From / Отвъд

• 54 975
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
Wayward pines ми е любим и жалко, че не го продължиха.

И аз това си мислех за Елджин. Просто силно шесто чувство, но едва ли.

Касъл Рок хубав ли е? Резюмето нищо не ми говори.

# 361
както и видя в бъдещето Фатимата съсухрена.

кога пък това!?! Нещо съм го изпуснала.....

# 362
В последните секунди докато беше под водата в последния епизод.Има и друга теория,че е майката дето убиха в първи епизод,тя била с такова кимоно тогава.
Wayward беше уникален пързи сезон,а втори такова разочарование.Добре че го спряха,трети щеше да е още по зле.
Касъла и аз не съм го гледала,ще потърся ревю.

# 363
Това тя ли беше накрая? Даже не я познах....

Касъл - сериала за писателя в полицията ли говориш? Готин е, отдавна го гледах, но е приятен, даже доста.

# 364
  • Sofia
Нещо съм изтървала, но за коя  "майка" става дума....от новодошлите от автобуса ли? Ще прегледам отново.

# 365

Касъл - сериала за писателя в полицията ли говориш? Готин е, отдавна го гледах, но е приятен, даже доста.
За мен си е чиста Фатима - нейно кимоно, нейната си коса. Всякакви други, които прочетох теории, са ми измислици.
Касъл Рок няма полиция, има затвор - Шоушенк. Много ми е Christian на мен, мрачен и муден. По творби на Стивън Кинг е, даже май е сценарист. Вчера изгледах 2 епизода, но пак - само заради Бил Скарсгард вероятно ще го добутам донякъде. Иначе там пък друг от Лост се подвизава, ама как се казваше героя му идея нямам.
Редактирам, че видях въпроса - под майката визират на Бойд жена му.

# 366
Не,Касъл рок препоръчания от Evencee.Иначе Касъл съм гледала отделни епизоди не беше лош.Голям фен съм на трилогията са Чикаго-полицаите,пожарникарите и лекарите,но доста разбозя и там в последно време.Те са и друга тематика.
Аз ще препоръчам Yellowjacket и  Silo за който търси мистика,като първия е малко брутален и в повече.Сило обаче не следват книгите и е пълен фурор.
Майката и детенцето дето убиха още в началото на първи сезон,дето бащата се беше напил и не се беше прибрал.Сега гледах обаче откъса,тя е със сива жилетка,как убита се оказва с цветно кимоно?
Със сигурност не е тя,отделно е и руса.Фатима се опитва да го удави.

Последна редакция: сб, 10 юни 2023, 21:16 от лещичка

# 367
Оф, Yellowjacket все не мога да му дам шанс. Гледам първия епизод донякъде и после му се чудя.... Ще го загледам, ако го препоръчвате.

# 368
Относно другите сериали. Фен съм на Кинг и имах очаквания за "Касъл Рок". Уви, не се оправдаха. Замотаха първи сезон, втори имаше и той такъв привкус и накрая свърши прозаично. Познавам творбите, през които прескачаше, ама...
"Пайнс" четох книгите, сериала като излезе само го пуснах, но зарязах.
Онлайн гледам "All of us are dead" с моята любима тема zombie virus outbreak. 😜 Бързи зомбита.
Голям глад за хубави сериали в хорър жанра.

# 369
All of us are dead къде го гледаш?

# 370

Това е теория. Просто тук от някой се възприе като истина и че е Фатима едва ли не.

Yellowjacket се чудя дали е хубав. Ще му дам шанс нататък като изпразня папките.

All of us are dead е готин. Има го в зелката.

# 371
All of us are dead къде го гледаш?

Във filmi123.club. Преборих този път затрудненията с премиум исканията.

# 372
И този новия по компютърната игра много хвалят,дадох му шанс но нещо зомбитата не ме кефят.То и Живите мъртви съм гледала май само първи сезон.
Leftovers също много харесвам,който не го е гледал да се поправи 😁.

# 373
Как може Одещите да не гледаш? Срамота. Засрами се Grinning
Отивай да го догледаш. Страхотен е.
И този по компютърната игра е хубав. Да, зомбитата са малко по-различни. Гъбки. Малко цвят да има. То едни и същи...
Leftovers го гледах. Финала смотан, нищо не се разбра.
Иначе първи сезон ставаше.

# 374
Заради тоя с арбалета го гледах,ама след затвора нещо ми писна от шериф ли къв беше оня лошия и ми дойде в повече,не стига че зомбита,ми и лоши хора и тъй.Иначе още върви кой знае колко сезона станаха 🤣🤣🤣.

Общи условия

Активация на акаунт