Термин ЯНУАРИ 2024 год.

• 43 650
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
Sineochka , благодаря за успокоението , знаеш колко е трудно да не се притесняваме , след предишни неуспехи , но явно тря ВА да се мине през това , за да оценим повече положителните неща след гадното , за преекламсия какво вземаш ? Нали на хематолог или имонолог назначава лечение , може би кардиолог . Аз имам назначено изследване в 13 седмица за това . Ти при кой се следиш ?

Аз днес се вкарах  малко във филм пак , хематолог ми назначи изследвания и си казах добре ще си пусна бета чхг , обаче в друга лаборатория предният път във аВита , днес в Геника и стойността не е нараснала двойно , отдавам го на различните лаборатории и силно вярвам на това.

Rainball най- добре ако нямаш изследвания си пусни или се свържи с хематолог , аз вчера това направих , даже онлайн с една лекарка от Токуда - Веселина Иванова , доста добре ми обясни , аз бих фраксипарин през ден , а то така нямало смисъл , така че пусни изследвания да ти е спокойно .

Kitti аз също нямам симптоми само дето и мен гърдите ме болят , даже ми се пие кафе повече от преди . Не ми става лошо от храни , енергична съм … така че това е добре ( надявам се )

Little paradise , аз знам от една приятелка пиеше кофлет за гърло по време на бременност .

# 121
Благодаря за отговора Лято!

# 122
Момичета , още го мисля това с бета чхг , мислите ли , че отклонението от лабораторите миже да е голямо , значи на 11.5 Кандиларов - 447 , 18.05 Вита - 5447, 20.05 Геника - 6890 ? Между първата стойност и втората е супер , ама втората и с третата ме шашардиса пак ☹

# 123
Sineochka , благодаря за успокоението , знаеш колко е трудно да не се притесняваме , след предишни неуспехи , но явно тря ВА да се мине през това , за да оценим повече положителните неща след гадното , за преекламсия какво вземаш ? Нали на хематолог или имонолог назначава лечение , може би кардиолог . Аз имам назначено изследване в 13 седмица за това . Ти при кой се следиш ?

Аз днес се вкарах  малко във филм пак , хематолог ми назначи изследвания и си казах добре ще си пусна бета чхг , обаче в друга лаборатория предният път във аВита , днес в Геника и стойността не е нараснала двойно , отдавам го на различните лаборатории и силно вярвам на това.

Rainball най- добре ако нямаш изследвания си пусни или се свържи с хематолог , аз вчера това направих , даже онлайн с една лекарка от Токуда - Веселина Иванова , доста добре ми обясни , аз бих фраксипарин през ден , а то така нямало смисъл , така че пусни изследвания да ти е спокойно .

Kitti аз също нямам симптоми само дето и мен гърдите ме болят , даже ми се пие кафе повече от преди . Не ми става лошо от храни , енергична съм … така че това е добре ( надявам се )

Little paradise , аз знам от една приятелка пиеше кофлет за гърло по време на бременност .
Пуснала съм тромбофилия и чакам резултати, защото не видях нито във форуми нито някой доктор с който се свързах да препоръчва толкова висока доза.
Аз съм с мисед аборт преди 2 години в 4-5 г.с
С поликистоза съм и го дължа на некачествени фоликули.

# 124
Като излезнат резултатите , ще имаш яснота , Спокойно , като се вземат мерки навреме , всичко ще е наред !

# 125

В момента нищо не взимам. Ще направя изследвания и аз с БХС. Пия аперин протест и Натаспин Х. Следя се при д-р Константин Петров в Сердика. Поддържам контакт с кардиоложката следя се при д-р Чилингирова. Терапията с фраксапарин е назмапенат от имунолога, но за момента не сме включили още. Като отива е понеделник ще видим какво ще решаваме. А, при теб? При кого ходиш?
Нараснал е ЧХГ, като аз мисля, че в един момент започва да нараства по бавно все пак развитието в началото е много бързо. Кога си на преглед пак?

# 126
  • Бургас
На кой сте се спрели? И ние обмисляме, но се оказа, че избора е сравнително голям 🤔
Sineochka, аз ще правя пренатален тест сега в началото на юни.
Двуомя се. Репродуктивният ми работи в Афродита, а там правят Vision и той препоръчва тях. Но аз бях събрала мнение и за Veragene в Синево. Цената за един и същи обхват е двойна, а последния тест има и оценка за 100 моногамни заболявания. Та сигурно ще избера него. В промоция е до края на юни мисля.

# 127
[quote author=Лято 2021 link=topic=1552427.msg46461297#msg46461297 date=

В момента нищо не взимам. Ще направя изследвания и аз с БХС. Пия аперин протест и Натаспин Х. Следя се при д-р Константин Петров в Сердика. Поддържам контакт с кардиоложката следя се при д-р Чилингирова. Терапията с фраксапарин е назмапенат от имунолога, но за момента не сме включили още. Като отива е понеделник ще видим какво ще решаваме. А, при теб? При кого ходиш?
Нараснал е ЧХГ, като аз мисля, че в един момент започва да нараства по бавно все пак развитието в началото е много бързо. Кога си на преглед пак?
[/quote

Аз съм от Разлог и там ходя при др . Божикова ( утре съм там) в София имам час при др . Гълабица Велева от Токуда в юни , бях при др. Чорбова от Вита , ама май не съм доволна от нея , мисля там вече да не ходя. За сега докторката от Разлог ми е най вдъхваща доверие , тъй като знае и историята , проблема при нея е , че е супер заета и се притеснявам да не пропусне нещо .
Да ти бъде назначена правилната терапия и всичко да е наред утре .

Таничка , пренаталният тест до коя седмица се прави ?Аз не знаех за него , но сега се заинтересувах и аз .  b][/b]

# 128
Да се включа и аз при вас в темата, последната ми МЦ е 23.04. по мой сметки съм точно 4.г.с. имам една късна загуба в 23+5 дни преди 3 години, тогава бях с обикновен серклаж заради предишна конизация. Сега съм с абдоминален серклаж сложен преди забременяването, та се надявам да изтикам до края. Имам тромбофилия, най-вероятно по нататък ще съм на фраксипарин, но за сега съм само на натаспин. Аз също обмислям да пускам пренатален тест. По едно време доста бях чела за тях и стихнах до заключението, че колкото е по-обширен толкова е по- не е достоверен, та не знам и аз кой ще правя все още. До сега нямам никакви симптоми на бременост:) но скоро ги очаквам. На 28 съм на преглед да видим ще се види ли нещо изобщо. Има ли момичета който се следят в Надежда.

# 129
  • Бургас
Лято 2021, различните ги правят от различна седмица. Повечето са след 10гс, някои от 9гс.

# 130
*Таничка* МГ 2/5
Таничка - манифестиращ генератор ли си с профил  2/5? 😄

# 131
  • Бургас
*Таничка* МГ 2/5
Оооо да, а ти?

# 132
С първата бременност бях питала следящия ми АГ за пренатест и според него има смисъл, само ако има някакви съмнения след феталната морфология. Все пак разбирам притесненията на момичетата с усложнения, които се обсъждат и ако става въпрос за спокойствието си заслужава

Някоя беше питала за болки в гърлото, детските бонбони за смучене на Кармолис са добри, също чай с мед и лимон. И аз още съм с хрема и кашлица, много е досадно...

Моят втори преглед е утре, най-накрая дойде времето, нямам търпение вече, предишният беше на 3ти май и се видя само тъмно кръгче, което док предположи, че ще бъде точица за следващия преглед и много се надявам всичко да е наред. ПРМ ми е на 30.03 и според апп-а съм в 7г.с и 3 дни.
Иначе симптоми нямам и аз никакви, освен липсата на цикъл и придърпвания от време на време.

# 133
*Таничка* МГ 2/5
МГ 6/2 профил. 👌😃

# 134
  • Бургас
*Таничка* МГ 2/5
МГ 6/2 профил. 👌😃
приятно ми е да се запознаем Simple Smile Аз съм с 2-14 и 13-33 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт