12. КЛАС - МАТУРИ И ИЗПИТИ

• 54 373
  • 780
  •   1
Отговори
# 675
Относно матурата по математика, днес си провери нещата, че вчера пътувахме. Резултатът е 41 точки на задачите с решения от максимални 45 и 40 на първи модул от максимални 55. Оказва, се че по- труден е първи модул. Оценка спрямо таблицата на първа страница е 5,35. За сега ще учим в чужбинско, но ако кандидатства в СУ софтуерно инженерство балът не стига с една единица т.е 5,35.3.25+6.=23.38.Това за статистиката.

# 676
  • София
Много хубаво беше, момиченцаааа! Изпратихме абитуриента, настроението беше на макс, всички деца бяха много красиви и щастливи! Да им е на късмет!
Сега съм дежурна. Ще се връща вкъщи след ресторанта да махне костюма за дискотеката, а нямаше къде да носи ключове и сега майка му го играе свети Петър Laughing
Дъщерята на мтз е просто като фея Heart Eyes Аз снимка няма да кача, защото наборът ще ме очисти Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 677
  • София
Mtz, страхотна е девойката - фина, елегантна…Красота!
(След матурата по БЕЛ се бяха срещнали случайно с моя младеж и бяха обсъдили Петя Дубарова и теста🙂)
Честито и на другите абитуриенти днес! Ние открихме сезона на баловете точно с 91 НЕГ. Simple Smile. Утре е нашият бал, в петък на НПМГ и в събота АК х 2. Вече яко ме тресе треската. Дано поне да не вали! Днес купих още една бяла резервна риза, набавихме и папийонка. Само мнооого ме е яд за събирането пред Александър Невски, ама аз нямам думата:(.

Последна редакция: ср, 24 май 2023, 23:52 от Skiorche

# 678
Честито на всички празнуващи днес!
МТЗ- прекрасна девойка имаш. Попътен вятър и желая!
Ние ще чакаме да ни мине и ДЗИ практика и после ще ни е бала.

# 679
Днес една звездичка се погрижи в целия дъждовен май, съученицте и да имат слънчев бал. Когато всички се събраха, на небето му стана тъжно, че не е сред тях и заплака. Но с цялата си щедрост и доброта, тя изтри сълзите му и отново огря. Блести и танцувай, звездичке. Осветявай пътя на нашите деца, а когато се случи да го загубят,  помогни им отново да го намерят. Незнайно как, това дете се настани трайно в мислите и сърцето ми, без да съм я познавала, без дори да съм я виждала. Прегръщам те силно, Яна.
 А децата бяха прекрасни. Шарени, млади, дръзки и красиви. Желая им да са здрави, смели и силни. Да грешат, да обичат, да са обичани, да се смеят, да пътуват, да плуват голи или пък не, да имат вяра в себе си  и в другите, да намерят смисъл, да виждат красотата. На добър път, млади хора. Вие можете.

# 680
  • София
Късметче, няма какво повече да се каже, толкова точно и красиво за това на двора, за небето, за звездичката Али, за всичко, много поетично!
Твоята зелена фея беше много красива и нежна!
Mtz много красота в твоето цвете!
На добър час!
При нас мина добре почерпката, след това заедно с абитуриента отидохме до двора на училището, пълен с толкова усмивки и елегантност!

# 681
kasmet4e, много добре казано! Яна, прегръдки и от мен!

# 682
  • София
Много хубав пост на Късметчето Heart
Прегръдки, мило дете, където и да си Hug

При нас животът на възрастен започна с фалстарт и помощ - обади се на приятел, а.к.а. мама. Нали бях ключарка, чакам до 12 часа, минава вече, пише ми наборът - ще ходим на дискотеката оттук направо, лягай си. Викам, хубаво, ще ме събудиш утре със звънеца и тъй. Вземам си дууууш, мажа си кремчета, серумчета, али-бали, ще си лягам - бам! Телефонът пак звъни! Мамо, забравил съм си личната карта и не ме пускат в дискотеката Laughing
Айде мама, в един и нещо през нощта - колата и на Ст.град, носи документи за самоличност и ключове. Викам, маме, на Холандията след някой и друг месец кой ще ти носи багажа по нощите, м? Ти, вика, си виновна, защото ми каза да не си нося портфейла, че ми издува панталона, а тя л.к. ми седи в него.
В обобщение - вари го, печи го, ПАК аз съм виновна! Laughing

Та, подсетете ги да си носят личните карти!!!

# 683
  • София
kasmet4e, толкова силни думи!

Благодаря от сърце и много силно те прегръщам!

24.05.2023. благодарение на приятелите се превърна в празник за моето семейство.

Началото беше с 12 разкошни рози за Али и послания към нея, пуснати с балони. Идея на моята майка за деня на абитуриентския бал.

Празничната част благодарение на Валя и нейната прекрасна девойка ни отведе в парка и се включихме в тяхната интересна фотосесия. Аз като пречкаща се на фотографа, а малката ми дъщеря като подгласничка на абитуриентката.
Благодаря, Вале! Благодаря и на Мими! Най-хубавият начин за изпращане на абитуриент е този!

Не се мина без пороен дъжд над Люлин (гледахме го от колата) и следваща по-малка порция над любимото училище.

Гордея се с децата от набор 2004!
Едва ли мога да го опиша по-добре от kasmet4e. Това са млади хора, заслужаващи уважение!
Вчера бяхме потопени в красота и лъчезарни усмивки.

От сърце пожелавам на всички късмет и да са щастливи!

Наред с "нашите" вчера напрегръщах и набори от НПМГ, по този повод пожелавам да няма дъжд в петък и ще очакваме снимки.

# 684
  • София
Ще постна за момент тук една празнична снимка за настроение. Желая на всички набори много красиви и незабравими емоции тези дни!
[/quote ]    Изпуснааах! Cry

# 685
Белинда, много се смях с вас 😀
Тук обаче имам въпрос - моят като е непълнолетен, трябва ли му нещо за клуба? Декларация трябва ли да пиша?

# 686
  • Бургас
И аз за съжаление.
Пускам и аз две снимки, но за малко.
...

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 21:25 от . Яна .

# 687
  • София
Яна, благодаря че споделихте  нашия празник!❤️
Али и вчера, както всеки ден, беше с нас в сърцата ни.

Ще пусна тук няколко снимки на моето момиче ( с нейно разрешение), което се раздаде пред обектива на Яна😉. После ще ги изтрия, така че моля да не ги цитирате.

Много е доволна и щастлива Мими. Хареса си и грима, и прическата, това ми беше на мисъл.
Прибра се към 4ч. Каза, че си е изкарала чудесно, без глас е, пяла, крещяла, танцувала.

mtz, видях ви с твоята девойка. Тоест детето ви видя. Бях ѝ показала роклята на дъщеря ти, когато ми я прати и по едно време тя ми казва: Ооо, я виж, момичето от Бг мама. 😁
Много ти е красива, много!

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 20:52 от Валенцето

# 688
Мина и нашия бал.Обаче точно слизаме долу да го изпратим пред блока и заваля порой, и нищо не се получи от моите замисли.После пред Невски е било ужас, сестра му беше с него, че аз имах гости, и нищо не е успяла да снима.Ще чакам албума от фотографа.🤗

# 689
  • София
В Люлин май доста е поваляло, Савина?
Аз нямам никакви оплаквания от времето.  Докато се снимахме в Западен парк беше много слънчево и приятно. И пред Невски беше добре, чак накрая заваля, но не беше порой, а хубав пролетен дъжд, за да им върви по вода.

Общи условия

Активация на акаунт