АС и други романтични К-драми - тема 2

• 21 614
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
Аз още тогава исках да видя Айю и другаде, но попаднах на Хотела и като не ми се получи с него изгледах абсолютно всички сериали, филми и реалита с Джун, без холивудския му филм. Тогава преминах на Минка и от всеки сериал с нея (без Аз съм учител) се сдобих с нови любимци след Джун - Пако, Минчо и Пак Ю Чон (принца в делничния сериал - него може да го кръстим Панчо). Само Бини го харесах без да е играл с Минка. Обаче сега, с АС на голям екран си спомних колко много харесах Айю в ролята на Су и искам да я видя и в други роли. Хе Су може и да прави грешки от моя гледна точка, с които да подразни зрителя, но Айю прави героинята си много истинска
и наистина не разбирам защо сънародниците й са я оплювали като актьорско изпълнение в тази роля. Харесах си и Хьо Джу, двете Со Йе Джи, Че, които също искам да ги видя и в други роли. А пък ако любимките и любимците имат общи сериали още по-добре. Харесах много и Нам Санг Ми в сериалите й с Джун, но някой беше писал че в други сериали била много скована или нещо такова и нея не съм я търсила, за да не си развалям впечатленията.

Ще погледна и двата сериала с Айю, които ми предложихте, но няма как да разбера и оценя този, който е без БГ превод.

Това за зоните без деца ми попадна преди няколко дни и много се изненадах, защото от написаното останах с впечатление, че като нация май не харесват да има деца наоколо.

# 571
  • Варненска клюкарка
Ох мани, един вагон хубави момчета, ама без очи ли са били като са избирали главната😳 На мен въпросната в Хуаранг ми разваляше 75% от общите сцени с момчетата, беше ми излишна като петото колело на каруцата и за пръв път откак загледах К сериали никак не ми се гледаше романтика, а Пако който ми беше такъв сладур в Секретарката (от там  обичам да го определям като най- красивия кореец в костюм) стоеше като паметник край нея. Отидох да си оправям вкуса от заспалата главна с двойката от Лечителя, а някак се озовах в Тайната градина и направо пропаднах там😂
Айю ме привлече към АС но ДжГ тук го наричаме цитирам "и сам си е химия" 🤪

ПП Рори, с глас се хиля за Панчо😂🤣

# 572
С АйЮ бих препоръчала и филма Брокер. Много въздействащ и човешки, както са повечето филми на Корееда. За съжаление май още няма бг бувички, но тук го има на руски.

# 573
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Щом има Минчо, нека има и Панчо. Laughing
Но много ми хареса и Гофретката за име на онзи от Кафе Принц.
И понеже нишката на моменти ми се къса, Звездолин и Извънземното един и същи актьор ли е? Ако е така, последно кодовото име тук Звездолин ли ще бъде?

Покрай четеното днес си напомних, че колкото на нас ни се струват странни някои далекоизточни порядки, толкова и на тях ще са им странни някои наши. Дори и на съвсем обикновено битово ниво, не чак на ниво обществени взаимоотношения. Например, не бих могла изобщо да седна с кръстосани крака, все едно дали направо на земята или на възглавница, камо ли да се храня така. Ако случайно успея да си сгъна ставите и седна, то няма да успея да стана. Joy

# 574
Звездолин е кодовото име в друга тема. Тук си е Извънземното.

Пак Ю Чон е известен още от времето на TVXQ и като Мики, но вие си решете как ще го кръстите.

# 575
Проф, попадала ли си на това видео
https://youtu.be/A8KQhwmdZIw

# 576
Да, Рори Hug. Това е кратък вариант. Има и около 30-минутни. Знам го наизуст. А от същото имам и в няколко варианта снимани от различни фенове на самото кръстовище. Голяма емоция и смях е. Само си представям какво им е било на фенките в колите виждайки момчетата с лайв шоу пред себе си. Purple Heart Чичковците, които не разбират какво става, няма да ги коментирам. Joy

2в1, значи правилно съм се ориентирала за Извънземното.
Обаче за Мики, не знам как бихме го асоциирали с актьора. Ако няма друг кандидат за името Панчо, на покривния принц това ще му лепне добре.

# 577
Профче, пазиш ли линк към пълния вариант?

# 578
Рори, не пазя линкове. Свалям си клиповете на компа. Но имам над 4000 клипа на BTS и трудно бих го открила. По-късно ще опитам да го потърся в Ютюб, и ако го намеря ще го пусна тук.

Последна редакция: нд, 02 юли 2023, 11:33 от profi_1

# 579
  • Варненска клюкарка
Профче, Звездньо, Звездолин, Извънземното, Ушо, Ушко все е един и същ . За гофретка и аз се посмях Joy
Иначе вече станаха Минчо, Бинчо Панчо, щях да кажа и Данчо, ама това беше образ. На мен като загледах Градския ловец първото което ми хрумна за главната двойка беше Мишо и Минка, но предвид че доскоро друг наричахме така, подхванах името дадено му от Марги и Рори.
Мики ми харесва, но и аз не знам каква е асоциацията с това име.

Така е, сигурно ни намират странни за някои неща. Щях да казвам че не само при тях има хотели в които не е позволено присъствието на деца и на запад има кътчета, където ходят двойки и не им се слушат детски плач, крясъци и т.н. знаете как е....
Едно от нещата на които аз се чудя е че красивият им мелодичен език е съставен от доста дълги думи, понякога изброявам по 18-20 знака, а имената им са само едни 3 кратки срички. Но езикът наистина звучи много добре, не очаквах, когато го чух за пръв път, прекрасен е и за музика. Аз сега натискам сина ми да се запише на курс, оказва се че родителите на колегата му за когото съм ви говорила са преподаватели по езика, ако се навие, така в СВ-то си ще има един рядък език, за професията към която се стреми не знам дали ще му се отразинещо такова, но има афинитет към езици, лесно ги учи, а лятото ще има по 1 месец свободен след сесиите и стажовете, тъкмо за 3-4 лета да стигне прилично ниво.

Последна редакция: нд, 02 юли 2023, 11:31 от Беллора

# 580
Рори, не намерих онзи дългия вариант, който явно е бил микс от два по-кратки, включващ и зад кадър. Ето ти го един, включващ точно и любимите ни моменти дето не са за пред камерата.
https://www.youtube.com/watch?v=pWNGbhRwvzY

# 581
Профче, освен себе си обогатяваш и нас. Благодаря за статиите от вчера 🌼

Рори, не те разбрах в онзи пост където си изброила няколко имена на актриси - две ли има които се казват Сон Йе Джин? Не схванах наистина.

Повърхностна съм малко може би, но на екрана по външния вид ги посрещам. АйЮ ми се видя като кукличка, прекрасна е, впечатлих се колко е красива и оттам нататък вече и самата история в АС ме хвана, и принцовете поотделно харесах. Иначе всичко започна с думите на Профи за ДжГ "сам си е химия". Без някой да ми насочи вниманието едва ли щях да се загледам.

# 582
  • Варненска клюкарка
Марги, не съм Рори, ама мисля че тя имаше предвид едната Сон Йе Джин, половинката от Джин-Бин и Со Йе Джи. Втората е принцесата от Хуаранг и от адвокатския сериал на ДжГ. Наскоро някое от момичетата беше писало за скандалджийския и нрав, който лъснал в съобщения или записи, нещо такова.

# 583
На Бини/Бинчо жена му е Сон Йе Джин (Соня накратко), а принцесата от Хуаранг, която харесах много в Адвоката е Со Йе Джи (да речем Сойе или Джия)

Панчо е от срички и букви от името на актьора и затова по-лесно го свързвам с него. Мики ми навява асоциация с Мики Рурк и Мики Маус (но пък в Скандала ще са Мики и Минка). Но си мисля, че дори всеки да използва различен прякор до края на страницата всеки ще се ориентира за кой става въпрос.

В крайна сметка май съобщенията не са били точно това, което са твърдяли и е било малко изкуствено създаден скандал. Нещо такова прочетох.
Иначе 2 в 1 разказа за това, защото аз ги бях объркала двете заради почти еднаквите им имена.

# 584
Аха, вече ми е ясно. Аз помислих Рори да не ни да е изпуснала неволно буквата Н в първото и последното име на едната. Хем ми прозвуча познато, ама не можах да ги навържа 😂

Става. Соня да я наречем тази на Бини 🙃

Общи условия

Активация на акаунт