Криси, +1 за музиката от Кралят. Покрай теб се заслушах и аз, само сериала не съм гледала.
Засега ми е малко от типа - дай да не сменям физиономята, да не ми излязат бръчки. Но и филмографията му не е голяма. Или ще се научи или ще го играе красавец докато не става да го играе такъв. Сериалът ми е забавен. За маниите на корейцете по красиви/грозни и това как определят отношението си към хората според визията им, за тормоза в училище и т.н. Амнезия нямаше
даже навряха двамата съперници в една болнична стая. Девойката е от типа - докато се опитва да реши проблем, създава още няколко. Беше в апартамента на ГГ и седнаха да гледат филм с призраци. Главният страхлив и при появата на призрака се метна върху нея, забрави че го е страх и се отплесна с други дейности. Дотук ок, младежи подскачат им хормоните, само че бещата на главната беше под масата и хвана младежът за кракът
Сцената завърши като девойката нокаутира баща си с тигана в главата. Кралят е приятен за гледане, нищо че мърморя за главната. С доста известни имена е играла, но само в "Главата на Юми" ми хареса. И може бе в "Сиренце в капана"

еее Звездьо и култувото зелено екипче, той цял филм си има с него, но май само аз и Профи го изгледахме. Беше СК шпионин в ЮК. https://youtu.be/fq8k4SMzRRQ
. Хич не му личат годините.