Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 12 тема

• 52 785
  • 788
  •   1
Отговори
# 135
Е как какво ще има ...кроп-топове естествено Heart Eyes Дано да не е само това хаха. Харесват ми, но не са за мен, или по-скоро аз вече не съм за тях ... Взех си един, да не съм капо... готин е Heart, но не бих повторила засега.

Последна редакция: сб, 27 май 2023, 16:09 от *Emerald

# 136
  • Варна
Пък може и да няма парти тая година, де да ги знам, нещо пускат снимки от миналогодишното. Нали са в Абу Даби горкинките, може да са решили тая година без парти. Ама ми е абсурд това лятна колекция да я пускаш когато един месец от лятото вече е минал и да я чакаш още един месец.

# 137
Пазарувайте , че поскъпва ...

# 138
Не може да няма парти, абсурд Heart Eyes Аз си понакупих почти всичко за лятото, ако нещо много много ми хареса, тогава ще чакам...

# 139
Пазарувайте , че поскъпва ...

Оле тази първата рокля я бях поръчала и я върнах. Хем много широка ми беше, а беше в С размер, хем като нощница. Никак не ми допадна, само че аз май я бях поръчала в синьо

# 140
Posh ,тя и от снимките си прилича на нощница и изглежда доста широка ,може би за плажна само ,ще е подходяща

# 141
Емералд, върнах панталона вчера. И тъй като върнах артикул преди да получа панталона им казах да ми приспаднат сумата направо от тази на панталона. Вчера попитах сега в този случай, като връщам панталона дали ще ми върнат цялата сума на панталона, но отговора на момичето беше, че трябва да огледа нещата, за да ми отговори коректно. Разбрахме се за връщане на обаждане. От вчера сутринта до днес обаждане няма.
Чудя се и официалната рокля, която ви показах с какво да я заменям, но и аз най-вероятно ще изчакам новите неща и тогава ще решавам.

# 142
Ако започнат да ползват ChatGPT за идеи, може би ще им се получават по-сполучливи принтове. Или този просто се усеща като да отбиват номера..

# 143
  • Варна
Отврат е и това и тигрите.

# 144
Ох тези шарении  са no comment ……..

# 145
  • Пловдив
Оле какви са тия тигри, просто паднах като ги видях. Съжалявам, просто са ужасни за мен.
А новият принт изглежда все едно са взели слънчогледите от един принт преди 5-6 години ( слънчоглед на син фон) +  миналогодишните неща.

# 146
Да се похваля, че си получих Notice Me панталона и съм влюбена в него Purple Heart Заради многото коментари, че е много умален, си го взех в S, а не в XS размер.

На мен в талията остава едно пръстче място и там може би и в XS бих се намърдала, но понеже в ханша ми пък си е съвсем точно, не мисля да го заменям за по-малкия размер. А и както е, ми е много удобен за седене Grinning

Крачолите също са ми Оk като дължина Simple Smile

Ще видя, като го понося, дали платът ще се отпусне.

# 147
Тигрите цепят мрака. По голяма безвкусица не съм си и представяла.
Явно тези нови дрехи са препратка към стари такива. Имаше едни тениски с тигри, както и принта със слънчогледите... за пореден път си показват, че нямат никакво вдъхновение и креативност. Изчерпали са се отвсякъде.
И най- дразнещото и неуважително нещо за мен е да се снимаш с телефона и да го качиш новия продукт. Никакво старание да бъде снимано професионално, да бъде представено от всичките му страни. Ама за какво да се харчат за фотосесия, цялата печалба искат на и без това надценените си артикули.

# 148
Ако започнат да ползват ChatGPT за идеи, може би ще им се получават по-сполучливи принтове. Или този просто се усеща като да отбиват номера..

Хаххаха на майчето погледа казва всичко. Все едно са я мислили на по бутилка от нещо тая колекция…

# 149
На мен ми харесват тениските , бих си взела , ако бяха 25/30 лв . Grinning
Надявам се да пуснат колекцията скоро .

Общи условия

Активация на акаунт