АС и други романтични К-драми - тема 2

• 21 633
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
A Moment to Remember е страхотен филм. Една от корейските класики, задължителна за гледане от феновете. Чонг У Сонг и Сон Йе Джин са страхотни. Сипете си чаша вино, пригответе кърпичките и се настройте за една красива любовна история.
А Чонг У Сонг си е име в тяхната индустрия и с него има доста заглавия, които си заслужава да се гледат. Всяко десетилетие си има своите "сърцеразбивачи". Той е от поколнието на тези преди Джун Ки, Бини и Рейн.

Ето го (в ляво) в реклама от преди десетина години, заедно с още един от "сърцеразбивачите" -  Со Джи Соп.

# 526
  • Варненска клюкарка
Марги, благодаря за подробностите Heart Това с подаръка за РД освен романтиката беше и много забавен момент - тя намери пръстена и веднага  си го сложи "ох тук ми е голям и тук и тук, а, ще го нося на палеца", а той я гледа  и когато най-после успя да и вземе думата и каза че това е неговия пръстен и тогава и даде нейния Joy Май запомних като цифра 14та серия, явно там имам любими моменти. май още не си стигнала до болницата като се оплакват един на друг от белезите си Joy
Аз пък намерих онова видео за което ви бях споменала за сватби на к-селебрита 22-23 г, сложила съм го на 2-ра  страница в тази тема, блогърката казва че официалното потвърждение на отношенията им идва на 1.01.2021, т.е. доста преди сватбата, коментирал е също че връзката им е започнала към 8 месеца преди това, т.е. излиза април 2020. Макар че съм склонна да вярвам в случая повече на жълтурите, които за продължителните отношения нямат грешка а К- селебритата винаги са на принципа "посмали малко дЕдо попе" Joy. В онзи магазин където са ги снимали през януари 2019 не личи какво има в пазарската количка, качеството на снимките е ужасно, но изглежда да попълват общия хладилник. А и в другото видео което за момента ми се губи, се коментира че ХБ е взел вино,  вероятно за да си го пият двамата, щом са илезли по тъмно на пазар. Във видеото което съм сложила на 2-ра страница в темата има кадър май от хвърлянето на букета, хванала го е приятелката и, която се е омъжила 5 месеца по-късно, а дотогава не давала никакви признаци. Модел, много красива, младоженецът и също.
И на мен ХБ не ми прилича на някой от властните мъже които биха унищожили кариерата на жена си, но Сон Йе Джин не е първа младост и наистина не се сещам какво би могла да играе след 40 освен кралици, прокурори, полицейски шефове докато в главната роля е някоя друга актриса.... За турците веднага се сещам за един който съсипа кариерата на жена си, първо че започна от там че я омъжи за себе си едва 23 годишна, бездарника се качи на гърба и принуждавайкки я да го влачи навсякъде с нея си.
Макар че Джин-Бин са набори и тя много младее Бинчо ми изглежда още по-млад от нея.Но още от години си личи голяма близост, по интервюгта се разбират с едно кимане, само с един поглед, или като си прошепнат нещо Joy

А тук е официалното съобщение за бременността, в същото видео е и кадърът с хвърлянето на букета. Отдавна не съм наминавала при руските блогъри, но те са доста находчиви със снимките, та пак ще потърся там....

Вярно доста са се засичали през госдините, малко като любимата предопределена любов на корейците.

Тука ще отворя една скоба за огласяването на тайни от ЛЖ. Наскоро АйЮ също потвърди отношенията си със Суки на 1 януари ли беше или на 31 декември? Години преди това през 2017 е огласила края на връзката си с онзи дето е бил с 11 г. по възрастен от нея също на 1.01. и други са се потвърдили на тази дата, не знам нещо символично ли има в нея по темата с ЛЖ, освен че е първия ден от НГ?
Аз пък след кадрите от Берлиналето реших да потърся инфо за присъствието му там. Бил е с два филма, единият с роля играна на английски, много се притеснявал за това, не знам дали не беше и чужд филма, сега нямам възможност да го чета пак че беше дълъг и много объркан текст, ленка е най долу. Преди казармата, според инфото е бил сгосден, бил е с колежката си 2 години. Добре си е послал преди отбиването на военната служба в морската пехота - ТГ е бил с над 30% рейтинг, а някакъв друг сериал с 38%. Филм от  същата година само за 2 -те премиерни седмици в Китай е направил 9,5 млн. долара бокс офис... Пишеше че е срамежлив, точно както съм го усетила и аз по интервютата, а тя е някак много отворена, експанцзивна и май в това отношение много му помага, допълват се много. Пише че свирел на пиано, бях го виждала това и в коментари под песните му, но честно казано ако не бях го прочела не бих предположила точно за пиано, докато например в сериала Сон Йе Джин наистина изкара с дясната ръка мелодията, снимаха я изцяло, а него не го показаха нито веднъж, но така или иначе човек който пее професионално, обикновено е учил и музикален инструмент, то така започва и самото пеене, значи е вярно. Пишеше също че в едно режисьорско проучване от 2015 или 16-та година името му попада в 30-те най желани имена с които предпочитат да работят филмовите режисьори, това означавало че имената там могат да влияят на общественото мнение, освен на бокс офиси, един от късметлиите на които с предимство се изпраща сценария  и прочие...
Признава 4 от връзките си, това не е нарушило развитието на кариерата му. Всеки път е бил доста притискан да го направи, веднъж го направил както сам казал просто така, било вярн, затова, да не търсят никаква друга причина, решил- признал Joy
Ето тук беше едната статия, а другата сега няма как да я търся...
https://gigafox.ru/bg/psihologiya/akt-r-dnya---h-n-bin-h-n-bin-hen-bin-i-ego/

Последна редакция: ср, 28 юни 2023, 13:04 от Беллора

# 527
Айю и Суки обявиха връзката си на 31.12. Не знам може ли да се търси символика в датите.
Минавам да се оплача, че комшията ни е отрязал кабела за интернет, а мобилните данни не са много и вероятно днес ще свършат. Не знам колко време няма да имам интернет, а толкова съм свикнала че имам чувството че ще бъдем отшелници с детето неизвестно колко време. Сложно е да дойдат да сложат нов кабел, защото е в стаята където сме позиционирали тийна и му е създадена някаква зона на комфорт, а за да дойдат да слагат кабел трябва да преместим детето и да се размества вътре в стаята. Междувременно ще мислим как да спасим последните 3 дни от учебната година без интернет, че има още уроци за взимане. ММ ще опита да накара съседа да го върне и оправи, но не е ясно ще стане ли.
Възможно е няколко дни да нямам достъп до интернет.
Добре че си догледах Скандала. И понеже си създадох традиция  слагам няколко клипа от Втория живот.

Целият албум
https://youtu.be/NWqG2RKJ3eI
https://youtu.be/sv1jSrAO-vc
https://youtu.be/SmCoEipyYCs
https://youtu.be/DzTN4Eu151w
https://youtu.be/jjQcgCLN52k

# 528
Няма никаква символика в датите. Просто Диспач, всяка година на 01.01 излиза с нещо скандално, като това често е публикация за някоя двойка, която до момента се е крила или не е признавала официално връзката си. Често информацията се оказва вярна. Това стана нещо като тренд и към края на годината започват догадките коя ще е поредната двойка разкрита от медията.

# 529
A Moment to Remember е страхотен филм. Една от корейските класики, задължителна за гледане от феновете.
В такъв случай ще го потърся по-нататък, хареса ми Сон Йе Джин и ми се иска да я видя и в нещо различно Blush

Рори, жалко за нета... Без телевизия със сигурност мога, но без интернет ще ми е много криво.

А, Хьон Бин е артистичен псевдоним.  Истинското му име ако запомних правилно е Ким Тае Пьонг според статията,  която е сложила Бел по-нагоре. Сладур, признал за някоя от връзките си без особена причина, просто защото било вярно.

Бел, стигнах снощи до този момент в болницата Joy ГГерой взе да онагледява, че нейният белег е нищо в сравнение с  неговите, а най-забавната част е като момчетата го заварват с разкопчана риза. Се Ри казва, че не я е разкопчала тя, той прибързано изстрелва "и аз не съм" Satisfied

# 530
Марги, имаш много богат избор щом искаш да видиш Сон Йе Джин в нещо различно. Филмографията ѝ е доста дълга и си е партнирала с много от популярните актьори Hands V.

# 531
  • Варненска клюкарка
Марги, то май се чете ХюнБин, така поне го изговарят както и Ким Со Хюн го изговарят с ю, а не с ьо. И двете срички от псевдонима ХБ са популярни като имена. На мен в други сериали ми говорят за Уон Бин (още веднъж кО го чуя ще взема да го разгледам и него 🤪) Пако за не знам кой  път споменава себе с като "красив като Уон Бин" в Убий ме, излекувай ме, а главната в извънземното се хвалеше на ГГ че се била целувала с въпросния. И при него е псевдоним, айдъл, актьор, спрягат го за голям красавец, ама май вече е на повечко години. А руските блогъри по нечий пример отдавна смятат че тези с псевдонимите, по голямата част от тях отдавна са уредили юридически въпроса приемайки официално второто си име. Имаше дадени примери, но не обърнах внимание тогава, или по скоро идея си нямах кой кой е... Сега вече поглъщам всичко с интерес, дори да не съм ги чувала преди.
Гледах някакъв откъс от филм/сериал със Сон Йе Джин - получи буркан със светулки, като го отвори те бавно полетяха нагоре и се получи много красиво💜

Рори много неприятно, случвало ни се е, но нашите на сигнал за прекъснати кабели реагират веднага. От няколко години не знам ММ какъв план е подписал с мобилния  оператор, но сме без лимит на мобилния  нет, та той ме спасява когато другия рухне.

# 532
Уон Бин си е малко феномен. Има 5 филма и толкова сериала, не е снимал от 13 години, но за сметка на това все още много брандове го търсят за реклама на продуктите им. Всичките му филми са много силни, но и много тежки. Последната му драма Приятели е от 2002, съвместен проект на ЮК и Япония и е само 4 епизода, а за Autumn in my Heart писах преди време, че е само за зрители решили да си изплачат очите.
От 2007 г. е Посланик на добра воля за UNICEF и участва в доста техни инициативи.

Реклама с Минка, с Извънземното
Съвместно с Tous Les Jours & UNICEF
За Olympus

# 533
Леле, не е снимал от 13 години и продължават да го търсят Flushed След толкова време можеше и никой да не сеща вече за него,  но явно си е доста успешен...

Снощи приключих с Любовта се приземи върху теб. Не знам кога станах такава ревла, но в първата половина на последния епизод не се спрях. Иначе финала е добър според мен- хем логичен, хем оптимистичен.
Като изключим пълнежа, който на моменти ми идваше наистина в повече,  сериалът се нарежда сред любимите ми. Heart

Събирам на едно място моментите зад кадър
https://youtu.be/UsdJUv60VsQ 1-4 еп.
https://youtu.be/e3Mwc7nD52s 5-8 еп.
https://youtu.be/H-ZqzJvl200 7-8 еп.
https://youtu.be/T4JSM4OP504 9-16 еп.

# 534
  • Варненска клюкарка
https://youtu.be/H-ZqzJvl200 7-8 еп.
ХБ наистина свири на пианото и то мелодията пресдмет на първата им среща, малко я срича, но то си е до репетиции а и нотите не са пред него.
Марги и аз така казах назад, много съм се размекнала, не знам колко пъти ме стиснаха някои неща за гърлото.
Толям смях по сетовете, на няколко места и режисьора и той се хили с тях.Сума и сърчица показаха и те и като мемета, сърчице по сърчице и ей ги на наистина Heart
Доста голям екип са се вдигнали до Алпите, винаги си е голямо предизвикателство когато се снима зад граница, че и толкова далеч. Браво!
Много се забавлявам на първа серия и на самата серия и зад кадър.
Аз онези лелки от пълнежа признавам си си ги спестих когато ГГ се изнесоха на юг.

# 535
Потроших много нерви днес, но вече имам интернет.

Загледах Принца на покрива. Също като Легендите засега ме заинтригува само чосонската история, а съвременната до преди малко беше тъпа, но от момента в който взеха да рушат жилището на главната стана много смешно и може би постепенно ще стане интересно. До тук установих 4 познати лица. Принцът (новият ми любимец Пак Ю Чон) и единият от служителите му съм ги гледала в Скандала. Братовчедът в съвременността е личния враг на Кей в Песа и вълка и майката ми е позната. Не се сещам къде, но и другаде съм я гледала като нечия майка.
Ако някой е гледал Принц на покрива може ли да сподели от коя серия става интересно или по-точно кога ще покажат какво се е случило в чосонската история.
Този път пътуването във времето е групово в посока бъдещето при лунно затъмнение.

Последна редакция: чт, 29 юни 2023, 20:13 от Рори72

# 536
  • Варненска клюкарка
Рори, някъде към последните серии се разбираше. Помня едни поръсени с отрова сушени  райски ябълки  от които май умря принцесата, помня и как антуража се завърнаха един по един в Чосон, накрая и принца, но съм гледала спорадично, а финалната я гледах  цялата, но ми се видя много изсмукан финал, после им свикнах, че и други недомислени финали видях. След АС и ТГ (започнат от някъде) Принц на покрива ми беше 3-ти К- сериал, но не можа да ме хване, въпреки че се опитах да го загледам. Двете сестри в съвременността се оказаха истински кръвни сестри, а не заварени от брака на родителите им  (имаше дълга объркана история с истинската им майка) в миналото бяха братовчедки и в съвременността принца намери и двете, но се влюби в братовчедката, помня отделни сцени, дано с пропуските ми да съм схванала правилно историята. Дано някой да може да разкаже повече. Харесах една от песните и я сложих на първа страница.

# 537
В мин. са истински сестри, а в съвременността нещо като доведени, но голямата и в миналото, и в бъдещето е голям дзвер.
Обаче не разбрах съвременния наследник на принца (как изобщо има такъв като жена му умря) умря ли. Защото принца не се появи в неговото тяло.

# 538
Гледах някакъв откъс от филм/сериал със Сон Йе Джин - получи буркан със светулки, като го отвори те бавно полетяха нагоре и се получи много красиво💜
   Много ми е познато, гледала съм го някъде.
МинХо скочи с много нива нагоре в класацията - харесвани с "Пачинко"  https://youtu.be/O1r5XXJOYNA.
Първият сериал за който ми е леко ядосано, че ще трябва да чакам за вторият сезон. Joy Останалите актьори не са ми познати, освен етървата която в "Кралят" беше премиерша искаща за да омъжва за него, и възрастната версия на приятелката на главната, пак от "Кралят" - беше шеф-придворна и му криеше в спалнята n-бройки талисмани за женене Joy
  По план следващият трябваше да е комедия Joy "Dream High 1"  https://youtu.be/TfeVvhfu3xE  амии, Звездьо от малък си става за актьор. Беки, Joy добре, че ми е любимка от следващите и проекти. Във 2ри сезон и Пако играел.
 Пак по план следващият трябваше да е сериозен, но попаднах на Минка "Her private life" https://youtu.be/V_QJ0jLKWFo дано да е добра комедия, да ми оправи вкуса от "Forecasting Love and Weather" https://youtu.be/B--OvWV3HFw

# 539
Рори, чак в последния епизод става ясно какво е станало в миналото, когато и четиримата пътешественици се връщат обратно в Чосон. В останалото време действието се развива в настоящето. Пътуването във времето не се случва периодично. Идват, вършат каквото има да вършат и накрая се връщат обратно в миналото.
Двете момичета в настоящето са полусестри - една майка, но различни бащи. По някое време се появява биологичната им майка и в последствие се разбира какви са двете момичета и каква е връзката с жената, която ги е отгледала и те приемат за майка. От сериалите давани по нашите телевизии, актрисата е участвала в Cheat On Me If You Can. С Пак Ю Чон имат още един общ сериал - I Miss You. Хубав е, но е мелодраматичен. Поне е с хубав край.
Биологичната майка, която се появява по-късно, е играла майката на каката в Извънземното, майката на Минчо в Русалката, и има епизодично участие в сериала на Бин-Джин.
Дъщерята на бабето игра майката на Бини в ТГ, а в Наследниците беше мащехата на Минчо.

Крис, за Пачинко някъде се споменаваше, че може да са и три сезона, според това, че първи сезон е обхванал едва 1/3 от съдържанието на книгата. Имам книгата, но така и още не съм я прочела.

За разлика от Dream High 1, втората част не е толкова добра.

Her private life би трябвало да ти оправи вкуса от Синоптиците. То и само Ким Дже Ук е достатъчен за това Wink, а и е подходящ по възраст за Минка.

Общи условия

Активация на акаунт