12. КЛАС - МАТУРИ И ИЗПИТИ

• 54 396
  • 780
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Да напомня, че до 29.05. е срокът за регистрация за редовните изпити на СУ.

# 631
  • В светлината на слънцето
А ние сме в събота. И май ще вали. ⛈

# 632
  • София
Ние сме в неделя и все дъждовно го дават. Добре поне, че махнаха гръмотевиците. Joy

# 633
  • Sofiа
И нашият е в събота. Нямаме късмета на "Сахара", за нас все още има гръмотевици.
Все се надявам, че магически ще изчезнат до няколко дни.
Угф, с тая почивна сряда, хич не мога да се ориентирам кой ден сме. Струва ми се ,че има една седмица, пък то 3 дни остават Flushed

# 634
  • София
Петъчно сме ние. И дъжд, и гръмотевици, и всички екстри... Че май ще е такова времето до средата на юни. Rolling Eyes
Младежът вика, че тъкмо щял да тренира за лесна адаптация към Нидерландия. Satisfied

# 635
  • София
Ние сме утре с почерпката и бала, в график от следобяд на заведение до привечер в двора на училището и после той си се придвижва до хотела, не е ясно още как. Седим и бистрим разпределение на гостите по маси и меню, надявам се да не вали, заведението е приятно основно навън на дворче, не и вътре. Вчера си купих и най-сетне рокля. Взех и чорапи два варианта като панталона на костюма и като обувките, ще пробваме кое е по добре. Настройвам се за напрегнат ден утре, но тоя път за парти, а не за матура.

# 636
  • София
При нас утре е денят на бала и на партито с роднини и приятели. Наборката вече забрави за матурите и се вълнува от това, че нямала украшение за косата Grinning
А аз се вълнувам, че няма още квартира...

# 637
  • София
Дам, и мен тази треска започва да ме тресе преди всичко останало.

# 638
  • София
Е, мина и това, момичета!
Аз викам...да запразняваме Beers
Наборът е доволен. Не се оплака от лош запис, в някакво училище в Слатина беше. Сега хвърляме чоп кой да глади панталона на костюма Laughing И да видим колко точно порой ще се изсипе!

# 639
  • София
Ааа, някои сме далеч от запразняване. Някъде след 20.07. Joy

# 640
  • София
Признавам, най-тежко им е на кандидат медиците, белове, химии, биологии, много труд, че и после още 6 години все така.

# 641
  • тук-там
А ние след 15.08 Sad
Русалче, ММ определи немската матура като трудна. Ти гледа ли я?

# 642
  • Варна
Признавам, най-тежко им е на кандидат медиците, белове, химии, биологии, много труд, че и после още 6 години все така.

Мне, 10 години със специализацията , а фармация и медицина цял живот е ученето..
Ще стискам палци , знам колко е трудно там !

# 643
  • София
Аз чак сега ви изчетох! Много напрегнат ден в офиса.
Испанският запис също е бил кофти, някакъв диалект/акцент (не разбрах точно). В стаята са се разхождали квесторите по подиума и скърцали докато пишели нещо си по дъската. През това време вървял звукът на записа. Тъпа история с тая допотопна техника..и изобщо😄.
Наборката преди 10-ина дни се явява на DELE C1 и каза, че матурата B2 по испански е била по-трудна. (!) Повече приличала на формата на DELE, отколкото на очакваното за матура, но и по-сложно! 😂
После ми разказа за нейните съученици с МАТ днес. Положението е траджеди.
Аз не знам, ама тези от МОН нещо много са си повервАли 😱

# 644
  • тук-там
А не се ли определя спрямо нивото на трудност и представянето приравнителната таблица на точките към оценката?

Общи условия

Активация на акаунт