12. КЛАС - МАТУРИ И ИЗПИТИ

• 55 317
  • 780
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Ей, страхотни изпращания момичета! Браво на учителката по БЕЛ, която е преговаряла до последно с учениците!
Аз се опитвам да подудна като за последно, ама не ми се получава. Заспа вчера над някакво самотно помагало и сигурно няколко минутки и по едно очо е хвърлил на някой случайно избран автор, колкото да отбие атаката на майка си в стаята.
Наистина успокоителното при някои, е за нас майките. Всъщност, аз сега по скоро се притеснявам за това да отиде, да направи валидна матура и да покрие необходимия минимум, 31 т. ли беше? То винаги има за какво да се притесняваме, тревожните Laughing
Абе трябват си матурите, ей така за едната чест дет се вика, за едната грамотност, пък и второто ДЗИ си е  солидното балообразуващо, особено за избралите точните науки!
Пожелавам спокойствие на което от поколенията му трябва и максимална концентрация за наборите, най-малкото, за да уцелят повече верни отговори! Smiley

Танче, някакво Рескю, на доктор Бах ли беше, нещо безобидно, иначе валериан или мента глог и валериан.

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 15:18 от bora

# 151
  • София
Направо да вадим позавехналите седмокласни саксийки с розмарин😂.
Tanya, аз мисля, че невробексът не се ползва като успокоително.
Чай от мента ще свърши по-добра работа .

# 152
  • Варна
Направо да вадим позавехналите седмокласни саксийки с розмарин😂.

Въх, тази пролет ми изсъхна розмарина..Thinking Sweat SmileSweat Smile

# 153
  • София
Ни чест, ни достойнство ме интересуват. 😂
Баш за тия 31 т по БЕЛ се притеснявам!

# 154
Опитах се да разбера инструктажа, но не схванах кои модули се слагат в един плик? 1 и 2 модул в един, а после 3 модул в друг плик и накрая тези два плика заедно с малкия плик с данните в големия оранжев плик ли? За да не направи грешка и да наруши анонимността.
И също така как се поправя? Със скоби?

# 155
  • София
Я, yess се появи! Я остави зрелостниците сами да се оправят с пликовете. Ще се справят, пък и квестори има, които да питат.
За задраскването няма официални инструкции, така че всичко обичайно става. Дъщеря ми ще задрасква с права черта.

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 16:52 от sanaka

# 156
Я, yess се появи! Я остави зрелостниците сами да се оправят с пликовете. Ще се справят, пък и квестори има, които да питат.
За задраскването няма официални инструкции, така че всичко обичайно става. Дъщеря ми ще задрасква с права черта.
Чета от време на време 😀
Явно и при мен стресът идва в повече, за разлика, от зрелостника, който е необезспокоен.
Вярвам, че децата ще се справят. Пожелавам на всички успех на предстоящите изпити и да се свършва сагата с 12. клас!!!

# 157
Има, но не е в инструктажа, а в указанията за работа. За тази година не са ми попадали материали, но предполагам, че няма разлика с миналогодишните.

# 158
  • София
Там не се бях сетила да чета.

# 159
  • В светлината на слънцето
Мина и нашето изпращане вчера. Много емоционално и позитивно беше, поплаках си малко мислено. Децата бяха чудни - свежи, устремени, щастливи, усмихнати. Накараха ни и ние да се усмихваме през цялото време. Всеки клас си беше подготвил кратко и интересно представяне (на нашия бе в рими). Вечерта отидоха на кръчма. А днес преподавателят им по профил БЕЛ ги събра в училище и 5 часа си припомняха и преговаряха за матурата.
Пожелавам успех на всички набори! Да дадат най-доброто от себе си и да постигнат онова, което им е нужно! Heart

# 160
  • София
Много хубави младежи и девойки видях Flowers Rose
И нашето изпращане беше вчера, но аз бях на работа. Добре, че имаше други майки, та видях снимки. Вечерта не излезе, защото е сополив от предишното парти. Не е дал индикации да се притеснява за матурите. А има и държавен изпит по професията. Взела съм рескю, на спрей, че му се събраха негативни емоции последните 2 седмици, да го ползва, когато има нужда... Днес следобед, най-после излезе и къде ще са матурите. Ще ходи до Люлин и Дружба.

# 161
И аз желая успех на всички набори на матурите! И нашите бележки са факт: БЕЛ- НГДЕК, АЕ- Испанската гимназия.Доволен е😉

# 162
Наборката е в 15 у-ще по БЕЛ, а по МАТ е в 79 -то. Още малко и това ще мине.

# 163
  • Варна
Нашето изпращане мина много емоционално за мен, а децата бяха щастливи .Всички родители присъстваха , дори по двама . Ходиха да обядват , вечерта с куверти на вечеря.
Матурите не го вълнуват , попитах само с 4 ка ли ще се излага , каза не, с 5 ца. Малко ме съмнява като се има предвид , че още минава литературните произведения. Аз също не се вълнувам твърде .

Успех на всички на матурите! 🍀

Таня, невробекс не , вземи сироп Алора , много е добър и помага !

# 164
  • София
БЕЛ - 149-то в Овча купел и 125-то в Младост.
Ужас - трябва да тръгнем през нощта.😣
А младежът каза, че са му поискали предварително адресната регистрация, за да са му по-близо училищата.

Общи условия

Активация на акаунт