fp55J0?feature=share
 е няма как и да не се поревнуват малко Joy
https://youtube.com/shorts/jO04fOuZjc4?feature=share
 а разбира се, не му се разминаха подигравките за леопардовите гащи
https://youtube.com/shorts/kHYjqBJzVpU?feature=share
Наистина са големи сладури целият каст.

Последна редакция: нд, 25 юни 2023, 23:28 от Krissttinna

# 517
  • Варненска клюкарка
Joy Joy Joy
Тези как се оказаха в такава поза 😂
Попадала съм на леопардовите гащи, но не знаех от къде са, сладури.Joy
Той самият Ча си е голям палавник, на доста видеа попадам с него в Шортс, но заради съдържанието се въздържам да ги нося, още повече че някои са с покойния Му Бин Носила съм от други които също често излизат, как се любува на собствената си красота🤪

2в1 "Звездьо и култовото зелено екипче" на извънземното от филма където играе СК шпионин и с който е облечен в Любовта се приземи върху теб, да не би актьора да е в същия образ? Май трябва да изгледам филма Joy

ПП Питам се не е ли опасно за  актьорите да играят такива неща, че очевидно СК шпиони си щъкат на юг и реално могат доста неприятности да причинят на участващите в в такинва осмиващи истории. Реално има случаи на отвлечени южняци на север, разказвала съм това което съм гледала преди време, тогава случаят беше за отвлечени семейство-  известни режисьор и актриса от 80-те.

# 518
............................

2в1 "Звездьо и култовото зелено екипче" на извънземното от филма където играе СК шпионин и с който е облечен в Любовта се приземи върху теб, да не би актьора да е в същия образ? Май трябва да изгледам филма Joy
..........................

Да, точно в ролята от филма е.

# 519
2 в 1, аз още в началото "записах" Скандала в моя списък с любими сериали.
На Императрицата още не й е дошло времето. Предполагам че в някой момент ще ми се прииска и него да гледам.
Близо 15ч. нямахме интернет и изостанах с гледането на Скандала, но за 9 серии мисля, че се запознах с всички герои и съм готова за информацията свързана с актьорите зад тях. Да не пропусна отново да похваля любимката ми Минка, която до тук е само момче (представя се за момче по стечение на обстоятелствата) и й се получава много добре. Даже ми се струва и че се опитва и гласа й да звучи по-момчешки. Има детско излъчване и направо краде вниманието от всички останали герои. Химия има дори и в сцените й с учителя. Но и двамата главни много ми харесват всеки по свой начин и като герои, и като актьори, в т. ч. и като външност. За тези които гледат костюмни сериали един глас и от мен, че е много хубав и интересен сериала.

Ох, как се посмях. Единия главен носи на пиене по-малко и от девойката. Затова на едно събиране по повод победата на техния отбор си е скрил под масата делвичка и там излива чашките, които му наливат. И всичко върви по план, докато не цъфна един техен съученик с много голям съд пълен с вино (което на вид прилича на мляко) и му казва пред всички, че сигурно много обича да пие щом си заделя така. И му поднесе с големия съд към устата да пие. Добре, че цъфна девойката която го харесва, за да го спаси от пиенето. Тъкмо беше решил, че се е справил с нея и се оказа в ситуация "Няма не искам". Чак жал ми стана за него. Приклещиха го и с пиенето, и с девойката, а той се чуди как да се измъкне и от двете.
Тук и двамата главни са силни характери и очарователни мъже. И двамата имат слабост към героинята на Минка без да знаят, че е момиче, но може би го усещат. И наистина не мога да си представя на финала с кой от двамата ще е. За сега сякаш клони към единия, но който и да избере ще е жалко за другия. Обикновено като има такава ситуация като зрител имам своите предпочитания и нагласа кой е правилния за героинята. Дори и да не е главния винаги съм симпатизирала на някой. Но тук и двамата заслужават сърцето на момичето. И с двамата има интересен челен сблъсък. Така че наистина съм много любопитна кой от двамата на финала е с момичето.

Леле, познах. Появи се чосонската версия на Ф4.

Последна редакция: пн, 26 юни 2023, 16:47 от Рори72

# 520
Хайде малко клюки от мен покрай актьорите в Скандалът.

Всичките главни са много известни и обичани не само в ЮК, но и по света. Интересното е, че и всичките се забъркаха в някакви скандали, някои по-незначителни, но други доста сериозни, които им костваха кариерата. И понеже има заигравка с прякорите на героите в сериала, в спойлер ще разкажа и за това, което съм прочела за тях. Трябва да отдадем дължимото на нашите преводачи за сполучливия, доста удачен и забавен начин, по който са решили да го преведат на български. Не помня как бяха преведени на руски и английски, но на бг са точно в десятката.

Минка, предполагам сте прочели, някъде в началото на годината излезе информация, че излиза с богат мъж, който малко след това започнаха да го разследват за измами. От агенцията ѝ обаче реагираха бързо и успяха да я измъкнат без някакви сериозни поражения.
Скрит текст:
В сериала прякорите ѝ/му са Хубавелкото и Де Мул. Гледалите сериала, знаят, че се добива с тях след изпитанието, на което спечелва сърцето на най-личната кисенг - Чо Сон. На жаргон "де мул" значи "мъж с  голям член".
Сонг Джун Ки през 2017г. взриви пресата и феновете си като обяви, че с партньорката си от Потомци на слънцето - Сонг Хье Кьо са сгодени и по-късно през годината се ожениха. Няма и две години след това двамата обявиха, че се развеждат. Миналата година пресата отново гръмна, че той се среща с една англичанка, а в края на януари тази година бе обявено, че се е оженил. Преди 10-15 дни се роди синът им.
Скрит текст:
Защо в сериала е Катеричката. Отново на жаргон прякорът му означава "женски срамен косъм" заради славата му на ценител на женските прелести. На английски и руски съм го срещала като изкусителят, женкарят, донжуанът, великолепният, ветрилцето... и всякакви такива.
Пак Ю Чон е бивш член на групата TVXQ. Той е един от тримата напуснали групата през 2009 и образували триото JYJ. През 2016 и 2017 няколко жени го обвиниха, че ги е принудил да правят секс с него. Но, тъй като след проведено разследване не успяха да открият доказателства, че е било насила, той беше оправдан. В последствие се оказа, че обвиненията са били фалшиви. По това време Ю Чон се срещаше с наследничката на голям производител на хранителни и млечни продукти. Девойката обаче се оказа разглезена богаташка, забъркана с употреба на наркотици и непрекъснати скандалчета, които спретва насам-натам. След година се разделиха, но и той беше разследван за употреба на наркотици и след многократно отричане най-накрая призна и беше осъден условно за две години, както и на глоба. От агенията му обявиха, че прекратяват договора си с него и, че той напуска индустрията.
Скрит текст:
В сериала беше г-н Перфектен или Жениха. Тук няма нищо необичайно. Първото заради праволинейността му, второто заради годежа с дъщерята на министъра и сестра на Лошкото в сериала.
Ю А Ин се издъни много яко в началото на тази година. През февруари го изловиха, че многократно се е дрогирал с различни видове лекарства и дрога. Тестовете показаха наличието на поне 5 вида наркотици. Забраниха му да напуска страната, започнаха разпити, домът му беше претърсен от полицията, както и други места, на които се е подвизавал. Всички брандове, които рекламираше го свалиха от рекламите си, както и някои от проектите, в които участваше или трябваше да участва бяха спрени или го замениха с други актьори. С кариерата му очевидно е приключено, което е много жалко, защото Ю А Ин наистина беше добър като актьор. Феновете, обаче, повече се притесняват за него самият, за здравето и психиката му и се надяват да успее да преодолее зависимостите си.
Скрит текст:
В сериала е известен като Бясното. Идва от бесния кон, лудия кон, необуздания кон, дивият кон, както би могъл да се преведе прякорът му от оригинала.
И накрая за Лошкото в сериала - Председателят на възпитаниците на Сонгюкуан. Актьорът Чон Те Су е брат на Ха Джи Уон, която всички познавате като Кил Ра Им от ТГ или императрица Ки от едноимения сериал. За съжаление през 2018 г. актьорът се самоуби. Казаха, че е страдал от депресия.

Последна редакция: пн, 26 юни 2023, 21:08 от 2в1

# 521
2 в 1, благодаря!
Аз бях чела за Минка, че заради този измамник е напуснала Намо актьори и е сключила договор със собствена на измамника агентска компания. Също така пишеше, че нейна роднина е участвала в негова фирма и затова са я привиквали като свидетел. Прочетох и че се е разделила с измамника през септември 21г. Но тя беше казала в реалитито Бонбони в ушите 6г. че умее да си създава неприятности. И явно наистина е така. А знаеш ли защо с Минчо са се разделили? Толкова са сладки заедно в Ловеца.

Опасна е тая Минка. Преструвайки се на момче й се наложи да се преструва и на момиче. На финала на приключението единия главен й каза, че не си е изтрила хубаво червилото. И какво мислите направи момчето на което се преструва. Първо пристисна устни и червилото се нанесе още по-добре, така че устните й дори в тъмното изглеждат още по-сочни сякаш казват "Целуни ме". На главния му се разлопа не само сърцето, ами и мозъка. А по изражението му тя реши, че още не си е изтрила червилото и за да го махне реши да го оближе. Ама как само мина с език по устните си... Горките мъже. Лопат им сърцата около нея, че даже спят на земята с Минка по средата. Този който знае, че е момиче за по-безопасно я премести да спи на другия край на стаята и почти се сгуши в другия само и само да не му влиае присъствието й в стаята. Другият успя само да я види "дегизирана" като жена. Т. н. Катерицата също е много интересен герой. Утре ще ви донеса клипчета като го довърша. Тримата са много сладки заедно. А с Катерицата са Великолепната четворка - чосонските Ф4. Прякорите им са наистина колоритни и отговарят на това което студентите знаят за тях.

Единият главен се побърка вече. Вижда само устните на девойката и накрая отиде й каза, че всичко друго може да понесе, но никога повече да не облича женски дрехи. Откъде да знае горкия, че чувствата му са съвсем нормални и има късмета да са споделени. Минка целия сериал ли ще играе момче?

Последна редакция: пн, 26 юни 2023, 20:01 от Рори72

# 522
Не са дали конкретна причина защо се разделиха Минчо и Минка. Стандартното, че и двамата са много заети с проектите си, графиците им са пълни и нямат време да се виждат, което естествено довело до раздялата им, но си оставали приятели.

До края на сериала Минка играе момче нищо, че в даден момент част от героите разбират, че е жена. Но с порядките по онова време, ако бяха разкрили на всеослушание, че е жена това можеше да доведе до трагични последствия за нея, за семейството ѝ, че и за тези, които знаеха. По тази причина криеха истината до последно.

Главният де факто си е един и това е героят на Пак Ю Чон. Катерицата и Бясното са една стъпка след него, но са не по-малко важни за сюжета. Межд другото, те двамата, си поделиха наградата за "Най-добра двойка" по време на годишните награди на телевизията с Минка и Ю Чон, които бяха другите номинирани Joy.

Скрит текст:

# 523
Още предната година КБС трябваше да обявят награда за четворка отделно от двойките и да я дадат съответно на Ф4 от 21 век и Ф4 от 18 век.

За мен някак и Бесния се явява главен. А Катерицата е много завладяващ герой, създаден от изключително харизматичен актьор. Тази четворка е не по-малко завладяваща от четворката в Момчета по-красиви от цветя Такова приятелство видях и в Хуаранг, и в сериала на сем. Бин.

Представяли ли сте си, че свалянето на две шапки може да носи еротичен заряд? Всъщност корейците това го могат. Еротика в свалянето на маска и скриването на белег, еротика в свалянето на шапките, които пречат двама влюбени да докоснат устните си. Минка нали си е химичка трети актьор харесах покрай нея. Много са сладки двамата от самото начало, преди дори да се опознаят. Той доста късно разбира, че човека, който кара сърцето му да трепти е жена и доста добре изрази терзанията на героя си от това, че има чувства към мъж. Има усещане за романтика дори преди още наистина който и да е от героите да е осъзнал някакви чувства. А приятелството между другите двама във великолепната четворка е също много въздействащо. Ако трябва да бъда докрай честна Скандалът ми въздейства повече от Хуаранг.

Много ми хареса как бащата на главния направи предложение на девойката да му стане снаха.

Страхотен финал са направили на Скандала, но има текст, че се различава от финала в книгата и че има и втори том тази история. 2 в 1, сериала е от 2010г. и тъй като сподели, че ти е сред любимите дали имаш представа за финала от книгата и продължението. Ще ми е много интересно да споделиш ако знаеш нещо.

Веселба зад кадър
https://youtu.be/r3sp4hvlNa0
https://youtu.be/SenZjQg645M
Целият албум
https://youtu.be/dBCs1uA09tk
https://youtu.be/mfadk-6m150
https://youtu.be/fWDTkpFrsfo
https://youtu.be/SdQWqZC_IJk
https://youtu.be/3VrEoA5h2qQ
https://youtu.be/OT1gzbk6kcc
https://youtu.be/A64uZ4ErN3k

И тримата актьори са чудесни и с удоволствие бих ги гледала и другаде. За Минка е ясно. Прекрасна е.

И понеже открих, че главния от Скандала участва и в Принц на покрива си промених намерението и смятам да му дам шанс в случай, че наистина него ще дават.

Къде сте всички? Вече 24 часа си се допълвам сама. Някой да пише нещо, за да сложа в нов пост малко клипчета и от Втория живот. Но няма никаква реклама за какъвто и да е сериал от утре в 19.30. Или поне аз когато гледам нещо по лейдито не съм видяла такава реклама.

Последна редакция: вт, 27 юни 2023, 21:19 от Рори72

# 524
Рори Kissing Heart
Не съм попадала на реклама за следващия сериал по Лейдито, но в програмата погледнах - ще повтарят Принц на покрива.

Аз още не мога да приключа сериала на Джин-Бин, не е поради липса на желание ама просто така се получи пък и от друга страна не ми се иска да свършва...
За цял сериал се просълзих за пръв път на сцената с изненадата за рд на ГГероиня. Беше силна, психически се подготвяше за денят в който ще се прибере и любимия ѝ просто няма да го има, ще се изпари без дори да може да я предупреди... Да, но като помисли, че момента е настъпил се почувства по-нещастна и безсилна отвсякога. Дори по време на престоя си в СК и неуспешните опити да се прибере у дома нито веднъж не изглеждаше съсипана...
И момчетата се чудеха къде да се дянат, че вместо да я направят щастлива постигнаха точно обратното, но вечерта все пак завърши по възможно най-добрия начин - спретнаха незабравим празник, пък от подаръка на любимия направо ѝ омекнаха коленете hahaha

Фенско творчество.

Скрит текст:
Авторът освен, че е вложил любов, въображение и собствени впечатления, тук-там навярно е ползвал техни изказвания и се опира на реални факти - та, хареса ми предисторията на Джин-Бин ❤️ Нещо като разказ от името на Хьон Бин за това как и колко пъти са се пресекли пътищата им със Сон Йе Джин hahaha
Първият път е през далечната 2004 г. когато той присъства на  премиерата на филма ѝ "Момент за запомняне “, по онова време не се познават, а Хьон Бин ѝ завижда за възможността да работи с Jung Woo-sung (явно доказано име в бранша).
Бини участва в "World Within" и се влюбва в колежката, но се фокусирал върху кариерата си, навършва възрастта за военна служба и нещата с момичето приключват набързо.
В такова сложно и натоварено време не му било писано да познава отблизо Сон Йе Джин...
През 2014 г. двамата най-накрая се появяват в общ кадър на  Международния фестивал в Бучон , като носители на наградата „Изборът на продуцентите“ . (Това го прочетох другаде. Че във видеото, което донесох авторът се е отнесъл и размислите му са в друга посока - колко привлекателна е Сон Йе Джин във вечерна рокля, Бини се уредил да седне до нея , били близо един до друг, но толкова далечни...)🤪
През 2017 г. е поканен да се снима в The Negotiation, като разбрал, че и тя ще се присъедини не се е поколебал да приеме. По време на съвместната им работа бил впечатлен, комуникацията с нея протичала гладко.
През 2018 г. заснемат филма. Двамата се появяват заедно на  пресконференциите и интервютата свързани  с него. Имат заснета съвместна фотосесия за „Vogue".
Въпреки че са връстници и тя е малко по-голяма, той отказва да я нарича "сестра". Тя понякога го нарича "по-малък брат" или "по-голям брат". Действията й го карат да се замисли, дали не го прави с нежелание защото не го чувства такъв.
По онова време не смеел да я преследва, само изразявал възхищението си. Очаквал с нетърпение да работи с нея отново, този път в романтична драма. hahaha

Известно време е имало слухове, че се е събрал с бившата си . Но веднъж споменал в интервю, че в сравнение с връщането назад във времето копнее повече за бъдещето.

Двамата със Сон Йе Джин са рекламни лица и на компания за мобилни услуги "Smart".

Независимо колко е успешна половинката му,  уважава кариерата и идеите ѝ. Ще се радва за нея и ще се гордее с  постиженията ѝ. т.е. с радост е приел да го ожени за себе си 🤣

Включена е към края онази хубава сцена от Любовта се приземи върху теб, в която ГГерои опиянени не толкова от алкохол, колкото от любов, стоят един до друг и споделят съкровените си желания... Най-вече той, де. Иска да се оженят, да имат дете което прилича на нея (после допълни, че предпочита близнаци), мечтае да има възможността да я види как красиво остарява с бръчки и прошарена коса...
Ех, хайде дано реала е по-хубав и от сериала и всичко това да им се случи ❤️

Последна редакция: ср, 28 юни 2023, 01:01 от Margarita N.

Общи условия

Активация на акаунт