Първолачето езици учи, в ЕС трябва да сполучи

• 15 212
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
  • ново

За междусрочната ваканция (ако не бъде отменена), посоката ни ще е към Велинград!
Желаещи мами? Simple Smile

Вили, предложението е супер и желание има, но за съжаление, и ние сме на работа Sad

# 136
Tони, Веси, и в събота и неделя ли работите, бе хора?  bouquet

Отлична работа на щерката по математика!
Мноого съм доволна.
Вече смятат с прехвърляне на единицата.

Днес съм в потрес, щото по пътя към къщи пееше химна на Европа на български (учили го по музика!).
Нашият обаче и на мелодия не може да го докара.
Ще се поправям!
Срамота!

Добре дошла на Мики Маус.

# 137
Tони, Веси, и в събота и неделя ли работите, бе хора?  bouquet

Понякога - да. Аз поне. Веднъж месечно съм дежурна в събота и неделя и трябва да съм на разположение, а не във Велинград Mr. Green

# 138
Ауууууууууу срамота къде ни е потънала темата! HugКъде сте бе мами?След многото ваканции днес пак беше вълнуваща сутрин "трябва да съм на училище в 7ч.сутринта,чакай бе Йоанче защо бе мила ,така бе мамо за да съм първа".Ужас от сутрента ми е за ръчкала да не говорим,че раницата е приготвена от петък та започваме с голамо желание втория срок.Лека седмица пълна с усмивки!  bouquet

# 139
  • София и там където не се пуши
И аз да си похваля проблемното ми детенце. Без грешка на контролно по математика.

# 140
Здравейте, аз като майка на двама ученици съм притеснена от това как да бъде организирано прибирането на децата ми от училище, с кого ще стоят в къщи докато се приберем с баща им... Слава богу свекърва ми пое от скоро този ангажимент и аз наистина много и благодаря за помоща и отзивчивостта, защото тя не живее в нас, а в друг квартал дори... но незная как ще се справим, когато първолачето мине 2 смяна във втори клас, как съчетавате работата и организацията по прибирането на децата си, особено пък първолаците?  Thinking

# 141
Здравейте, момичета!
Вчера попаднах на един сайт с научно популярни филми. И понеже Ралица в момента е на вълна бебета и въобще всичко касаещо човешкото тяло, струва ми се, че може да е полезен и на вас. Тематиката е многообразна - животни, космос, загадки, технологии, катастрофи. Разгледайте го.
Мики Маус, организацията е сложна, но се справяме. И мен ме тормози въпросът за догодина, когато ще започнат да учат на смени. А след още две, когато и малката тръгне на училище, не знам. Ще му мислим в движение.

Поздравявам детенцето на Дороти, а на Птица - много лека бременност до края, то не остана като гледам Simple Smile

И едно питане - бихте ли пуснали първолачетата на зелено училище?

# 142
Тресат ни валентиновски емоции.
Снощи бях настоятелно помолена да взема участие в изработване на картичка.
Изрязвах сърца до откат, щото трябваше да са мноооого!
Надникнах незабелязано, любопитна за посланието - "Мили Давид, честит Св. Валентин. Много те обичам, но няма да разбереш кой ти го изпраща."  Joy
Идеята е, произведението да се пъхне в чантата на момъка в подходящото време.
Казах й, че да бърка в раницата не е уместно, да опита с  учебниците на чина в голямото междучасие, например.

И ме налегнаха размишления разни - ами ако чувствата й станат повод за присмех!

Къде сте, мами?

# 143

Тук bowuu
Много сладко послание.
Ако планът успее, тайната ще бъде запазена, чувствата - скрити и присмехът няма да намери обект  Blush
Всъщност не мисля, че би могла да предотвратиш евентуалните последствия от подобно излияние - пък били и те в някаква степен разочароващи. Би могла да я попиташ  доколко държи посланието да бъде наистина "тайно" и да я подготвиш, че все пак е възможно да бъде "разкрита".
А и не е задължително да срещне присмех в лошия смисъл - иска ми се да мисля, че са още твърде малки, за да бъдат жестоки в шегите си и груби в смеха си.
Макар и да подозирам, че не съм права.

# 144
Я! А Тони е имала рожденици. Двама при това! Grinning
Пожелавам им много здраве и хубаво детство.

# 145
  • София
Вердад,благодаря за сайта!На нас лично ще ни бъде много интересен и със сигурност ще се намери с какво да си допълва информацията за различни неща!
 И аз скоро се замислих как ще се справяме догодина ,когато първо ще са на смени и второ ще започват у-ще доста по-рано от сега ThinkingНо наистина в движение ще намерим разрешение.
 Нас засега не ни тресът валентинови емоции,но може би довечера...Ще видим.
 Тонка да са ти живи и здрави рожденниците  bouquet

# 146
Благодаря за пожеланията!  bouquet
Пораснаха малчуганите с още една година Laughing

# 147
ВЕЛИ,мерси за пожеланието дано всичко мине добре с раждането,че колкото по малко остава толкова повече ме е страх.Това с РАЛИЦА доста романтично браво ние пък с нашият момък сме скарани нещо не се разбират добре.Аз тази вечер я питам знаеш ли утре какъв празник е?Тя да на любовниците така съм се смяла,че милата малко ми се разсърди.Ами то два месеца и половина и нашите първолачета ще завършат първи клас.  bouquet Hug

# 148
Вердад, питаше за зелено училище. Ми то е индивидуално, опира до детето, ако Ралица може да се оправя сама, не виждам защо да не я пуснеш. А кога планират зелено училище за вашия клас? И колко ще струва, приблизително ?

Виж, Трифон аз не бих го пуснала в първи клас, просто още не може да се обслужва сам за всичко Confused Пък и госпожата им в един разговор каза, че тя също не би се наела с първокласници да ходи на зелено училище.

# 149
  • София
Треската за св Валентин е обхванала и моите деца.Направиха покани за рождения си ден.Месец и половин по рано.Аз не съм ходила да запазя мястото за празненството ,а те са "написали"час и място за срещата.

Общи условия

Активация на акаунт