Сбъркали са заглавието на сериала, трябваше да е Любовта се приземи върху ТЯХ.
Съдба...
Марги със сигурност неволно настъпи мината, това си е сигурна смърт и всеки военен го знае, няма как да го направи нарочно, чист късмет си е и това че малкия успя да отстрани щифта.
Аз пък не разбрах, главните май се засякоха на един мост в Швейцария нали? Там цивилен с раницата на гръб ми беше почти като от ТГ, какво нещо е една прическа. Главната там май се опита да се самоубие ли? Сякаш събираше кураж да скочи ли, не разбрах защо той и остави фотоапарата си и отмина, беше с тая натресената му годеница. Главната видя ли там лицето му, сякаш доста се зачуди като намери документите му от следването, позагледа се в снимката, сякаш се опитваше да се сети нещо.
Ох тези предопределености, изречението което цитира Рори нагоре, преди малко го видях и аз и пак се сетих за продължението в реала...

Рори да, малко е в сянка ХБ, но той като военен е и много сериозен досега не се е усмихнал истински ни веднъж вече 5 серии. Някак несериозно щеше да изглежда капитан от най-страшната армия да е бъбрив и разпуснат като маниери и поведение. Като написах това и се сетих за една реплика от ТГ на секретаря на новия чичо на ГГ, на презентацията на вилното селище каза нещо ала "не му обръщайте внимание, знаете го какъв е чаровен и бъбрив"
Та съвсем различни типове герои, на единия не можеш му затвори устата, аз не сварвах да запомням и анализирам бисерите, на другия пък с ченгел му вадят някоя дума. Всяко нещо с времето си и за БОФ бях видяла, а аз по други групи в подфорума не ходя освен в един друг двор дето отдавтна е умрял и се чудя дали там някой го спомена, или в нашата група. В нашата група пък видях рекламни кадри от официалните на АС и видео докато девойката се опитваше да спре окървавения 4ти да не руши могилите и подминах с безразличие.....Но дойде му времето

ПП Разказвали сме на нашите деца, и снимки има от момента
И друго нещо подобно на предсказание имам с рождената дата на сина ми, трябваше да звънна на един телефон, отдолу пишеше 28. месец. 2003 гълъбче и нарисувано сърчице, това предното лято преди тази дата, опитвах се да намеря човек и се чудех какво означават тези думи, ама ще стане дълго....