Подготовка за малкия човек - тема 23

• 44 825
  • 762
  •   2
Отговори
# 675
Тя cherry има дете и вероятно няма да ползва за първи път. Аз поръчах тази, но вече не помня от кой сайт. Някакъв смотан беше. Има ги и в олх. Много съм доволна. По цели нощи работи + 2-3 часа всеки следобед и я зареждам веднъж на 10 дни сигурно. Иначе Оли и ние го имахме, развали се за по-малко от година ползване
Скрит текст:

# 676
Nomadgirl, благодаря, но става въпрос за голямо дете Simple Smile знам, че белия шум му помага, затова и търся удобен вариант. Досега ползвах стар таблет, но няма да можем да го ползваме вече.
Бухалчето Оли го имам, оригиналното, но то спира след 20 минути. Малкото така ли е?

ЕДИТ: Оо AlisonParker, точно ги гледах вчера тези. Щом го препоръчваш, взимам го и аз! Благодаря ти много Flowers Hibiscus

# 677
Nomadgirl, благодаря, но става въпрос за голямо дете Simple Smile знам, че белия шум му помага, затова и търся удобен вариант. Досега ползвах стар таблет, но няма да можем да го ползваме вече.
Бухалчето Оли го имам, оригиналното, но то спира след 20 минути. Малкото така ли е?

ЕДИТ: Оо AlisonParker, точно ги гледах вчера тези. Щом го препоръчваш, взимам го и аз! Благодаря ти много Flowers Hibiscus

Ние сме с тази https://www.emag.bg/prenosim-ured-za-bjal-shum-easysleep-10-vida … p-1/pd/DMN17LMBM/
Много сме доволни, може и цяла нощ да работи и е доста компактна. Има и таймер да спре ако искате след 15,30 или 45 мин. Батерията като се сетя я зареждам.

# 678
Нямаше да купя, защото ползвахме таблет и колонка, съответно няма нужда да ставам да спирам, ако искам, но ми подариха пингвин на Чиполино. Извадих му само машинката Simple Smile Пускам я за 30 Мин, но може да не е с таймер, до колкото знам. Не ме кефи това, че е с батерии, но взех зареждащи се.

# 679
Cherry_blossom, да, пак е 20мин и 3 часа в режим на готовност (активира де сама при силен шум/плач), зарежда с usb. Не знаех, че вече си използвала к затова така коментирах, но вярвам, че ще е полезно и на други, които четат. 😅
Аз просто съжалих, че не пробвах с телефон преди да дам 70лв 🙈

# 680
На нас ни подариха бухалчето Оли и малката панда Пип за количката. И от двете съм доволна, освен бял шум има и няколко приспивни мелодии и други звуци.Зареждат се с usb, за мен това е голям плюс, имат степен на звука и се активират от по-силен шум или плач. 20мин и след това спира, в 99% от случаите бебето е заспало, но предполагам, не е само до белия шум а и до дете.

# 681
  • София/Севлиево
И аз имам Оли , който се зарежда с ЮЕсБи,и съм доволна от него.Даже откакто съм го купила само два пъти е зареждан,а малкия заспива с него и на обяд,и вечер(ако не го пусна трябва да му пея,ама след като половин час упражнявам гласните си струни ми писва и го пускам,как ще спи на яслата идея си нямам)...

# 682
Моето дете спи вкъщи на бял шум, но у бабите заспива без. То и аз май свиквах с него, а и бях чела за ползите при спане на бял шум, та за това го държа

# 683
Колко броя бял шум имат вашите бухалчета Оли??? И ние имаме,но нещо освен сърцебиене и река/вода/ +3мелодии друго нямаме 🤔🤔нашето е малкия размер (ако има значение)

# 684
Телефоните отделят по-голямо количество радиация, както и всякакви подобни устройства и блутут колонки. По-добре нещо с предварително записан шум сякаш.

# 685
Ако така ще го мислиш, на много места не трябва да си водиш детето, че колко радиация има. Даже и рутера вкъщи трябва да махнеш, че то бебето не стои само в една стая, а в стаята където е рутера се излъчва много

# 686
Ако така ще го мислиш, на много места не трябва да си водиш детето, че колко радиация има. Даже и рутера вкъщи трябва да махнеш, че то бебето не стои само в една стая, а в стаята където е рутера се излъчва много

По принцип е така и пак не мога да си представя да му сложа телефон до главата примерно.  Попрочетох тези дни за проблемите с iphone 12 и оттам ми попаднаха и други съвети как да се понамали поне малко излишната радиация и много от съветите не бяха лоши. Опитвам се и да не си държа телефона в скута докато го ползвам.

# 687
Дори да се ползва телефон за бял шум, той има достатъчно силен звук, за да се държи другаде в стаята, не до детето и особено не до главата му. Плюшените играчки за бял шум също не знам да се държат до главата, все пак това може да доведе до задушаване най-малкото

# 688
  • София
Аз само да допълня, че плюсът на машинките и играчките за бял шум по принцип са настроени на определена височина/честота, която да успива детето и да не е прекалено силна. Телефони/таблети и други устройства може да са прекалено силни и да нямат същия ефект, ако не се нагласят правилно. Ние имахме някаква малка сива играчка подарък (от тип бухалчето Оли), пусках няколко пъти, но така и не свикна.

# 689
Аз ще се присъединя към JayTay в това, че нашето бебе също изобщо не се повлия от бял шум.
В периодът на коликите, специално, просто си го гушкахме и разнасяхме с нас. По време на регресията в 4тия месец единствено от минаването и помогна,
Ако можете пробвайте с телефон/или каквото имате/ и след това инвестирайте .

Общи условия

Активация на акаунт