12. КЛАС - МАТУРИ И ИЗПИТИ

• 54 384
  • 780
  •   1
Отговори
# 660
Слънце и много усмивки днес на всички балуващи!

# 661
Честит празник на всички учители днес. Нека вярата в децата на България ги води в тази тежка професия, в която освен знание, създават характери, култура, ценности. Живи и здрави бъдете.

# 662
  • София
Честит празник на българската просвета и култура! Честито на всички учители, пожелавам им да бъдат и вдъхновители за своите ученици!
На тези, които са в разгава на балните подготовки днес - спокойно и подредено да мине тържеството. Днес няма да вали, утре може също да се смили.
Щерката замина на манифестация, но сега половината ѝ гардероб е на земята, докато успее да избере какво да облече.  Joy Изобщо не си представям какви размери може да добие тая суета в бъдеще, тотално неподготвена съм за такова нещо. Наборът броди из къщи от 7 без 15 като някакъв призрак. Не го свърта, ама то къде ли да се дене по това време. Ще се уталожат емоциите, важното е да сме живи и здрави и да не губим присъствие на духа Heart

# 663
  • София
Честит празник!

И балът на дъщеря ми е днес. Подготовката върви с пълна сила.

# 664
  • София
Честит празник на просветата, културата и образованието!

У нас настроението не е много празнично. Младежът се спича от предстоящия бал. Каза, че това е излишна суета и се натоварва от мероприятието, при все че роднинската сбирка ще е скромна и след самия бал.
Канен е на бала на гаЖето, който е днес. Облече се, спретна се, изглеждайки така, че все едно е глътнал точилка. Пошегувах се с него пари ли ще й дава, подарък ли... Изгледа ме лошо, рече че не й дядо, нито баба Joy , така че ще мине само с букет цветя и тръгна... Не се чувстваше комфортно, може би предусещайки предстоящата сгледа... 😂
Трябва да съм честна и да кажа, че и мен тези събития ме натоварват!
Гордея се много с него, със завършването му, с това, в което детето ми се превърна, но... Смятам, че това е един безкраен път на развитие и един етап е успешен, ако успееш гладко и леко да преминеш в следващия...

# 665
Ние сме утре, доставих последните неща в ресторанта, ние сме от старата школа, та торта и погачата бяха хартисали. Сега последно ще събирам неща за утре и така. Нещо съм нагласила телефона и снима снимки а по-големи размери. Не мога да кача...

# 666
  • тук-там
Ще постна за момент тук една празнична снимка за настроение. Желая на всички набори много красиви и незабравими емоции тези дни!

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 00:07 от mtz

# 667
Аууууу, красота!!!!!

# 668
  • Варна
Прекрасна девойка! С лекота да върви напред 💐
Честит празник на всички!
Честито и на всички абитуриенти днес!

# 669
  • В светлината на слънцето
mtz, прекраснааааа! Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

# 670
  • София
Нежно и младо цвете! Прекрасно момиче!!! На добър час!!!

# 671
  • София
Красота и финес! Прекрасна е mtz, да е много щастлива и успешна във всичко Heart

# 672
Младост и хубост! На добър час!

# 673
Здравейте! Честит празник на буквите!

Има ли сред Вас учители по английски, които са били и проверяващи на матурата? Имам въпрос, свързан с матурата и една от задачите в нея и анулирането на работата.

# 674
  • Sofiа
Mtz, прелестна е! Да е здрава и да сбъдва всички мечти и желания!

Общи условия

Активация на акаунт