Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 12 тема

• 52 837
  • 788
  •   1
Отговори
# 210
Към средата на месеца щяло да има колекция , може би другата седмица .

# 211
Тъкмо до есента ще си ги получат клиентките 😄

# 212
То и лято няма oще. Grinning

# 213
Много странно с тези колекции ,излизат по средата на сезона за който са направени и после месец и половина чакане .Очевидно ,че да съберат поръчките и да видят колко бройки да направят и кое се поръчва най-много ,но не е честно спрямо клиентите .

# 214
Чудя се дали най-после ще решат да пуснат неща от лен. Виждам, че други бг брандове са си взели поука и доста неща имат вече от такава материя, но за жалост нищо по-специално и по-различно от ленените ризи и панталонки по зара и подобните, може би защото нямат възможност да поръчат дизайнерски платове и принтове, а ползват каквото продават по складовете за платове.

Все си мисля, че Алеса като голям бранд биха имали ресурсите да поръчат плат лен с някакъв техен дизайнерски принт и да направят някакви комплектчета от къси панталонки и къса ризка/блузка/топ примерно или рокли. Примерно миналогодишния им сет Lovelink ще е страхотен (лично според мен) ако е от лен с някакъв красив дизайнерски принт (ама не луксури принта 😂 ).
Знам, че като цяло феновете на Алеса или не им пука за материята или нямат против сегашните материи, които ползват, но просто смятам, че с мащаба, с който оперират, биха имали възможност да пуснат и серии с естествени материи с красиви и различни от масовите принтове за такива като мен също.

# 215
Напълно съм съгласна. Аз много харесвам за лятото лен и сега си пазарувах точно тези дни ленени дрешки. Ще е много готино, ако направят разчупени моделчета от такава материя, ще е много добро разнообразяване.

Чудя се дали най-после ще решат да пуснат неща от лен. Виждам, че други бг брандове са си взели поука и доста неща имат вече от такава материя, но за жалост нищо по-специално и по-различно от ленените ризи и панталонки по зара и подобните, може би защото нямат възможност да поръчат дизайнерски платове и принтове, а ползват каквото продават по складовете за платове.

Все си мисля, че Алеса като голям бранд биха имали ресурсите да поръчат плат лен с някакъв техен дизайнерски принт и да направят някакви комплектчета от къси панталонки и къса ризка/блузка/топ примерно или рокли. Примерно миналогодишния им сет Lovelink ще е страхотен (лично според мен) ако е от лен с някакъв красив дизайнерски принт (ама не луксури принта 😂 ).
Знам, че като цяло феновете на Алеса или не им пука за материята или нямат против сегашните материи, които ползват, но просто смятам, че с мащаба, с който оперират, биха имали възможност да пуснат и серии с естествени материи с красиви и различни от масовите принтове за такива като мен също.

# 216
  • Варна
Къде няма лято още? Аз съм пуснала климатика вече.
Миналата година мисля че имаха едни панталонки и риза от лен в синьо.

# 217
Аз също съм с две ръце за лена. Обръщам внимание от каква материя е дрехата. Биха направили доста добро впечатление, но тогава и цените ще са още по-високи.

# 218
Синьото комплектче беше полиестер 😀😀

# 219
  • Варна
Верно... Заблудила съм се, защото ми заприлича

# 220
Не бих се надявала на лен. Grinning

# 221
Те сега с тия изкуствени материи са надули яко цените, само си представям ако пуснат нещо от лен 🤭 Аз вече не се и надявам на нещо ново, въртят, сучат, лятото все едни и същи шарении като модели и принтове. Чак банални ми идват. Да пуснат нещо свежо (ама не неонови цветове отново)…

# 222
В полиестера е истината, върви като топъл хляб, не се и мачка хаха.... Не че са само те на тоя принцип.

# 223
Алеса предлагат принт с тигри, Авин ни предлага ето това

https://avinonline.com/produkt/gastherizon-s-kolan/

Надявам се новите им модели ще са оригинални и на ниво, че конкуренцията им повече ме грабва.

# 224
  • Варна
Аз в чата баш това писах. Тоя гащеризон ми е супер як, особено на фона на пайетите и тигрите на Алеса. Само не разбрах каква материя е.

Общи условия

Активация на акаунт