Белл, аз съм от поколението, което беше ограбено откъм изучаване на чужди езици в училище. Не се изучаваха така разширено, както сега. А всеки овладян чужд език е неимоверно богатство. Затова, ако синът ти се навие да учи корейски, няма да загуби нищо. Като се има предвид, че в един много скъп дял от медицината - пластичната хирургия, Корея е световен лидер, за сина ти езикът може да се окаже от голямо значение. Не казвам, че ще тръгне да специализира точно това, но е възможност не за пренебрегване.
Дотук не съм видяла зле направен актьор, актриса, айдъл или айдълка от всичките, дето със сигурност са пипнати тук-там. Като сравните нашите звезди как са омаймунени, можете да си представите каква е разликата в класата. Понеже в работата се случи да обсъждаме правенето на джуки, покрай колежка от сходна структура, ама чак плашеща докарана, моите колежки твърдят, че не било до майсторлък и естетика. Правещите се държали да им личи, че са се правили. Е не го разбирам такова доброволно обезобразяване! И как така в Корея не са толкова прости, а у нас държат липсата на мозъчни гънки да се вижда изтипосана като патешка човка най-отпред на суратя им?!

. Някои са почти задължителни за гледане, някои са доста старички, някои са от техните семейни, многосерийни, съботно-неделни драми, т.е. около 50 епизода. Но има и 2-3 заглавия, които откровено не стават освен, ако не си луд фен на някой от актьорите.
). И двете стават за гледане, но втората е от дългите.
Белл, съчувствам. Периодично го преживявам и знам какво е.